Operation garderob

Jag ska iaf inte bli garderobskirurg när jag blir stor. Nu ligger det kläder all over the place och jag ska börja sortera, slänga, skänka, vika och annat tråkigt.
FY vad tråkigt

Men det är väl bara ta tag i s(t)aken. Humorn är på TOPP!

Godnatt


if you want to be my baby

Hemma från skolan nu. Det var en rätt intensiv dag. Gjorde mitt franska muntliga som gick superbra. okej, det gick inte dåligt det får jag inte säga.
Idag hade jag tänkt att skutta iväg till friskis och bli lite friskare och lite svettigare. GOSIGT! Jag ska även skriva lite Svenskaa. Och så när jag kommer hem ska jag lyssna på Yiruma och bada med badsalt och skum och tända ljus. Bara för att det är så fruktansvärt mysigt!
Imorgon är tisdag
Skola
Idrott
Hem
Pluggish
Sjunga
Hem
Plugga
Prata på Skajp (bara för att det är coolt)
Sova


Men en dag i sänder, ska strax tända julbelysningen,
puss <3

För det mörker som jag bär på

..tycks inte förstå att nu är det jul igen.

Första advent - Kan inte fatta det! FÖRSTA ADVENT, det är banne mig jul nu. Det går inte ihop i min hjärna, jag har längtat svinmycket, och nu är det jul. Igen.
 
Källa

Jag hade ingen ork att fota själv, så tog en bild från google.


Igår hade jag mycket trevligt, var hemma runt ett och somnade som en stekt ko. Har jobbat och spelat idag. Lite klirr i kassan, det gillar vi!
Jag ska äta thaimat till middag, det gillar vi ännu mer, för jag har inte ätit mat sen i fredagskväll. Så maaaaaaaaaaaaaat!

Finaste adventslåten  eller är det ens en adventslåten. Jo lite, den är iaf hur fin som helst. Blir nästan lite ledsen. Eh?
Jag är trött. Som attan. Ska sova tidigt idag, jao.

Ha det så fint så hörs vi i morgon eller senare ikväll maybe.
Puss!

Partey

I got a feeling, that tonight's gonna be a good night.

Somras jao
Härligt!

Julstämningen har börjat ploppa upp

Lite adventsstjärnor här, lite juldukar där, kyrkan är uppe med julelandet. Så mysigt. Nu saknas bara flätande hjärtan, smällkaramellerna och de andra småsakerna. Krubban ska också upp!
Idag ska jag på New Moon! YEAH (H) Kommer bli så snajsigt. Klockan 15.40 ska vi vara där å titta. Sen ska vi äta middag på Hard Rock och mysa. Kommer bli superm!
Jag ska åka in lite tidigare till stan, ska köpa lite julisar å ett nytt svart nagellack. Så ska upp å klä på mig nu.

Hoppas ni får en fin lördag så hörs vi sen.

minibild ?

puss

Storasyster och lillasyster


sen att vi ser ut som två uppstoppade korvar, det är ju en annan sak.
Men jag älskar dig <3

Alla flyr sin vardag, in i ljusprydda rum

Jag har liiiite beslut ångest här va..
Var på öppethus idag på Lerums Gymnasium. Och jag diggar skolan. Faktiskt. Tror det blir bra. Estet-Musik. Så långt har jag bestämt mig. MEN nu kommer det verkliga problemet. Ska jag söka in på saxen? Eller på sång? Det är frågan. Jag ska hur som haver spela upp båda. Men jag vill inte ha saxlektioner där. Däremot så vill jag spela sax i typ ensamblar osv. Klurigt det där... Det blir nog att jag söker in på saxen, så får vi se vad som händer. I ettan har man ju piano som bi instrument och i tvåan får man välja ett. Antingen att jag fortsätter i piano eller drar över till sången och får en sångpedagog, vilket är gött. Saxen hänger nog med ivilket fall. De är ju trots allt mina bebisar allihop! Frågan är hur saxläraren är. Jag har lite svårt att släppa Micke alltså. Eller ah jag ska ju inte sluta spela hos Micke. Det är ju försköven min andrapappa, så det går inte och jag ska inte sluta alls på kulturskolan, utan absolut fortsätta som vanligt. Men att ha någon annan också..? Det kanske är bra för mig.. Eller så är det inte det. Gah, jag vet inte!
Jag ska sova på saken.
Om inte annat så diggar jag tanken på att få sjunga hos en sångpedagog, och lära mig ännu mera piano än vad jag redan kan. Det hade ju varit najs. 
Jaja, nu har jag reflekterat. hade min so lärare sett detta hade det varit MVG direkt! SUVERÄNT!

