Vinterns korta dar är långa i år


Jacqueline, Rasmus och Sofie.
Vet inte riktigt vad man ska kalla er, men otroligt bra vänner är ni iaf. Och ni har betytt och betyder mer än vad ni någonsin kommer att förstå.
Stjärnfall
"och du är himlen för mig varje dag"

att du aldrig vågat lämna mig förut för du är så ung

Det känns som om Joakim är borta. Alltså verkligen inte finns längre. Och det gillar inte jag. Längtar ihjäl mig snart!
   Idag har jag sovit och städat. Ska snart åka med världens bästa mamma in till stan och hämta upp världens bästa syster som har varit hos pappa. Jag har haft en bra helg med fina vänner. Många skratt, lite spel, bio, god mat och massa spännande.
   Imorgon är det måndag och ny vecka. Sista veckan innan den allra sista veckan i skolan. Soft.

Jag har massa massa bilder i min kamera som ska laddas upp, men det får bli senare!

Tjing!


skorna skaver.

Livet har verkligen blivit lite lättare den senaste månaden. Dels beror det nog på att solen tittar fram, dels för att jag har tagit tag i mitt liv och börjat prioritera saker, dels beror det på Joakim och såklart att det är sommarlov snart.
   Jag har längtat efter sommarlovet som en gnu! Enda sen nian startade så har jag längtat! Och nu är jag här. Nio dagar till i skolan och sen är det fuck off Torpskolan. Ursäkta språket men det är så jag känner just nu faktiskt. På ett sätt så ska det ändå bli lite sorgligt. Lämna klassen å allt. Även om jag inte är ett jättestort fan av våran klass så har vi faktiskt en bra sådan. med bra gemenskap och härliga människor. Så nog ska det bli lite tråkigt allt.
   Men, gymnasiet står alldeles på glänt och jag längtar! Nu ska jag sova för imorgon åker vi på klassisresis. För sista gången med 9D1. Känns lite skumt faktiskt.

puss!

Life is a flower

Joakim är i Spanien. Kul.
   Konsert nu, sedan kanske tonår. Om de inte är på blomsholm. Tjoflöjt!

Pusss!

For breaking her heart

Ojoj..
sedan jag skrev sist har jag hunnit med detta:
Gjort en äcklig cheesecake
Klippt Anders i håret
Träffat Joakims släkt
Sjungit på tre gudstjänster
Bakat paj två gånger
Solat med cocosolja
Lyssnat på fin musik
Varit på tre konfirmationer
Sett lyckliga och fina människor
Nästan bokat husvagnssemester
Suttit på gräsmattan (!) med Jacqueline och tjötat järnet
Ätit färska jordgubbar
Glömt både nycklar och mobil hos Joakim = utelåst och okontaktbar

nu ska jag strax äta soppa, sen skutta ner till körkan och sjunga lite. Sedan hem till Joakim och vara där så länge som jag bara orkar. För imorgon åker han till Spanien. Alldeles för långt bort.

Puss i ljumsken


so ill go ahead

Sitter ensam i skolan. De andra är på bildlektion. Nu får ni inte tro att jag skolkar eller så, för det gör jag inte, men jag kan inte vara i bildsalen för att jag är känslig mot tavelkrita. Så jag kan itne andas, och det är ju sånt som man kan behöva. Så jag sitter här med min lilla dator och försöker få tiden att gå. 
   Det är sol ute och det är varmt. det hade ju varit gott att sitta ute. men nej, detorkar jag inte.
   Lyssna lite på fin musik känns mer som en bra idé

En sång

Puss

Stjärnfall, stjärnfallet är jag

Imorgon ska det bli varmtvarmtvarmt. Mina ben är inte redo för barbent. Vad gör man? Tunna strumpbyxor.

Want you near me.

MVG mina vänner. MYCKET väl godkänd! På NO nationella. Alla delar. Det är ju asbra om jag får säga det själv! Riktigt jäkla grymt är det! Alla nationella är gjorda och jag måste få skryta lite.
Engelska
Hör&läs : MVG
Skrivuppgift: Ej fått resultat
Muntlig: Ej fått resultat
Svenska
Hör&Muntlig: Ej fått svar
Skrivuppgift: MVG
Läsförståelse: MVG
Matte
MVG
Muntlig: Ej fått svar
NO
Teoretiskt prov: MVG
Planera labben: MVG
Labb: MVG

Det är vad jag kallar att prestera!

