Jag kommer inte älska dig för resten av livet, vill inte leva med tungan hängandes utanför och tycka synd om mig själv

Mitt sista inlägg som 15 åring. Året har varit rätt käckt. Mycket har hänt och jag har förändrats mycket. Mitt första år tillsammans med Jesus, mitt första år där jag hittat mig själv. 
   I morgon fyller jag 16 år. Det är första dagen på resten av mitt liv, och jag ska verkligen göra det bästa av situationen, eller ah, försöka iaf. Jag vill leva som jag vill och jag ska leva som jag vill tillsammans med mina vänner som är de finaste i världen. 
   Så 1:a februari, jag är redo. Frågan är om 1:a februari är redo för mig

Godnatt<3

och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför, natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Nu har släkten åkt hem. Fick lite presenter. Två presentkort, ett på H&M och ett på en affär som började på M men som jag inte kommer ihåg vad den hette just nu. Fick världens snyggaste armband med nitar och bling på och 300 kronor. Tacksi!

Cambilder, kameran är urladdad. Men iaf, fina armbandet.

Och de fina armbanden jag fick igår av tjejerna!

Nu ska jag studera lite konsumentkunskap och sen äta kyckling. Ha en fin kväll, vi hörs säkert innan natten är kommen, om inte. GRATTIS TILL MIG OCH ALLA ANDRA SOM FYLLER ÅR 1:A FEBRUARI!
<3

Sprid ut bensinen över solmedgången, riv ner staden. Häll ut havet enda bort till horisonten, tysta ner musiken. Hon kommer aldrig mer hit igen

Nu är jag hemma från Gudstjänsten. Det gick väl.. bra. Jag har gjort bättre ifrån mig och detta var verkligen absolut inte ett utav mina bästa framträdanden, men vad gör väl det om 100 år.
   Hur som helst, om cirkus två timmar kommer släkten på Henriks sida hit och vi ska fira mig för jag fyller år i morgon. 16 år. Det är hur litet som helst. En liten plutt är vad jag är. Jaja, ett steg närmare stor iallafall.
   Jag funderar på att sova lite middag, grejen är bara att då kommer jag vara jättepigg i kväll och så kommer jag inte kunna somna och så kommer det sluta med att jag inte kommer kunna gå upp imorgon, så det suger. Så jag ska nog inte göra det riktigt.
   Jag får rabies på det här med styckeindelning, enligt min svenskalärare så ska man antingen göra som jag gjort ovan, tre stycken blanksteg eller så ska man göra en blankrad. Jag tycker däremot att det räcker med att bara hoppa ner ett steg. Man måste inte hålla på att göra mellanrum och sånt, bara jätteansträngande.
   Till något helt annat, min mamma bakar bullar, det har inte hänt på år och dagar. Hoppas dom blir goda, annars blir jag inte glad.

Nu ska jag plugga konsumentkunskap. In my ass.
Hejdå

Jag och min syster för.. 6 år sen. tjoho!

Vänner är som syskon man väljer själv.

Jacqueline sover här i natt. Har haft en riktigt go kväll med fina vänner. Fick hur mycket fina saker som helst. Massa smycken och bäst av allt, en vän bok. Den var hur fint som helst och jag älskar mina vänner.
Nu ska vi sova för i morgon ska vi upp klockan 07.45 och skutta iväg till körkan.
GODNATT
/Emma och Jacqueline


varje stund, var minut, var sekund, samma konstiga beslut. Det går fel, slår bakut och allt går snett med det tar aldrig riktigt slut

Rubriken låter som mitt liv nu. Riktigt illa med andra ord. Eller det känns så iaf. Egentligen är det nog inte så illa. Massor utan ilandsproblem som jag inte vågar ta tag i för jag är rädd att det kommer bli värre.
hur som helst, så är jag, som alltid, helt mörbultad efer pulkaåkningen igår. Och så har jag unnat mig en riktig sovmorgon till typ 12. Hur skönt?
   Ikväll vankas det spännanheter med mysmiddag. Alla mina fina flickor kommer och äter middag med mig. Och så ska vi bara ha det myspys. Så får vi se vart kvällen leder oss. Vi ska iaf vara i kyrkan, skönt att ha ett kök där man inte måste ta hänsyn till familj osv.
   Imorgon är det gudstjänst som jag ska sjunga på. Eller ah, kören ska sjunga, men jag har solo. Massor! Så det blir antagligen inte så vild kväll, vilket inte riktigt är min grej överhuvudtaget.
Igår kväll däremot. Jäklar det var party! Vi låg på golvet i flera timmar och inte gjorde någonting. Sen hittade vi ett fönstergaller gjort av nät och så valde vi ut två offer och så sköt vi bollar på varandra. Helt galet och helt underbart roligt!

   Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå ut lite. Massa fint väder är det! Ha en fin lördag så hörs vi senare
/Emma


De vet inte vad livet går ut på

Jäklar. Helt sinnes. Skrattat så jag gråtit.
Nu ska jag försöka tagga ner å sova.
Godnatt fina ni <3

För jag ska aldrig bli som dom, jag har lärt mig den än. Inte nu och inte sen

Barnvakt idag. Eller ah, ge ungen en macka och lite juice, sätt på disney channel (som förövrigt är den bästa uppfinningen) och så är hon nöjd. Yeah!
Pulka idag, det kommer nog antagligen komma en film på det snart! Om det funkar som det ska och jag orkar. Mohaha.
Anledningen till att det inte är så många bilder på vad jag har haft på mig de senaste dagarna är för att jag har haft så fula grejer på mig. Idag, vit tisha å blå kjol liksom. Man kunde lika gärna talat om att jag skulle gå å hänga mig.
However, bibelstudier å kanske PS i kväll om jag är riktigt snäll. Mwhii. Annars får jag väl äta kexchoklad å kolla på lets dance.
Nu ska jag fortsätta spela gitarr. Jag lär mig aldrig om det är två Tn eller två R. HAHA!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ <3


...och gå metodiskt tillväga.

veckans horoskop
Vänta inte på att andra ska ta initiativet utan sätt själv igång med något som måste göras - och gå metodiskt tillväga. Förmodligen kommer mycket att kännas bättre när en viss sak har klarats av. Lyckofärg; Gul. Lyckotal; 8

Och vem hade inte gulrandiga strumpor på sig idag?