Godnatt, imorgon ska jag steka ägg, på min panna.

Yiruma

Världens bästa spotify lista, jao

nu kan man steka ägg på min panna..
Ägg någon?

I wont give up even though you're gone

Nu har jag gjort klart min franska text. Härligt. Bara hemkunskapen kvar. Sen ska jag ta det lungt.
Jag skrev om vad jag gjorde på fritiden och mina jultraditioner. Hoppas det räcker nu, jag försöker iaf så gott jag kan!


Another winter night
Just wanna be loved by anybody

Ska försöka sova lite kanske, så jag orkar gå på öppet hus sen. Estet-Musik FTW!
Puss på er


Det är en riktig jul för mig

och julefrid i alla hus!

Gick hem från skolan, kände mig riktigt dålig, och när jag kom hem och skulle kolla febern så hade jag 35.2. vänta lite nu, detta funkar inte. Man kan väl inte ens ha 35? 37 är ju normal, ofta jag skulle ha två grader för låg temperatur. Verkar inte möjligt. Hur som haver så ligger jag nu nerbäddad i sängen med den varma vetekudden, en kaka och apelsin juice. Franska, So och Hemkunskapen väntar på mig. Ska nog ta och göra allting nu, så är det klart sen.


Titta vad roligt man kan ha när man är sjuk!Yeah (H)


Ha en fin dag, så hörs vi sen antagligen! Puss

Den sveper tyst förbi

Om typ sisådär 3 minuter ska jag pysa iväg till skolan på min blåa cykel. Idag är det franska muntlig och eventuellt So. Det lär nog gå prima. Ska på öppet hus ikväll och titta lite på Lerums Gymnasium. Sen sticker jag iväg till samban, och efter det så kommer antagligen Anna sova här. Om inte planerna ändras.
På söndag är det julmarknad på Villa Säfvehöjd. Ta en kik in om ni inte har något att göra, jag står där hela dagen och slår in paket.
NU måste jag sticka, puss på er!

Do you feel, like I feel

Discot var en höjdare. Någon kommer ha träningsvärk i morgon efter allt studsande, det var banne mig "värre" än Friskis! Haha! Så najsssss!
Ska sova snart, läsa lite på SOn bara, prata franskagrejen en gång till för en sen krypa ner under täcket och ligga på min grymt obekväma kudde. Men den är bra för nacken, och jag har inte ont i ryggen länge. Eller jo, nu, men det var bara för att vi dansade limbo och jag var inte sämst. Bara det är en seger. Sen kom jag trea på danstävlingen. Inte okej.
Ha en bra kväll/natt/morgon så hörs vi i morgon!
<3

En klassiskt barnsligt hederligt disco

Ikväll ska jag på disco. WIHO!
funderar på att sätta på mig mina barnsligaste kläder och ha roligt! Jo, sen ska jag hem och plugga franska. Men först ska jag vara barn ett tag.
Nu repa



Emma idag
Ett handsmycke gjorde mig lite annorlunda.

Puss <3

Once more, with feeling

Fick lite ångest över att jag inte hade pluggat något idag, så jag skrev klart SO grejen. Pjuh, ytterligare en sak att stryka från listan. Nu är det bara HK, So muntlig, Franska muntlig + ev. skriftlig och engelska och juste, no prov om en vecka. SEN ÄR DET LOV!
Fy vad najs! Jag behöver verkligen det. Och på lovet ska jag åka skidor! Kommer bli så fruktansvärt gött.
Tänk känslan av att kasta sig ut i backen och bara swisha ner, det kommer bli så härligt! Sen att jag åker med världens bästa gäng, gör ju inte saken sämre! Åh vi kommer ha så roligt. Och sen som ett plus i kanten är det jul mitt i alltihopa. Och jag ska få träffa papsen snart. Saknar honom. Massor. Kollade på gamla bilder idag, och det gör ont. Fruktansvärt ont. Men jag kämpar. Det har gått galant i 5 år så det borde funka fortfarande. Men jag behöver honom. Faktiskt.
Älskar dig pappi <3

