jag känner hon som sitter ute i december

HELT slutkörd. Lekt som ett barn i vattnet i 6 timmar. Imorgon ska jag hoppa från hopptornet. Å harre säger jag bara.
Nu ska jag vila. Och kolla på SATC.
puss

.

Fyy vad jag hatar bloggar egentligen.
Perfekta liv. Pft. MY ASS!

But as I looked behind the horizon, I discovered a sun that was risen

svensk sommar är så underskattat va?
Jag menar det finns ju typ inget goare än att ligga vid en svensk badstrand och sola under den svenska solen (ja, jag vet solen är den samma) bada i svenska vatten, äta svensk mat. Och hur mysigt är det inte med svenska hederliga grillkvällar med de finaste svenska vännerna. Eller typ köpa med sig jordgubbar och sitta och mysa vid en brygga, och den härliga känslan när man känner "nä, nu får jag nog ta av mig jeansjackan, det börjar bli lite varmt". Och hur ska man kunna mysa under en filt på kvällen när det är 33 grader varmt när klockan är 22:00? Det existerar ju inte här.
Här i Schweiz vill man helst gå naken, eller nej, fel, man vill inte gå överhuvudtaget. Man vill ligga still. I skuggan och läsa eller liknande. Man doppar sig med jämna mellanrum för att inte smälta bort och på kvällarna är man så trött så man däckar innan solen gått ner.
Ja, jag längtar lite till sverige och lite till att ha jeansjacka på mig. Iallafall få ta med sig halsduken på grillfesten, för att det blir lite kyligt om kvällen. Det hade varit något!
Fast sen gillar jag ju faktiskt att inte behöva göra någonting, och att ligga och läsa hela dagarna är inte fel det heller. Men det är inte utan att jag saknar Sverige lite grann. Speciellt gitarrspelet vid en fin grill och man måste ha en filt på sig för att inte frysa. En stor tjocktröja, fast det är ändå varmt i vattnet.
Så vad säger ni? Mina 13 läsare? Någon som är sugen på lite grill när jag kommer hem?
Pussssssss

En plats i solen

Hemkommen från en dag vid poolen igen. Låg och läste en bok i skuggan och solen omvartannat. Med jämna mellanrum doppade jag mig i poolen så man inte smälte bort. Och detta får jag betalt för. Helt otroligt bra faktiskt.




Converse och sånt. Invigde som sagt min fina bikini idag och det sitter som en smäck. Riktigt nöjd!
jag saknar Joakim

Ligger däckad vid poolen

Det är så varmt så det finns liksom ingenting annat vi kan göra än att gå till badet och ligga där hela dagen. Så nu drar vi.
Inviger den nya bikinin som sitter som en smäck!

Jag har blivit med fler conversesisar

Ett par vita låga och ett par vanliga orangea. Och så en bikini. Grön-lila batikmönster. Båda delarna för 100 kronor. Riktigt kap.
Nu ska jag läsa och ta det lungt. Imorgon blir det en dag vid poolen igen. Ja, jag lovar att smörja in mig. Kommer antagligen att bo i vattnet. 32 grader i skuggan är inte å leka med.
Puss och godnatt alla mina fina!

they both look pretty good but that so do you

Nu jäklar ska jag spendera pengar. Converssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

från och med du

sjukt seg dag. Nu har vi iaf gjort egna ljus och typ nu så blir det lite fiskispinnisar!

We fall in love but love is blind

Nu måste jag egentligen rusa upp till barnen, men ville säga godmorgon till alla mina läsare. Som är 13 stycken och förmodligen mina riktiga vänner allihop. Men GODMORGON på er!
Nu blir det häng på uteplatsen eftersom att barnen är sjuka, shopping i eftermiddag. Heja heja!

If i could write you a song that makes you fall in love, i would already have you right here under my arm

Gosh vad jag saknar mina fina.

Love is the one thing

Solfrossa. Mmmmmmmmmmm! Idag var det 33 grader i skuggan, och 47 i solen. Dum som jag var så låg jag och solade. Brun? Javisst. Solfrossa? Javisst!
Är riktigt trött också. Nu vill jag fördriva tiden så snabbt det går så jag får sova lite. Eller så går jag och lägger mig tidigt. Saknar alla där hemma också. Mest på kvällen, när man inte göra något, och vet att alla andra gör något.
Facebook funkar inte av någon outgrundlig anledning. Jag vill ha te, för jag har ont i halsen. Imorgon ska jag sola igen. Och bli brunare. Och så ska jag shoppa. Handla bort alla mina tråkigheter och bli lite kickass igen.
Nu ska jag läsa Men bok av mia törnblom
Pussisar <3