JAG!

Så nu, från och med nu, ska jag ha något gult på mig varje dag denna vecka!
Förövrigt, undra om det är snyggt med gult nagellack..?
jaja, godnatt kära kompanjorer! <3


Jag kastar stenar mot solen för jag hatar den

Sitter och drömmer mig bort till mallorca. Älskar mallorca.
Jag älskar solen och behöver den mer än någonsin just nu. Det är den jag saknar. Riktigt mycket.

På lördag blir det veggiemiddag med fina tjejer. Mums på det!
<3

tjeetans alltså.

Shackles
All denna text ska jag lära mig tills på söndag. Wiho! Kan bara gå åt pipsvängen. Dags å börja öva! Håll för öronen mamma!

Mix it all together

Jag orkar egentligen inte skriva någonting, för jag är på uselt humör. Dagen har varit katastrof. Man vill ju bara strypa vissa människor. Okej inte bokstavligt, men man blir så irriterad på människor ibland!
Jag mådde sjukt dåligt igår efter alla maränger, som Rasmus uttryckte det, en liten mini bakfylla. Om det är så det är å vara bakis och jag var det bara lite, då ska jag aldrig bli bakis.
Ikväll ska jag äta thai. Inte en thailändare utan mat gjort utav en thai. Hoho, sen ska jag spela samba om jag orkar. Jag mår pissdåligt. Vill bara sova.
   Nu måste jag skriva lite NO. Hejdåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

Med lite socker på

Socker i hela kroppen. Jag är pigg. nu ska jag göra engelska och sen ska jag sova. Ja kommer inte kunna sova för jag är pigg.
HOHOHOHO

And you don't miss a thing

Dagen började sämst! Försov mig till kvart i tio. Fick rusa upp och bokstavligt slänga på mig kläderna och rusa till skolan. Har haft ont i huvudet och mått illa hela eftermiddagen. Egentligen orkar jag inte repa, men jag ska göra det iaf. För jag blir glad av det. Har gjort min franska och engelska. Ska bara gå igenom allt en sista gång så sitter det apanbra sen.
   Efter repet så ska jag till kyrkan. Mitt hem, där jag träffar min familj. Jag tror att man kan ha två familjer. Och jag tror att familj är något man kan skapa. Jag har skapat en egen familj med massor av människor jag tycker om. Alla dem kan jag hitta i kyrkan, och den gemenskapen är oslagbar. Det är snöstorm här. Jättekallt och jätteblött. Jag ska sätta på mig massor av kläder sen, så jag inte fryser.
   Åh, vad jag längtar efter alla fina människor. Nu måste jag göra klart allting så jag kan gå sen om en halvtimme.

Puss och kram på er
/Emma

VARFÖR VARFÖR VARFÖR JUST JAG!?

Varför föds vissa med perfekt hårsvall medans jag har ett fågelbo?
Nej, jag ska minsann raka av hela skiten å skaffa peruk ala brittney spears.
Nu har jag ont i huvudet och ska sova.
G
o
d
n
a
t
t

My Jesus, my saviour

Såhär såg jag ut när jag kom släpandes med fötterna efter mig i dag i skolan.

SvartunderGinaStrumpbyxorIndiskaSkjortaH&MSkärpSecondhandHalsdukHemmagjord
Kvällens lovsång

Och just nu vill jag inget annat än att vara i din famn och hålla din hand
/
Emma

A neverending story

Nu. Plugg. Kom igen. Gör det bara! Se så, sätt igång. Nu Emma, nu!

It's amazing how you make me smile

Kom precis hem från skolan. Ställde mig och lagade lite lunch. Idag blev det Pasta med tonfisksås. Mumma! Maten idag var, precis som alla andra dagar, oätlig. Jag menar det verkligen. Matakuten, jatack!
Idag ska jag plugga lite franska, lite engelska och börja läsa lite NO om jag hinner. Men det är inte det viktigaste just nu.
Ikväll blir det diskanten och så ska jag leka med de små scouterna. De är så mysiga!
Åh jag vill ha lite fredagsmys nu på en tisdag. Om man ska ta å ha det kanske?
Hejdåååå!
<3

Ibland vill man ju bara strypa människor. Långsamt

Här kommer lite tips på världens sämsta musik
För en låt som min vän Sandra tipsade mig om. Singel och sökande
Sen har vi den fattiga lerumsrapparen Locksen och flyger över göteborg
Och vem i hela friden tycker om Basshunter
En riktig sommarklassiker, sommaren är här
Detta är den sämsta jag hört. Dock är det väldigt roligt. Jag skulle köpa coca cola



Och våran allas kära Amy Diamond

Så, lyssna och höll för öronen. Apanroligt!

i'm going where the sun is keep shining

Skulle behöva en vän att kramas med. Nu ska det pluggas. Jag har ingen motivation. Gymnasiets känns aplångt bort och jag hatar min skola.
Godnatt igen


So I can dance

Nu är det en vecka kvar tills jag fyller år. Och en vecka kvar tills gymnasievalgrejen stängs. Jag är redo.
Slutade apantidigt och ska plugga franska och engelska snart. Ska bara slöa lite först. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Sova. Jag gillar att sova.
Godnatt

Egentligen älskar du inte mig


Åh, skulle jag vara vädergud nu så hade jag gett mig lite sol och sommar. Jag vill vara brun och skutta omkring i klänning och sandaler och lyssna på Håkan Hellström nätterna i enda! Mums på det!