Tog julkort idag







Blev faktiskt riktigt nöjd, speciellt med den sista.
Fina systrar jag har <3







och människor far hit och dit

Jag har tänkt på en sak. Julen är ju snart här, vilket innebär att alla stressar upp sig som attan. Verkligen superstressade bara för att hinna med allting till den mysiga julen som snart ska komma. Men hur många stannar egentligen upp och njuter? Jag tror faktiskt att de flesta ser julen som en börda. Det är synd, för det är en riktigt mysig högtid enligt mig.
Så - iår ska jag inte lägga ner jättemycket tid och kraft på att stressa runt och pynta, köpa julklappar osv. Om jag inte känner för det. Men jag ska inte göra det för att jag måste. Jag ska njuta av julen och stämningen. Det är ju trots allt bara en gång om året.
Nog babblat. Vad har jag gjort idag?
Jo, jag har varit i GP huset. Vi var på en slags föreläsning om tidningar. Hur de gör, vad de tänker på när de skriver, etik och moral, lagar osv. rätt intressant faktiskt.
Sen hade jag en lång musiklektion, och det älskar vi. Så dagen har varit najs.
Ska strax sätta mig och skriva på SO arbetet. Hade tänkt att börja gå igenom HK också.
PÅ LÖRDAG SKA JAG PÅ NEW MOON! Wiho!


Emma idag
Jag är stört sugen på chips. Wellwell, vi hörs sen
<3

Jag viskar en bön för dem som tappat allt

Hemkommen från en inte så händelserik skoldag. Skönt det. Ska strax sätta mig med So arbetet och tvinga mig själv till att börja skriva. Jag har ingen insperation alls, men jag ska skriva.
Sen ska jag belöna mig med att åka in lite tidigare till stan och springa in på Lindex och köpa julklapp till mami. Hoppas verkligen inte att hon läser detta nu! Wellwell, mammi, jag ska absolut inte köpa de gosiga strumporna till dig i julis.
Sen ska jag fika och plugga lite till med Peter. sen är det hem och se på Puss å Snusk teatern. Det kommer bli så stört bra, har redan sett den innan, men den är så rolig och alla springer omkring nakna på scenen och fjantar sig, man kissar på sig av skratt. HAHA! Bilder kommer I PROMISE! tror ni att man måste fråga om man få lägga upp bilder på dem på internet? Jag ska iaf fråga. Åh, vad jag läntar.
Nänu måste jag skriva. Ska försöka hitta insperationen i en bulle eller liknande. Någonting säger mig att vi har kakor hemma sen släkt kalaset. MUMMA!

Emma idag


Förövrigt är det skam hur dålig min cam är. Men men, jag hittade ett fint halsband idag som jag inte använt på länge. PUSS!


Dondiridondiridondondondon

det regnar, som f-n! Jag hatar å cykla när det regnar, jag hatar att se ut som en dräkt katt när man kommer in i värmen igen. Därfr har jag väntat med att cykla till kören. Alldeles för länge nu faktiskt. För jag ska vara där om tio minutas. Och så sitter jag här å skriver. Bra tänkt där.
Happy Birthday till mig om typ två månader, god jul å gott nytt år snart.
Jag är mätt

PUSSS

Jag har allt jag vill ha

Jobbat idag.
Orkar inte skriva så lägger in lite bilder istället










JULBORD. For free. Helt okej
Nu kallar arbetarförfattarna och sen körövning. Puss


The christmaslist

 

På önskelistan i år är det en Triwa klocka och en Pippitröja som gäller. Klockan 895:- och tröjan 495:-. Även det vanliga, pengar och presentkort är med såklart, iår på H&M, Monki, VILA bla.
Vad önskar ni er? Puss
 


A,B,C,D, E, F and G

Släkten har lämnat, eller ah halva delen av den och nu ser vi på massa film. Bla Wallie, Twilight och nu sitter de och tittar på någon actionrulle. Det är stört varmt inomhus och jag kom precis på att jag inte kan gå på Gudtjänsten i morgon. Bajs. Ska vara på aspenäs herrgård klockan 11. Efter det så blir det massor av plugg inför svenska provet på måndag, sen är det ungdomskören också.=D

Beach.
Marcus å Emma

Puss på er <3


for some reason I can't explain

Lördag, släktkalas.
Tummen upp på det, för då blir det tårta. Sen att jag inte gillar tårta är väl en annan sak. Har vi tur så får man ett paket också.