MAAAAAAAAAAAA

Förlåt mamma med jag måste shoppa. Jag vet, jag skulle hålla i mina pengar, men på något sätt måste jag underhålla mig. Så imorgon ska jag och Jacqueline in till Basel och shoooppppaaaaaaa! De har halva priset på converse. maaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Nu badet för mig, sedan ska jag somna fort så det blir imorgon fort så jag får shoppa lite grann. Helt otroligt vilket beroende det är. Värsta kicken.
PUSSSSSSSSS

just let you live without a trace

Folk som inte trodde jag var händig kan slänga sig i väggen. För idag har jag gjort följande:
- skruvat ihop en klädställning
- Fixat en "stoppa in kläder i" ställning
- och satt ihop en lampa
Var på IKEA och handlade kaviar och en garderob till mig. Mycket trevligt. Svenskt godis blev det också. Ikväll kommer det svenska gäster hit, b.la. Jacqueline. Så bilder och sådan trevligt får ni se inatt, alternativt imorgon.
Nu ska jag laga mat.
Puss i ljumsken!
Lite färg minsann, hihihähähähohoohåhåhåhaha

I want to be near you

Tänkte precis på att jag skrivit massa inlägg idag. Dagens bilder och blablabla. Ska nog bli sveriges nästa största bloggerska. Ska börja provocera och sånt. Dagens outfit, visa en bild på allt jag gör. När jag har borstat håret, före och efter bild på sminket (som jag inte använder).
eller inte.
Jag är i schweiz och saknar alla där hemma, så därav mycket uppdatering. Men det är chillpill, och nu ska jag snart se på SATC igen. Imorgon är det lördag och jag är ledig. Och på söndag. Juste! Idag träffade jag en kompis som heter Jacqueline, från Halmstad. Hon är 92a och läser samhäll/språk. Man skulle nästan kunna tro att det är min bästis Jacqueline i Lerum. Men så är inte fallet, utan en annan Jacqueline.
Men det är trevligt ändå, även om varken Jackie eller Joakim är här. J:na
Puss

Dagens bilder

En dag vid poolen. 27 grader varmt och jag hade hatt. Bjöd barnen på en näringsriklig måltid. Nu sprängs snart huvudet av huvudvärk. Vätskebrist å sånt.
Puss i ljumsken!
Juste de mysiga husen som jag pratade om också!

When I get older

Precis hemkommen från badet. Barnen är finklädda och Livs naglar är målade. Bara jag kvar med andra ord. Tänkte ta byxdressen, oraga naglar och lite sommarsmink.
Bilder från dagen kommer ikväll.
GLAD MIDSOMMAR alla mina fina svenska vänner.

I like my money, where i can see them. Hangin' in my closet.

Såhär går den om man ser på SATC långt in på natten och sen blir väckt av ett litet barn som ska se på barbie klockan halv 8. Det är riktigt underbart att jobba som barnvakt ibland!
Nu ska vi försöka klä på de små liven och sedan gå till badet.
Det är inte utan att man ibland tänker tillbaka på husvagnsemestern. Det blir helt enkelt så att man fäller ut vingarna och så räknar man till fyra. En - två - tre - fyra.
So long!

Om vi tar en tur ner till havet, bara du och jag

Då var dagen klar. Idag har vi byggt vulkaner, pärlat halsband, kollat på film, lekt i lekparken, fikat, ätit pannkakor, ritat och massa annat skoj! Jag är helt slut i hela huvudet och i kroppen. Dels beror det nog på värmen (det är 26 grader nu, tror det var upp emot 30 mitt på dagen) och dels beror det på att jag har hållit igång hela tiden hela dagen.
I morgon är det midsommar och jag har planerat att gå till badet med barnen och sedan ska vi göra oss midsommarfina och gå till något midsommarfirande. Mycket trevligt faktiskt!
Och nu en bild. På en vattekran. För kameran dog. Men smart som jag är så har jag ju faktiskt tagit med mig batteriladdaren. Så i morgon kommer lite fler.
Men här är en handduk, en kran, och min tandborste. Titta och njut!
Nu ska jag se på ett avsnitt av SATC innan det är middag. Sen blir det nog en promenad i det fina vädret.
PUSS!

EMMA I SCHWEIZ

Hallå, Guten Tag, Bonjour och alla andra språk man pratar i Schweiz.
Flygresan gick toppen bra (även om det var ett litet sketet flygplan jag åkte med, trodde nästan att det var ett modellplan först) hur som, så flög det och jag hade en stol och fick gratis cola så inga tårar fälldes för det. Det var jag och 25 kostymnissar i 40års åldern som flög. Kände mig lite utanför skulle man kunna säga.
Väl framme i Schweiz så stog nästan hela familjen Preatorius (stavningen är väl sådär) där och viftade med svenska flaggan och jag fick ett kramdjur. En lite kossa, len och mjuk med en schweizisk flagga på. Mycket trevligt.
Jag landande i Zürich och vi åkte bil hem till Basel. HELT otroligt vilket landskap det är här! Massa berg och kullar och dalar och bara lövskog. Helt fascinerad! Alla husen är så fruktansvärt söta, med sånna fönsterluckor som man har på filmer, böjda tegeltak och bara allmänt gammeldagsa. När vi, efter mycket om och men, kom fram till huset så blev jag åter igen helt tagen. Vilket område. Allting är ihoppackat, fast ändå trevligt på något sätt. Huset som jag bor i är verkligen supermysigt. Det är typ ett rum på varje våning, vilket innebär: Trappor. Trappor. Trappor och återigen trappor. (vem kommer ha snyggast rumpa efter tre veckors trappträning? Ha? ha? ;)) Jag har fått ett eget rum, en säng och ett eget BADRUM. Jaahaaadå! Ni hörde rätt ett eget badrum. Med dusch och hela alltet. Riktigt gött!
Kan inte riktigt fatta att jag ska vara här i en månad och bara leva lite. Och dessutom få betalt för det! Helt otroligt. Imorgon ska vi leka och bara slöa. Kanske ta en promenad ner till byn. MUMS!
Bilder får ni också se i morgon.
LATEROOO