Jag älskar ingen alls. Sånt där är slöseri med tid

Aprilhimlen

Finstebästastegrymmasteunderbaraste.

I've lost myself

Hemkommen från söndagsmiddag och kyrkan. Sången gick väl bra, inga konstigheter. Ska strax till kören. Vi ska rocka loss med Shackles. Kan inte bli fel. Jag vill helst inte att det ska bli skola i morgon. Skulle vilja ha lov. Men, det är bara ta tag i saken i guess. Har franskaprov och engelska och blablabla.
Veckan kommer att se ut såhär:
Måndag: Skola, slutar 12.50 och sen hem, plugga engelska och franska tills jag storknar. Barnvakt på kvällen. Annars rätt lungt.
Tisdag: Skola, slutar 13.50. Hem, plugga franska och engelska. Börja kolla på NOn. Sedan är det Diskantenövning, motionskrivarkväll med MUF klockan 19. Antingen går jag på det eller så leker jag med "mina " småscouter.
Onsdag: Skola, slutar någongång vid tre där. Hem plugga engelska och franska. Börjar repa runt 16 och repar till 20. Tonår sedan och sen hem och plugga det sista innan provet i franska. Eller ah ett litet större läxförhör kan vi kalla det.
Torsdag: Skola igen, franska"prov" och engelskaläxainlämning. Samba på kvällen. Börja skriva på NOn
Fredag: Skola, Musikteori, sen ledighet!
Lördag och söndag är inget speciellt planerat. Men på måndag vecka 5 så fyller jag år! Så det blir antagligen lite småpartyn och sånt. Apanroligt!
Nu kör vi ordentligt hela veckan!

Juste! Jag har jeans på mig idag. Det har inte hänt på 2 år. Jag är seriös. Har inte haft på mig det sen 7:an.
Ha det fint!
/Emma

Värdig vårt lov för evigt

Nu ska jag strax hem till Carl Höög och se på film med vänner å äta kladdkaka. Det är liksom det vi gör bäst.
jag skiter i kjolen (se nedan) och drar på mig underställ å mjukisbralls tror jag. Orkar liksom inte. Plus att det är apankallt ute!
Men jaja, nu ska jag ha det grymmast i världen så kan ju ni hitta på något annat! Wihooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Hejdå!

Jag kan få dig när jag vill


Det var nog det tråkigaste jag kunde komma på.
TishaGinaKjolRutM.fl.StrumpbyxorH&MHalsbandLitehäråvarArmbandRaglady
KlockaTriwa

Ha en bra lördag, vad jag ska göra, det vet jag inte.
Hejsvejs!
<3

My life would suck without you

Jag har blåmärken överallt.

Sånnahär. Fast de sitter på rumpan å låren också, och det tänker jag inte ta kort på, så ni får helt enkelt föreställa er det. Ont gör det iaf. Men nu ska vi inte klaga. Det finns dem som har det värre.
Hur som haver så har jag ingenting att göra. Vad ska jag göra. American Pancakes. Det hade varit gott serrö. Men vi ska nog äta lunch snart. Jag har inga läxor och jag har städat och jag har tränat hemma träning, jag har duschat. Dock har jag inte klätt på mig, å det tänker jag inte göra förns det kommer någon och säger vad jag ska göra.
En promenad genom stan kanske?

Jaja, vi hittar på något.
Hejsvej

everybody's dancing in the moonlight

Nu har jag vaknat, inte stigit upp, men vaknat ur min dvala även kallad sömn. Jag har inte sovit så bra inatt. Eller jo, när jag väl sov så sov jag riktigt bra, men när jag vaknade så var det så instängt i mitt rum så man ville ju bara kräkas. Så det försörde hela sömnen. Jag ska snart äta frukost, funderar på vad det ska bli. Gröt vill jag ha. Men vi ha ringen havregryn om inte min mamma har varit och handlat det.
  Igår så var jag somsagt i Flöda och på Trysilåterträff. Det var g-r-y-m-t. Har ni någonsin kört "gömma-pengen-i-handen-så-att-det-andra-laget-inte-ser-den"? Om inte, gör det. Det är vansinnigt roligt, eller ah iaf sent på kvällen. Då dör man. Varje gång. Helt otroligt.
  Idag ska jag kolla runt lite, se vad dagen har att erbjuda och så ska jag antagligen vara hemma ikväll, om inget trevligare erbjuds som filmkväll med mina fina bästa vänner. (Ja, ni ska se detta som en inbjudan)

  Jag vill ha VÅR. Så jag lyssnar på sommarmusik och drömmer mig bort till fläktiga klänningar, barbent, sandaler och värme.
En somrig låt  tänker alltid på sommaren 08 då. Det var en fin sommar. Eller ah, jag kommer inte riktigt ihåg, men den får mig att tänka på när jag, Fanny, Jennifer och Sandra var bästa vänner och det var.. ah, det var bara vi, bara oss och vi sov varje natt HELA sommaren i min säng och spelade dator varje natt HELA sommaren. Riktigt fint var det. Men, ja, allting bra tar slut någongång och nu är vi väldigt bra vänner lite sådär på avstånd. Och det går bra det med <3

NU - Mat!
/Emma 

Mitt ibland oss

Skratt, lovsång, trysilbilder, bävermöte, pengleken, hysteriska skratt, ännu mera skratt, fika, lottvinst ah, det finns miljarder ord för att beskriva kvällen och ändå är det inte nog. Det var grymt. Länge sen jag skratta så mycket.