Lite musik:
Darin - Viva La vida
Sexy bitch
Mitt gullbergskajs paradis
Utan dina andetag


Nu ska jag göra mig iordning, vi hörs lite senare.
Partylördag? Jao

Puss <3


Längtan till dig

Med kärlek och värme

Skolan dödar mig. Jo,  ni vet. Men det är helt otroligt faktiskt!
Idag ska jag dock inte plugga hade jag tänkt. Eller okej, jag gör det nu, men om cirkus en timme så ska jag cykla på min fina blåa cykel till stenkullen och lära mig teoretisk musik, sen är det körövning och efter det mini uppsjungning med Diskanten. Det var någon föreläsning om blabla rädda barnen 200 år blabla något sånt.
Hur som haver så tror jag att de kommer vara lika duktiga som de brukar!
Jag ska strax äta glass, för min lillasyster har fyllt år och hon har tre tjejer hemma idag för att de ska äta glass. Härligt säger jag!

Halsduk - Indiska
Kofta - Gina
Hår - behöver klippas


Puss å kram ät en banan ( eller en kaka för att det är godare )


Je t'aime

Jag tycker om dig.

Nu har jag blivit lite coolare än vanligt för jag har börjat med... trumvirvel...
kategorier här i bloggen! SUPERM!

Jag har några kategorier, har inte fattat varför, men det löser sig. Nu ska jag bädda. För jag ska sova.
Godnatt med er!

och hela livet ryms i just denna stund

Jag förstår inte hur veckorna bara kan swisha förbi! Det går så fort så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det var ju måndag alldeles nyss och imorgon är det fredag. Så najs! Massor att göra och ingen tid.
Eller har jag så mycket och göra egentligen? Jag tror att jag stressar upp mig själv faktiskt. Jag ska börja ta det lugnare, och så ska jag ta det riktigt lungt i jul. Eller ah, så lungt som det går.

I morgon är det musikteori, för första gången på en månad. Är inte jättetaggad, men det blir nog prima! 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, rummet är städat, läxorna gjorda och klockan är halv nio. Ska kanske slå ihjäl lite tid genom att glo på TV. Jao, så får det bli.


Lite grabbar att dreggla över en torsdagskväll.

Deras julskiva går 24/7 här hemma, rätt najs!

Puss på er


Snön ligger tjock på gator och torg

Nu är det "snart är det jul städning". Städar för fullt. Jag har tom tagit fram min tomte och min snögubbe som jag har haft sen jag var yttepytte liten på mitt rum. Det är mysigt. Håller på och byta lakan nu. Från skärgård till hjärtan. Mums!
Det är inte långt kvar nu! En vecka sen får man faktiskt sätta upp ljusstakarna och adventsstjärnorna och min pakeeetkalendeeeer! Ja!
Nu ska det tvättas sen ska jag bada och skriva önskelista!
Puss på er!

Jag hör änglafötter på vårat tak

Skolan dödar mig. Långsamt och smärtsamt. Innan jullovet ska jag ha gjort detta:
So prov
Hemkunskap uppsats
Svenska prov
Engelska skriftlig redovisning
Franska muntlig
Franska skriftlig
So uppsats
På två veckor. 10 dagar. Mina helger lär ju inte bli helger om vi säger så.
Nu ska jag läsa lite SO. Sen hade jag tänkt att kolla lite på franskan. Kanske lite på Hemkunskapen också.

Vilka idioter till lärare lägger såhär mycket i slutet, när man är som tröttast och den där jäkla svininfluensan går omkring på skolan och smittar allt som kommer i dess väg. I dag var vi 12 elever i klassen. TUMMEN UPP PÅ DET!

Godnatt.

Som ett glädjerop

Första glöggen och pepparkakor. Fy vad gött! Jag fullkomligt älskar julen! EMDs nya julskiva är riktigt bra. Fast Peter Jöbacks förra året var bättre. Min mamma köper en ny varje år och i år blev det Eriks, Mattias och Dannys skiva. Myspys.
Igår på diskanten sjöng vi massa lucialåtar. De är hur duktiga som helst, och det kommer bli ett så sött lucia tåg!
Jag hoppade in som "scoutledare" också. Sara behövde hjälp och godhjärtad som jag är så hjälpte jag till. Härligt!
Snart ska jag repa och sen är det tonår! Imorgon musikprov. Det känns helt okej. Blir antagligen plugg ikväll. Massor. Men det får bli efter tonår, för jag ska dit först.