Hur som helst så har Lerums Gymnasium bal idag. Jag vill egentligen åka in till stan och kolla på alla fina klänningar, men jag kan inte. För det första passar jag barn, för det andra är jag trött.
   I morgon är det sambaspelning på baggestorg någon gång mellan 17-19. Så trummandet ni hör är antagligen vi. Det hörs. LÅNGT!
   I morgon har jag också sovmorgon en timme. Vilket innebär film ikväll! Jag ska se A walk to remeber igen, och 500 days of Summer. Gråta lite. Äta lite gott och sedan sova.
   På torsdag är det bio och på fredag ska jag hem till Joakim. I helgen är det konfirmation i Lerums Mission Kyrka. (Ofta det är ETT år sen det var jag, stört) Och jag ska sjunga fint för dom.



Denise och Sara från förra årets student
Nu ska jag iaf vila lite, och sedan sy fina lappar på mina byxor.
Puss i ljumsken


I'm no superman

Perioder var det ja! Nu är jag hur glad som helst, för vet ni mina vänner, jag ska få gå på Håkan Hellström den 6e november! TAGGGGGGAAA!

This world makes me crazy

Perioder. Period. Man har perioder i livet när allt inte riktigt funkar som det ska.
Jag vill ha sommarlov. Sol och lediga dagar med glass.
och så saknar jag Joakim.

dina färger var blå

blåa jeans. Blå jeans skjorta.
Idag inviger vi min hatt



Och ja, jag vet att ni alla älskar cambilder! Puss

Tre elefanter balanserade på en liten liten spindeltråd

Jag vet inte riktigt. Hur många kollar detta? Vilka skriver jag för? För mig själv? För andra? Är det någon som får ut någonting av att läsa min blogg?
   Hur som helst så vet jag att jag tycker det är roligt att skriva. Men att jag måste hålla det till min nivå. Jag kommer aldrig bli Blondinbella. Det kommer inte hända. Så, jag ska börja skriva lite i bloggen igen. Men på en lagom nivå. Inte varje dag. Bara när jag känner för det. För det är mysigt att skriva. Det är trevligt att lämna något efter sig.
   Nu kom Hannapanna och Jimmy. En dålig film går på tvn och jag har choklad.
   Jag saknar Joakim också.

Puss

Hur ska man älska någon, som har älskat någon förut

Utbränd.

Jag måste börja solla ut grejer ur livet och det första som åker är bloggen. Vi hörs när sommarlovet börjar antagligen. Nu ska jag ta hand om mig själv och mitt liv.

Lät du henne komma närmre

Puss och kram. Glöm inte att ta hand om varandra.
Live, love, laugh


Jag kunde inte ta oss tillbaks till Ruta 1

Fredagen spenderas hemma hos Joakim med tacos, talang en dålig film och fin musik. På lördagen tog vi bussen till stan och kollade på när Anders lyfte tunga vikter (det var förövrigt det sjukaste jag varit på, jag menar vem vill se stora halvtjocka muskelknuttar i tighta turkosa trikåer?) sen åkte vi hem till mig. Sov lite middag. Jag åkte hem till Carolinen och hade tjejmyskväll. Där blev det varma mackor, godis och popcorn. Jag somnade i soffan framför en dålig film igen (varför hade jag så otur med filmer denna helgen). Sedan, när jag vaknat och Carro avslutat sin msnkonversation så drog vi igång partyt i 20 minuter! Vilt dansande till awesome musik, för att sedan traska ner till tåget och åka hem med min Joakim.
   Söndag idag. Gudstjänst, 295 års kalas med tårtbuffé och kör på eftermiddagen. Nu skulle jag vilja sova, men jag tror att jag ska se Avatar på BlurRay! (H)

Finafinafina tjejer!
Hoppas ni har haft en bra helg.
Pusss!