Tänkte bara säga att jag lever. Nu ska jag sova.Natt <3


above all powers.

Det vore ju mysigt att hitta en söt och fin pojke som man tycker om, och som tycker om en tillbaka. Det hade det, men kärlek gör så ont.

Forgive but not forget

Jag har ju valt LM Engström som gymnasium. Natur/natur är linjen. Nu är frågan. Vad i hela friden har jag gett mig in på!?
Kärnämneskurser:
Svenska A+B 200p
Engelska A 100p
Matte A 100p
Estetisk verksamhet 50p
Idrott å hälsa A 100p
Naturkunskap A 50p
Religionskunskap A 50p
Samhällskunskap A 100p
Gemensa kurser
Biologi A 100
Engelska B 100p
Fysik A 100p
Historia A 100p
Kemi A 100
Matte B 50p
Matte c 100p
Matte D 100p
Moderna språk 100p
Inriktningskurser
Biologi B 50p
Fysik b 150p
Kemi B 100p
Psykologi A 50p
Naturvetenskaplig breddning 50p

Plus 300 poäng individuella val, TJOHEJ!


I could of your love forever

Nu ska jag strax börja göra mig iordning och sedan försöka orgentera mig till tallbacken. Har kollat på eniro, så det lär ju gå finemang detta! Haha!
Hoppas ni får en underbar kväll med många skratt och mycket kärlek.

New years eve 09/10
<3

But God can be funny

Joho, nu är jag hemma efter skolan. Skolan var rena dödstortyren idag. Humöret var nere i botten HELA dagen. Sådär otroligt irriterad som man blir ibland. Jaja, jag pinade mig igenom det. Ikväll ska jag på styrelsemöte och ha det fint.
I morgon är det fredag. Fredagar är bäst! Och just i morgon är det fredag och ungdomsgudstjänst/trysilåterträff. HELT okej. På lördag är det häng med vänner och på söndag är det Gudstjänst, Emma, alltså jag, ska leda lovsången under förbönen. Yummie!

Massa fina kedjor. Hade även på mig pajettleggins, stor tunika och min favorit jeansskjorta idag. en halsduk och ett pannband(dålig hårdag).

Ha det apanbra
/Emma

Spräng dom bit för bit

Oj, vad brutalt det lät. Men Kent är riktigt bra jao.

Måste bara berätta att kvällen var a-w-e-s-o-m-e! Helt otroligt, berättar mer i morgon för nu ska jag gå igenom engelska och franska läxan en sista gång.
ha det apanbra!

Käre Far i himmelen, tack att jag finns till
hjälp mig leva riktigt, göra det du vill
lär oss här på jorden, tycka om varann,
låt oss få en framtid skyddad av din hand
Amen
/Emma

No one laughs at God in a war

No one laughs at God in a hospital
No one laughs at God in a war
No one’s laughing at God
When they’re starving or freezing or so very poor

No one laughs at God
When the doctor calls after some routine tests
No one’s laughing at God
When it’s gotten real late
And their kid’s not back from the party yet

No one laughs at God
When their airplane start to uncontrollably shake
No one’s laughing at God
When they see the one they love, hand in hand with someone else
And they hope that they’re mistaken

No one laughs at God
When the cops knock on their door
And they say we got some bad news, sir
No one’s laughing at God
When there’s a famine or fire or flood

No one laughs at God on the day they realize
That the last sight they’ll ever see is a pair of hateful eyes
No one’s laughing at God when they’re saying their goodbyes

But God can be funny
At a cocktail party when listening to a good God-themed joke, or
Or when the crazies say He hates us
And they get so red in the head you think they’re ‘bout to choke
God can be funny,
When told he’ll give you money if you just pray the right way
And when presented like a genie who does magic like Houdini
Or grants wishes like Jiminy Cricket and Santa Claus
God can be so hilarious


Så rätt
Laughing with

I think to myself, what a wonderful world

Eller ah, vissa delar. För mig leker livet just nu! Skolan har kommit igång, jag har valt gymnasium, ska strax komma i gång ordentligt med repen och pluggandet går fint. Jag har världens bästa vänner och känner mig tryggast när jag är i kyrkan. Det är där min andra familj är. Jag har tur som har två familjer.
Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan åka  PULKA IKVÄLL! FATTAR NI VAD ROLIGT! Kompaktkameran följer med så vi får några balla bilder!
Ha en underbar dag så hörs vi ikväll sen

glöm inte att le
/
Emma

I try hold on but it hurts to much.

Ska alldeles strax skutta iväg till skolan. Är riktigt förkyld och vi har vikarier hela dagen. Känns inte värt att gå, men jag gör det ändå. Bara för att.
Idag

SkjortaLindexHalsbandPresenterStrumpbyxorKappAhl
KlockaTriwaArmbandRaglady&Guldfynd

Tjing!

who found out that nothing can capture a heart, like a melody can ?

Well, whoever it was, I'm a fan!

De orden är min favorit mening just för tillfället. Musik är verkligen det som tilltalar mig. Om någon ska förmedla någonting, gör det med en melodi. Då blir det bäst.
En kärleksförklaring - Sjung en sång.
Be - Spela en lovsång.
Tala om för mig vilket gymnasium jag ska gå på - samla ihop en stor kör och sjung för mig.