Nu ska jag fortsätta ta det lungt, dricka glögg och äta pepparkakor.
Puss på er! <3


Give me music so I can dance

I just called to say I love you

Backyard Blues

Elegi

I väntan på stormen

Jag gillar musik.


Och detta mina vänner. Detta är Hanna. Hanna är i Thailand och har varit borta alldeles för länge. Sen i september. Hon kommer hem i april. Jag saknar Hanna. Otroligt mycket. Alldeles för mycket.
<3


Hm......

Tankar i massor i huvudet. Jag fattar ingenting. Gymnasiet kommer gå åt pipsvängen. Jag är trött och orkar inte skriva.
Musikprov på torsdag.
Family Guy funkar inte
Gah!


Godnatt

Light a candle for me

Åh, jag har så mycket att se fram emot. Och allting händer inom loppet av 2½ månad. Först, jul. Sen trysil, och sen fyller jag år. Och mitt i detta så kommer man börja julpynta, skolan tar semester och man kan andas ut. Det är lucia också. 3 Luciatåg ska jag hålla reda på. Skolan, ungdomskören och min lilla barnkör. Åh vad mysigt!
Det är alltså typ en månad till lucia. Och då har det redan varit både första och andra advent. Och man har redan börjat julpynta, så himla mysigt!
I år är det inte jättemycket som står på önskelistan.
En fisketröja a.k.a pippitröja
Presentkort
Pengar


That's all. Jag vill innerst inne bara ha massa mys och härlig stämning, mat och glögg. Peppisar och juleskum. Och julmust! Sen vill ja ha snö. Massor av snö som ligger länge. Så man kan åka pulka, snowracer, göra snöänglar, snölyktor och gubbar. Bara pepparkakor och lussebullar.
GAAH DET ÄR FÖR LÅNGT KVAR! Jag vill ha jul. NU!

Världens sötaste låt  Såhär vill jag ha.


Efter julen drar jag till Trysil och åker skidor över nyår tillsammans med massa goa människor. Sen kommer jag hem, åker till Stockholm, firar jul hos pappa. Kommer hem det går 3 veckor och sen fyller jag år! Sen är det snart sommarlov igen!

Tomten jag vill ha en riktig jul,
en sån som man har när man är liten
Tomten jag vill ha en riktig jul
man väntar med hopp och vad man är nyfiken


No more lifes torn apart
The wars would never start
And time would heal all hearts
And everyone would have a friens
And right would always win
And love would never end
This is my grownup christmaslist

Antagligen är ni inte ens intresserade, men va tusan! Jag vill ha jul och julkalender!

Over and out


:D

KLICKA


walkin' in a winter wonderland

Ny vecka, nya tag och nya dagar! Jag har huvudvärk. Veckan kunde inte börjat bättre så att säga.
Igår såg vi på film, Saras underbara idé och så var hon inte ens där. Dålig stil. Jaja, jag åt pizza, nickade jorden och fick tennisbollar kastade på mig. Fyra blåmärken på benen. Najs.
Nu ligger jag i sängen och dör på att mitt huvud dör. Kan för tusan inte röra mig. Detta resulterade i att jag inte kan träna eller plugga med Peter. Det är kasst.
Jag har musikhistorieprov på torsdag, So prov på fredag och Svenskaprov på måndag.
JAG ÄLSKAR SKOLAN!

Jag längtar tills vintern. Massa snööööö. Fast det kommer aldrig ske i denna delen av Sverige. Men det skulle vara najs om det gjorde det.
Nu ska jag lyssna lite mer barocken, wienklassicismen och romantiken. Vad sägs som lite Mozart, Beethoven eller varför inte Händel. Eine Kliene Nachtmusik - Mozart är min favorit.


Alla älskar Helsjön

Jag hade tänkt att lägga upp as många bilder men det krånglishi så vi skiter i det.

Det var allt.
Over and out


I want to be loved by somebody

Sedär vad en söndagseftermiddag kan komma till användning, en ny header.
Och såklart pluggandet.

Nu är det fika!
Hejsvej!