Nu är det sommar, sommar på liseberg

Vaknade hos Joakim i morse. Vi gjorde en dunderfrukost med äggmackor, yoghurt, oboy och grönsaker och sånt. Gick raskt till bussen sen och åkte hem. Ska alldeles strax ta spruta och sedan åka och hälsa på låtsaskusinen. Ikväll ska jag umgås med familjen. Och packa det sista, för i morgon händer det! Jag åker till Schweiz i morgon. Klockan 17 går flygplanet och jag kommer hem om en månad. Jobba är vad jag ska göra.
   Nu ska jag njuta av vädret och förbereda mig för sprutan. Spruträdd är jag. Riktigt ordentligt! Vi hörs på bloggen och facebook under månaden nu.
PUSS!

då fäller jag ut vingarna så räknar jag till fyra

Just nu sitter vi, ett gäng i en husvagn, och lyssnar på när Johanna läser högt ur en FRIDA tidning. Jag tror inte att jättemånga lyssnar, men det är trevligt ändå. Ikväll ska vi grilla och mysa så det svänger om det. Vi ska spela volleyboll också, tycker jag iaf.
I morgon åker vi hem, lite sorgligt, med tanke på att det har varit en grym vecka och grymma dagar med grymma personer. På onsdag åker jag till Schweiz. I en månad. Lång tid om jag får säga det själv.
Men nu ska vi njuta av tiden här och lyssna lite mer på Johannisen när hon läser novellen ur FRIDA.
Pusssas

Äre efterfest på eran balkoooong?!

Solen skiner, livet leker, leker livet, lever liket!? Ja för sköven!
Mår alldeles för bra för att sitta här, ut i soooleeeen och stek.
PUSSSIS

Finis

Till att vilja ha mig

Sitter i en husvagn. Joakim är här och snart kommer Jacqueline. Joakim ska åka hem och carro ska komma hit. Då blir det tjejfäst!
Helt otroligt najs!
Pussisar!

stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan

Kvällen igår spenderades hos Linus med massa trevligt folk. Vi grillade, åt jordgubbar, lyssnade på musik och åt lite kladdkaka. Mys som bara den!
   Idag har jag tagit spruta och jag mår inte så bra nu. Snart kommer Joakim hit och i morgon ska vi på husvagnssemester. Underbart bra!

Nu måste jag rusa.
Puss!


Då finns det ingen som tar en, man är kung kung kung i baren

Balen var hur najs som helst.
Jag är trött.
I morgon är det skolavslutning.
Jag kommer gråta.
Massor.

Nu ska jag sova
Later!

I hope you had the time of your life

Helt sinnes.
Freaking awesome.
Underbart.

Green Day var riktigt uppåt i himmelen bra. Jag har ingen röst, ingen hörsel, mina fötter värker och händerna är svullna. Tårarna rann ner för kinderna när wake me up when september ends och the time of your life spelades. Höjdpunkten var American Idiot. Fy vad bra!
   Två från publiken fick gå upp på scenen och sjunga med dom. Tre gjorde stagedive, en liten kille kallad "Buddy" av Billy fick också komma upp på scenen och han höll ju på dö. Fruktansvärt bra!
   Jag är riktigt glad över att jag fick följa med och nu ska jag somna, ska bara lyssna lite på musik innan.

Laterooo


We're the love generation, we're gonna keep spreading the word in every nation

Joakim är hemma, jag har firat studenter, sytt en långklänning, haft trevliga samtal med trevliga människor, spelat beachvolleyboll och fått sportBHbränna. Nu ska jag på greenday
So long!

Att vara förälskad, det måste kännas såhär!

Nu har jag sprungit. UTOMHUS! Och jag sitter här, levande och har aldrig varit så full av energi! Så himla glad att kunna vara ute och röra på mig ordentligt igen. Fyyyyy vad gött!
   Jag har solat utomhus idag också. Ätit färska jordgubbisar med vispisgräddis och bara chillat järnet. Gött som tusan! Och det är bara 3 dagar kvar tills joakim kommer hem och så är det snart sommarlov! Snart är det Schweiz (kan en land ha fler knepiga bokstäver i sitt namn?)
   Helt övertaggad på allt just nu och vill bara springa! Eller nej, inte springa för jag har ont i fötterna men jag vill hoppa studsmatta och bada vattenspridare, för det gjorde man när man var liten.
   Nu ska jag duscha. Det är ju typ samma sak.

Puss och kram alla barn. Och ja, alla under 30 är barn. Varesig ni vill eller inte.
<3