Åh var bra LM verkar. Perfekt för mig verkligen! Mums!
Det var trångt, litet och gammal stil. Helt underbart! Så nu känns det verkligen awesome.
Vem somnar med ett léende på läpparna ikväll? Jag gör!
Godnatt fina ni
/Emma

it will take me some time to realize

Idrott och ett matteprov. Precis så jag vill att tisdagar ska se ut! Matteprovet gick bra! Eller ah, man ska inte hoppas för mycket, men det var inget jag fastnade riktigt på, så det var positivt!
Jag ska plugga franska och engelska nu, sedan ska jag ut och gå med Julia. Långpromenad med massa samtal. Gillas. Gäller bara att ta på sig massor av kläder så man inte fryser!
Sen är det Diskanten, terminstart och det ska bli så roligt att träffa mina små barn igen! Och efter detta så är det öppet hus på LM Engström som jag ska fara å titta på. Mycket mycket bra tisdag helt enkelt!
Nu till eran favorit (?)

Samma klänning som för några dagar sen, fast nerviken upptill så det blev en kjol.
Svart baslinne från Gina, kavaj, strumpbyxor, raggisar å converse. En rosett i håret och dagen är gjord!

Nu ska jag spela gitarr å lära mig 100 000 000 glosor. Ha det!

it will take some time for you to realize
/Emma


What do you say?

Nu mina vänner har jag pluggpaus. Det behöver man. Ska snart plugga lite mer, men nu är det paus som sagt. Lyssnar lite på saxmusik och njuter av pausen.

Skolan idag var väl som vanligt, man gick till lektionerna, gjorde det man skulle å lite till. Kom hem, plugga och plugga å nu pluggpaus. Ikväll är det måndagsmöte med moderaterna så det blir nog najs.
Jag har hittat en saxofonist. Johan Stengård. Han spelar massa fina svenska klassiska myslåtar. I smälter.

Nänu är det bra, vi hörs ikväll finingar
Oj vad kärleksfull jag blev helt plötsligt,
Hjärta <3

För kärlekens skull
Visa vid vindens ängar

so keep on dreaming

Fortsätt drömma. Inatt ska jag drömma om att jag går ut med 320p till våren. Det kommer inte att ske eftersom att idrott är ett ämne. Så det suger. Men va tusan! Keep on dreaming!
Godnatt fina ni!

Ytan kan ljuga med inte för dig, längst in i hjärtat där möter du mig
/Emma

Love comes to those who belivie it

That's the way it is
Alone
because you loved me
Taking chances

"your lips and hold you tight"

Fyra Céline Dion favoriter

Jag vill känna tro

Gudstjänsten var.. lång. En timme å 20 minutas. Apanlångt. Men Rebecca sjöng så det gjorde ingenting. Körövning ikväll. Nu väntar blåbärspaj och matteboken. WIHO!

Och såhär ser jag ut idag.
KlänningOnlyJeansskjortaSecondhandHalsdukHemmagjord
StrumpbyxorIndiska
Tog även på mig smycket å min finfina klocka sen.

Nu - PAJ!

har alltid fått mig upp i ringen

Nu är det dags för mig att ta mig upp ur träsken, även kallad sängen. Tvätten, duschen och inte minst matteboken väntar. Och mitt i allt detta så börjar jag bli hungrig. Okej. Ska springa å slänge i en tävttmaskin. Ta en dusch och plugga matte som en gnu sen. Äta lite, sticka lite, läsa lite. Sen är nog klockan 6 och då får jag belöningen som består av vänner! WIHO!

Effektiva Emma på gång!
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
/
Emma

no, no, no, no

Okej, eftersom att jag är inne på klagospåret så kommer lite mer klagande här. Jag kan inte skicka sms med min mobil. I-landsproblem nummer ett! Sen har jag fortfarande ont i ryggen. Eller längst ner vid bäckenbenet. Jag är stört sugen på att åka in till stan å bara strosa runt i mysiga affärer, men mitt fritidskort har tagit slut och inte en chans att jag betalar 100 spänn fram och tillbaka till Göteborg. Så nej. Det är jobbigt å duscha. Jag har inte fattat människorna som bara ääääääälskar att duscha. Det går inte ihop. Det är varmt, blött, schampoo i ögonen, och när man ska gå ut så fryser man ihjäl och det är svinjobbigt att gå omkring med blött hår. Sen äger jag inga kläder som jag kan ha på mig heller. Detta suger. Livet suger. Jag längtar tills jag blir glad igen och träffar mina vänner. Ska nog fördjupa mig ordentligt i matten nu.

That's nothing that you can do about it
/
Emma

heartbreak won't fear

somnade apantidigt igår och vaknade halv nio überpigg. Detta har inte hänt på väldigt väldigt länge! Vad ska jag göra idag då? Det kommer sluta med att jag ligger i sängen och inte gör ett skit. Kanske ska ta tag i pluggandet så är det klart, så slipper jag göra det i morgon. Låter bra. Men det tar ju inte en hel dag att lära sig ett kapitel i matten. Jaja, det löser sig.
Ont i lederna har jag också. Jag känner att jag är inne i en riktig klagoperiod. Klagar på allt och alla. Ikväll ska jag iaf träffa mina underbara vänner. Som jag längtar!
Ha en fin dag så hörs vi sen

och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna, tydligare ovanför. Natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö
/Emma


you just keep hangin' on

Jag är riktigt shopping sugen. Har jag några pengar? Nej det har jag inte. Attans. Vad ska vi göra för att få pengar? Jobba. Vad ska vi jobba med? Vet inte. Hopp. Då blir det ingen shopping.
Jag har fortfarande ont i magen och i ryggen. Vad gör vi åt det? Vet inte. Nehepp.
Jag längtar tillbaka till Trysil. Jag längtar efter mina vänner. Jag längtar efter dig.
Favorit i Let's dance? Molly och Elin. Mest på Molly. Nu ska jag fortsätta sticka å kolla på Let's dance.