Something lovely

Konserten igår var AWESOME! Hur bra som helst! Om jag hittar mobilsladden så har jag filmat och då kanske det tom kommer upp en film, bilder kommer också senare kanske. Om jag orkar!
Jag, Jackie, Emanuel och Calle drog hem till Calle och såg på full frys hela natten, fett najs.
Gudstjänst i morse, min lillasyster sjöng fint. Kyrkfika efteråt, och i eftermiddag blir det luciaövning, och sen filmkväll troligen. Bakabaka kaka och glo på film.
Men först ska jag lära mig musikhistoria, lite förstavärldskriget och arbetarförfattarna.
Ha en härlig söndag


Igår hade jag bannemig lite lockar i håret. Härligt.

Puss på er!
<3

Jag kommer inte hem igen, om jag känner mig själv

Åh, taggar som tusan till konserten. Hejahejaheja!
Funderar på att ta med mig kameraaan, yes, så får det bli.
Pusss på er!

Ps Martin Stenmarck är asbra!

Im all grownup now.

Nu har jag kommit en från hjärt-och lungräddnings utbildningen. det var typ 6 timmar lång och jag är helt slut!
Ligger i sängen och lyssnar på jullåtar, och taggar inför ikväll!
Det är nämligen Gospelkonsert i kyrkan och gött häng efteråt! Kan inte bli bättre.
Lyssna på denna
Så fin.

Konserten igår gick som sagt as bra, och mitt solo var näst intill perfekt. Riktigt nöjd.


Emma i brillor jao, inte så pjåkigt trots allt.
Orkar inte skriva mer, har liksom inget å säga.

Puss på er<3

Godnatt

Nu är jag trött.
Konserten gick asbra,
Sett på en bra film
Imorgon ska jag gå på hjärt - och lungräddnings utbildning klockan 09.00

Nu - natten

<3


Imorgon

19.00
Partille kulturrum
Symfoniorkester
Film musik
Fri ENTRÉ
Sista föreställningen

BE THERE!


Why do I want now that I can't have you

Åh HEJHOPP!
Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag i morgon. Och vi vet alla vad som händer på fredagar..? Nämligen fredagsmys ofc. Mitt fredagsmys blir konsert i Partille Kultur rum med Symfoniorkestern klockan 7, fritt inträde och kick ass musik!
Sen ska jag hem och bara mysa! På lördag ska jag på hjärt - och lungräddnings utbildning och jag har lovat att jag ska baka kakor, så det ska jag också göra. Någon gång när jag har tid. Vilket är typ.. aldrig. Men det löser sig. I värsta fall får jag köpa med mig ett packe bullar. Inte svårare än så !

Ska snart skutta iväg till Samban och trumma lite, sen är det cabaréövning med da klass. Det lär nog bli najs!
Ikväll hade jag planerat att prata på skype med min stockholm favorit, för det har jag inte gjort på ett tag.
Sen måste jag äta mat också, och det är as jobbigt, för det tar tid och jag har ingen tid. No läxa har jag också.
Och jag ska antagligen spela saxomophooneee på lucia. Det ville musikläraren iaf. Sen får vi väl se om jag tycker att det är roligt. Men det gör jag! Antagligen, om jag inte får en tråkig stämma. Wellwell

Här kommer en inte så fin bild på mig, men jag har min bäbis brevid så den blir fin:

Titta vad fin saxofonen är!

Nu måste jag slänga i mig en macka och sen ska jag cykla racerfort till samban.
PUSSSSSSS

Livet är en dans på rosor, men en dans med svåra steg

Ojojoj! Onsdagar är så härliga, inte en ledig stund någon gång. Hur gött som helst!
Först är det skola, skola, lite mer skola och sen skola igen. Efter denna händelserika skoldagen så är det rep hur länge som helst, as gött. Och sen är det tonår!
Idag var det spökvandring och alla som har sett på skräckfilm med mig vet hur jag är. Jag är rädd. Rätt mycket. Helt otroligt faktiskt. Det var en som skrämde med en motorsåg, alltså hoppa fram och drog igång den och jag blir så rädd så att jag slänger ner på marken, lägger mig i fosterställning och skriker till halsen dör. Under denna långa tid som jag ligger där så känns det som om jag räknar sekunderna innan jag dör och jag tom såg ljuset (vilket jag först trodde var en motorcykel som skulle köra över mig). Fy! Pulsen gick 350 och jag skakade när jag kom in, haha. Vi fick korv och bröd sen. Mumma!
Pluggat franska under alla raster och pauser som jag haft också, muntlig redovisning i morgon. Det känns tom som om det ska gå bra! Härligt!

Nu ska jag försöka nana lite grann. Ska bara gå igenom franskan först typ två gånger till och tvätta bort sminket och annat nödvändigt. Sen ska jag sova. Åh, jag längtar!
Godnatt med er och tack för kommentarerna!


Och detta mina vänner, det här är Viktor a.k.a Fluff/krull.
Jag ville bara tala om för alla att han är bra, bättre och bäst. Han vet vem jag är, rätt igenom och han är g-r-y-m!

<3

De som gick in i natten utan att hitta tillbaks

Jo, jag kom på att jag hade ju "spelning" idag. Jag spelade bra.
Nu ska jag prata franska och kanske lite på skype. Bara för jag tycker det är snajsigt.

Lekte lite med slutartiden jao
Puss på er! <3


Viva la vida

Trodde aldrig någonsin i hela mitt liv att jag skulle säga detta. Men tusan vad bra Darin gör Viva la vida! Grymt.


Internets bästa 1999-2009

Och detta är den roligaste reklamen jag sett på länge, fy tusan!
Vem vare som kasta!?

Partey

Mer musik på ingång:
Vem gillar inte denna !?
Eller vad sägs som denna?
Eller varför inte denna godingen?

Skön , skönare , skönast !

Lite himlaväsen
och lite Anna Ternheim

Och som grädde på moset
Bling bling

Haha, nu får det räcka
Puss på er!

Som du kanske redan sett första snön kom inatt

Fyfasen vad bra   <----Ja ni ska klicka där

Bada är helt klart underskattat, det var nog den goaste jag gjort på länge. Badsalt, och bomber, peeling och annat tjejigt. Men najs var det!
<3


Hola, je m'appelle Emma and i'm happy

De där språken tar lite halvt död på mig. Eller hela skolan gör det för tillfället. Idag hade vi matteprov och idrott, sen LEDIGA resten av dagen. Emma älskar halvdagar!
Matteprovet gick superduper bra, är hur nöjd som helst. Haha! Lovar det kommer komma tillbaka och så är det as kasst, men men ,jag tyckte det gick bra iaf!
I kväll är det körövning med lilla diskanten och lite saxspelande. Pluggar franska nu. Vi ska typ hitta på en berättelse och sen säga den inför hela klassen. Utan papper. OMG.
Men det går nog bra, jag har lärt mig halva nu, så halva kvar.
Jag har hört att det är farligt att duscha för mycket, så jag ska slänga mig i badet nu. För det är jag värd. (L'óreal reklamen "because you're worth it". Jag har mina stunder).
Har inte badat på hur länge som helst. Jag tror tom att jag ska göra ansiktsmask och andra mirakelgrejer! Haha, kommer stiga upp ur badet som en ny människa. Najsbajs.
Imorgon är det spökvandrig på tonår, och Marcus kommer och hälsar på. Roligt roligt roligt!

Nu - BAAD!

Hörs sen <3


Black sunday afternoon

Sedärja, nu har man en engång varit på friskis tillsammans med Hanna och pensionärerna! Det är sjukt najs, faktiskt. Eller efteråt.
Nu är det duschen,

Sommar '08.
Jennifer och Emma. det var tider det <3

Puss å godnatt!

Det bor en clown i mina skratt

Matte är roligt. Ibland. Inte nu. Verkligen inte nu. Jag tycker absolut inte om matte för tillfället. Fy tusan. Men oftast så brukar det vara rätt roligt.
Pluggar inför provet imorgon som vi hejar på ska gå bra.
Runt halvåtta tiden så drar jag och tränar med Hannapanna. Bli sådär gosigt svettig. Grrr, det gillar vi!
Imorgon slutar jag 12.15 vilket är helt okej! Franskaplugg sen, Diskanten och sedan konsert. Om man ens får kalla det konsert. Nej, förlåt nu var jag elak. Det är miniorkestern som spelar och vi ska stötta upp. Härliga bananer!
Onsdag sen, och då är det inte långt kvar till helgen. Haha! Gött att jag längtar till helgen när det är måndag. Jajaja, nu ska jag forsätta med begränsningsareor, pythagoras sats och annat mumsigt.
WE (L) MATEMATIK!