hjärta
Med handen på hjärtat så kan jag säga att detta är unikt
/Emma

Jacqueline

Jacqueline a.k.a jackie rödluvan jackass johnny *shacklin* är en fin människa. Jag saknar Jacqueline. ALOT! Så nu ska jag gråta lite och sen ska jag längta efter i morgon.
Fingris<3

Vegeterian är hon också. Ska bjuda henne på en real burger snart.
Sälek <3

It was only a kiss

Hemma från årsmötet nu. Det gick finfint! Helt ny styrelse, känner att detta kommer gå hur bra som helst!
Så hur har min dag varit? Bra, i guess. Har fruktansvärt ont i magen och i ryggen. Så har legat med värmekudde hela eftermiddagen. Somnade ett tag i soffan. Det är galen skönt att sova i soffan. Eller iaf när man väl sover, inte riktigt efteråt. Men iaf.
Åkte skridskor i skolan, och det var det värsta jag varit med om. Var hur rädd som helst! tänk om isen spricker tänk om isen spricker var min tanke hela tiden, så jag satt på kanten och drack varm oboy istället. Mer min grej.
Och nu då? Vad ska jag göra nu? Jag vet inte. Jag har ont i magen och vill helst bara krypa ner under täcket och gömma mig ett tag. Men ändå vill jag träffa mina fantastiska vänner som jag tycker om så fruktansvärt mycket. Men vi ska ses i morgon så.. idag.. ja du, det blir nog en film och eventuellt Let's Dance. Om jag kan övertala familjen med det. Ska duka upp med chips och godis (som inte finns, men det hade varit gott) och äta mig frisk igen. Eller ah, jag är ju inte sjuk. Men jag kunde vart.

Concrete Angel, texten är otroligt bra. Lyssna och tänk.
When morning comes it will be to late.

/Emma

har inte tid!!

Jag har sovit hela dagen och nu ska laga mat, sen är det årsmöte med MUF! Hur gött som helst! Vi hörs ikväll! Ha en grym fredag! :D

När det äntligen är över

Maj. Januari, februari, mars, april och maj. 1,2,3,4 månader. 20 veckor. 140 dagar. Lång tid.
Jag längtar efter Hanna. Kära Hanna Persson Tjalalala, sjunger lite tafatt för dig som jag gjorde i Trysil 08/09. Det var roligt. 
Hanna är så bra. Hon är bara så långt bort och så otroligt saknad.


Men det är samma himmel, det är samma hav och stjärnan jag såg.
<3

Ville inte va den som blev kvar

Poeter. Det finns ett par. De är otroligt duktiga. Jag gillar poeter. Speciellt svenska poeter, och speciellt sådana som sätter musik till sin poesi. Deras låtar är grymma. En extra klick smör på mackan liksom, inte för att jag någonsin har gillat smör, men ändå. Jag kan gilla, som jag kallar det, radiomusik. Alltså sånt som spelas på radion. Typ NRJ, The voice, rixfm och alla de där. Men bara vissa låtar. Jag gillar inte sådana där självklara låtar, "im-in-love-with-you,-but-you-don't-like-me"-låtar. De är så självklara, så "redangjorda". Folk har redan skrivit sådana låtar. Massor av gånger! Om och om igen. Däremot är poesilåtar bra. Riktigt bra. Låtar som man kan lyssna på om och om och om igen utan att riktigt veta vad det handlar om. Det är spännande. Riktigt spännande.
Sen finns det musikaliska underbarn (även om de är vuxna), sådana som kan komponera och spela musik på ett helt galet sjukt sätt! Riktig musik brukar jag kalla det.
Och så lite exempel,
Poesimusik:
Håkan Hellström
Navid Modiri
Lars Winnerbäck
Miss Li
Veronica Maggio

Riktig musik:
John Mayer
Yiruma
Elton John
Himlaväsen

Och så blanda alla dessa artister med lite skön lovsång så har ni hela min iPod. Och har ni min iPod har ni mig. I musiken lever jag och musiken lever i mig. Utan musik, nej då blir det pannkaka.

Skynda långsamt som min fina vän Jacqueline sa.
/Emma

Samba igen!

Åh snart ska jag spela samba. Slå ut lite agritioner och ha det gött! Det är så najs. Orkar inte skriva mer idag, eller inte nu iaf.
Vi hörs i kväll eller i morgon

Titta inte på livet, var livet och lev det
/Emma

Fint

"Sätter man en tagg i en annans hjärta sätter du en dubbelt så stor tagg i ditt eget"

Vänner är det finaste <3

hope he's coming for me

För det första så måste jag bara be om ursäkt. Förra inlägget så skrev jag att jag åt en clementin, det gjorde jag också, men jag åt även en bulle. Hoppas inte att detta blev för stort trauma (?) för er. *host, sofie, host* ;)

Nu till dagen. Dagen har varit.. najs. Skola. Som vanligt. Massa musik och nu ska jag repa i cirkus 2-3 timmar. Göttkött!

Idag:
Linne1GinaLinne2GinaLinne3MonkiKavajSecondHandHalsdukIndiska
PaljettlegginsKappAhlKlockaTriwaNitarmbandRagladyKorshalsbandJulklapp


Nu måste jag kila, hörs i kväll!
/Emma

när löven faller ner, hur ful jag är

Håkan sprudlar ut ur mina högtalare, om man ens får kalla de ett par högtalare, ljudmanicker i min laptop är nog mer rätt. Hur som haver är jag lycklig idag! Har gjort massa mysiga saker! Skola först som var det roligaste på rätt länge. Matte/No, teoretisk idrott, svenska, syslöjd. Helt okej! Sen så skuttade jag iväg och köpte massa garn för jag ska börja sticka, eller jag har börjat sticka. Fint blir det! Efter detta fantastiska inköp så gick jag en långpromenad runt hela Lerum och när jag tittar in igenom pizzahörnans fönster (fråga mig inte varför jag gjorde det) så sitter inga mindre än Adrian, Viktor och Fredrik där. WIHO sa jag och sprang in och hoppade på allihopa. Bästa killarna! Satt där ett tag och tjötade lite och sen bar det upp till Ulrika. Hon är en fin vän, Ulrika. 43 år och mysig. Bjuder på te och choklad. Gillas! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Allt i från gymnasiet till Gud till familjeproblem. Sen sjöng vi lite fint och sen pratade vi lite mer. Efter denna fantastiska pratstund så skuttade (läs darrade, för det var kallt) ner igen. Skulle egentligen hem men hamnade i kyrkan på en mellanlandning. Det var fruktansvärt kallt! Där träffade jag fina människor igen, och åt en clementin. Och nu sitter jag här och stickar.
Pratat med pappa har jag också gjort. FY vilken bra dag!

Nu ska jag njuta mer av bästa Håkan Hellström och sticka lite till. Sen ska jag strax sova. Mohaha, det är en lång dag i morgon också!

"Fyll inte livet med dagar, utan dagar med liv"
/Emma

Hela göteborg ska på bio på lördag


VAD ÄR DETTA!? INGA PLATSER SÅ LÅNGT ÖGAT NÅR! Vi ska boka tills på lördag. Om flera dagar å det är fullt. Bergakungen suger.
Over and out

oh. my. god.


Stilen, håret, ringarna, glasögonen.
Perfektion.

Riktigt sugen på att slinga håret med massa slingor igen. Kan nog bli fint till våren. Ska kanske flirta till mig det så jag får göra det hos frisören, skulle vara så otroligt gött att ha fint hår igen!
Jag har blivit sjuk förövrigt. 38.7 feber, halsont och snuva. Jaja, får hoppas att det går över under natten så att jag kan gå till skolan i morgon.

Ska fixa naglarna nu,
Hejsvejs
/Emma

jag är i oslo med ditt ex, men det är inget mellan oss

Efter att inte gjort någonting i 2 timmar så ska jag nu ta en dusch och sen måla naglarna. Intressant information, verkligen.
I morgon är det diskanten vårterminsplanering. Blir nog trevlans.
Bäst just nu


Kamera: Nikon D40, standard objektiv.
Redigering: Kontrast

/Emma

och sjunger vart tog den här elden vägen


Såhär trallade jag omkring i skolan idag.
KavajSecondhandKlänningStyleByStars
StrumpbyxorH&MHalsdukIndiska
KlockaTriwa

Skoldagen idag var riktigt bra! Massa språk, hur gött som helst. Svenska, Franska, Engelska och sen So. Som inte är ett språk, men vi skriver krönikor så det blev lite svenska där också. Mycket mycket roligt! Sen dess har jag inte gjort jättemycket. Gick en lång promenad i det fina vintervädret. Kom hem, åt en näve nötter och sitter nu och är sjukt sugen på att gå och köpa Elles nya tidning. Men jag orkar inte gå och göra det. Är sjukt sur för att secondhand butiken i Lerum har stängt fram tills den 17. Jaja! Nu ska jag njuta över att inte ha några läxor och ladda inför i morgon, då är det matte/no hur mycket som helst. Passar mig perfekt!
Ha en fin eftermiddag så hörs vi antagligen senare.


Och detta är de finate människorna som finns.

Flygade delfiner (HAHA)

bildkälla

Åh, vad fint! Det är galet att det ska vara så dyrt med ringar bara. En ring 100 spänn, lätt. Usch. jaja, får se vad plånboken bär mig. Köpte en kalender idag. 109 kronor. Dyrt, ja. Jag ska strax fortsätta med mig läsning i min bok och sen ska jag sova så att jag är pigg å fräsch till skolan i morgon. 8.00 Svenska. WIHO!


Vinter

Godnatt vänner


If you fall, he will catch you

Time after time
Jag gick hem från centrum idag och lyssnade som vanligt på iPoden som jag alltid gör när jag går, och då kom denna låten upp. Och jag kan säga dig, det var inte igår jag lyssnade på den. Men den är riktigt bra!
Imorgon är den ny vecka. Nya dagar med nya händelser! Kommer bli grymt!

Nu ska jag skriva lite i min nyinköpta kalender. Den är fin med en tulpan på.
/Emma


The smile on your face

:D

Some pictures

  
Lite bilder
Nu ska jag skutta ner till kyrkan. Hejdååå

Orange är den finaste färgen

Så är det bara! Den är grymt snygg. Jag vågar inte använda den riktigt bara. Men jag har en klocka som är orange iaf!
Nu ska jag fika lite med mamma (hur nu det ska gå eftersom att hon går på töntdiet) och sen ska jag ut å fota, innan det har blivit helt mörkt!

Vi ses i solnedgången
/Emma


som du sa, det här har inget slut

Jag har ofta perioder som jag lyssnar på samma artist hela tiden. Just nu är det Sonja Aldén. Riktigt bra musik, enligt mig.
Vaknade runt 11, började städa lite på rummet, så nu är det undanplockat och dammsugat. Tror jag ska ta en långdusch och sen göra mig iordning och gå ut på en promenad, kanske ta med mig kameran. Det är otroligt fint väder ute!

Nej, nu vill jag inte skriva mera.
Ha det riktigt bra
/Emma


In my dreams

Hemma från skolan, hunnit med allum, failade och glömde bort musikteorin (pinsamt), ätit god mat och ska strax till kyrkan och träffa mina fina vänner! Livet är bra! Och så är det helg också.
Hinner inte skriva, (läs jag vill inte). Så ha en awesome fredagskväll

Fredagskläder:




Lekt med ögonskugga, hej å hå vad det kan gå. Bortse de onopprade ögonbrynen.




HEJDÅ!
/Emma


We delight in the son who was perfect from birth

   


Tre ord
KärlekVärmeFamilj



Att få möta dig här om och om igen

Första dagen i skolan. Riktigt gött att komma igång igen. Ska träna (!) ikväll och bara ha det gött. Skulle vilja gå på en trysilandakt, men nepp. Det går inte riktigt. Sitter här och lyssnar på goa lovsånger istället!
Jag vill ge denna dag till dig Java Gospel. Riktigt fina låtar!

Om ni träffade mig idag så såg jag ut såhär, (fast det gjorde jag ju även om ni inte träffade mig, menmen)

KlänningSoukedKavajSecondhandPaljettleggindKappAhlKlockaTriwa
Frågan är vad man ska hitta på nu
jaja, det löser sig, ha en fin dag

Kärlek
/Emma

the hope of glory

här sitter jag. Sista kvällen innan skolan börjar igen och äter nötter. Det är så sorgligt. Inte att jag äter nötter men att skolan börjar. Inte för att jag inte tycker om skolan, för det gör jag. Men för att lovet är slut. Iochmed att lovet är slut betyder det att Trysil är över. Detta fina läger som anordnas varje år är slut för iår och jag "uta blir det långsamt vår och jag sitter hemma och längtar tills nästa år". Det är förns nu tårarna kommer. Jag har inte haft tid att förstå att allting är över. Men nu när jag sitter här i min säng och äntligen andas ut så kommer saknaden, minnena och ångesten. Ångesten över att jag inte tog vara mer på tiden än vad jag gjorde.
  
Joyful, joyful

Såhär trippade jag omkring idag:

KlänningMonkiStrumpbyxorLindexKoftaCubusKlockaTriwaRaggsockorHemmagjordaFrälsarkransKyrkan

Over and out
/Emma

God in my living, there in my breathing

Åh, jag fick två finfina kommentarer förut. Av mina finfina vänner Jackie och Sofia. De skrev att de saknade mig, oh det kändes bra. Eller ah, inte att de saknade mig, för det är ju inte så roligt, men att vara saknad = att man betyder något = bra! Så det var najs!

Sitter på x2000 hem till Lerum igen. Ska bli så gött att komma hem. Ikväll är det julfest i kyrkan, fråga inte varför det heter julfest, för det var ju aslängesen den var jul, men iaf. Dit ska jag och ha en riktigt najs kväll med fina vänner innan skolan börjar. Jag är förövrigt riktigt taggad för skolan! Sista terminen innan gymnasiet, jag ska verkligen köra järnet sålångt jag orkar. Ha en riktigt go sista termin med min grymma klass.

Har läst massor på min nya bok, Elsas mode. Den är rätt bra. Man drömmer sig liksom bort och när man lyfter blicken från boken så inser man att man är i verkligheten. Lika roligt varje gång. Nu ska jag spana runt lite på olika bloggar och lyssna på Kathrine Jenkis, Point of grace och Matt Redman.

Gud är med er
/Emma

När vi ser dig får vi styrka för var dag

Var inne i stan och promenerade på stockholms gator. Fick med mig massa fint hem. En klänning, ett långlinne, Elsas Mode av Sofi Fahrman, BH, Strumpbyxor, paljettleggins och en mössa. Nöjd? Ja! Bilder kommer senare på allt fint

Ska strax äta lite mat, och i morgon bitti åker jag hem till Lerum. Älskade lilla Lerum, jag har nog aldrig saknat Lerum så mycket som jag gör nu!
Vill helst åka hem nu med en gång. Men 10.10 går tåget, är hemma runt 13, gött! Julfest i kyrkan i morgon oxå, härliga bananer!

Gud är bäst
/ Emma


christ in me christ in me you're my everything

Trysilbilder. Alla som jag kan få tag på. Så, enjoy!














Nu får det räcka för tillfället, ska strax skutta av tåget!
En trysilsång bara: Be my everything

Fick en fråga om vad som är det bästa med trysil. Man får vara sig själv. Och ingen annan. Det är bäst
Massor av kärlek
/Emma


i din närhet finns vår rädsla inte kvar

Trysil var verkligen tokgött! bilder kommer när jag kommer hem till Göteborg igen. Är just nu i Skövde, på väg mot Stockholm. Är hur trött som helst. Har inte sovit mycket i veckan, 8 timmar/natt ochh skidor hela dagarna. I natt 5 timmar. WIHO!
Godnatt vänner


JAG ÄR HEMMAAAAA

Ville bara säga det. Om cirkus 6 timmar drar jag till stockholm. Ha det najs tills dess. Nu ska jag sova!
Godnatt!