Puss på er

Att bygga en dröm på

Nu är det natten för mig.
Hoppas ni har haft en bra helg,

Mallorca


Nänu får det räcka.
Jul snart för tusan. Trysil om ett tag, och sen är det födelsedag. NAJS!

Bjällerklang bjällerklang

Hemkommen efter en mycket givande kväll/natt/dag hos min syster. Tv, Tv, Tv, Mat, Tv! Najs har det varit!
Pluggar lite matematik nu, och ska strax börja göra mig iordning för natten. För jag är rätt trött!

Igår när jag anlände till stora småstaden Göteborg så kommer jag in i Nordstan och då har de alltså hängt upp de stora julkransarna, och det spelas julmusik! När jag kommer till korsvägen och ser Liseberg så är alla lamporna i träden tända! Och alla andra julbelysningar i HELA staden är där! VAD I HELA FRIDEN ÄR DETTA! DET ÄR DEN 8  NOVEMBER OCH INGET ANNAT!
PANIK
!
Godnatt

När ska vi göra mod av sorgen och börja agera


Då sticker jag till stan.
Ha det brabrabrabrabra <3


Men när stormen tar fart över frosten

Har sovit riktigt gött inatt! Det var sjukt najs. Gröt till frukost och jag har tvättat. Snart bär det av till stan och hem till storasyster som ska passa mig i kväll.
Ska alldeles strax hänga upp tvätten och hoppas att den torkar fort som tusan för att nästan alla mina kläder ligger där. Eller ah, okej, nej, men ändå!
får väl se vad som hittas på ikväll,
Jaja!
Hoppas ni får en bra lördag
<3


Under dina ögonlock, fladdrar drömmarna förbi

Konserten gick bättre än väntat och jag är faktiskt nöjd med den!
Åkte sen direkt till UG i FMK. Gött att träffa lite folk och ha det bra. Till och med Marcus var där! Roligt roligt att träffa honom igen! Var rätt längesen sen sist, så tummen upp för det.
Nu när jag kom hem så hade jag ju planerat ett roligt samtal på Skype, men icke.
Får väl sova istället. Eller så ser jag på en film. Eller något annat spännande.


En bild

Godnatt med er

Tagga FNO

Konsert! Måste rusa, tar med mig kameran. eller nej, eller jo. Äsch får se! Hörs ikvääll. Kanske.

Puss alla glada!

man väcker en ångest när man släcker en annan

Och jag glömde säga att NickePickePö har kommit hem. Så nu blir det livat på torpet (torpskolan HAHA sämsta humorn) igen! YÄY!


Vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt

I morgon är det fredag! Vem gillar fredag? Jag gör! Fy vad najs! Ska strax sätta mig med läxböckerna. Har spelat sax fram tills nu. Två takter har jag övat, om och om och om igen. 8-delstriolerna. Men nu jäklar! Nu sitter dom! As gött!
Idag ska jag läsa i No böckerna om ljuset och så ska jag läsa min engelskabok. Eclipse. Hur bra som helst. Jag ska även städa mitt rum, och spela samba. Detta kommer gå finemang! Tror jag ska börja städa, för det är mysigare och plugga när det är städat. Kanske tillochmed ska vara såpass ambitiös att jag tar fram damsugaren. isåfall är det vågen som gäller!

Jag har en rosett i håret idag, för dom som ville veta det. Wellwell

Hörs sen,
Puss på nosen<3

Höra höstens mörka vatten brusa utanför

Nu har jag repat för fulla mugger. Är inne i en period då jag inte tycker det är jätteroligt, vet inte riktigt vad det beror på. Eller det är mest lilla orkestern som jag är med i och stöttar upp eller vad man ska säga. Kvartetten är skitrolig och lektionen idag var najs!
På fredag är det konsert, i morgon blir till till att öva 8-delstrioler. Måste sätta dem, lär ju inte gå bra annars.
Nu är jag jättetrött, men måste göra lite franska till sen ska jag sova och försöka att inte försova mig i morgon som jag råkade göra idag, men jag kom inte försent iaf. Och jag hann äta frukost. Det är starkt jobbat!
Så, tack för de fina kommentarerna jag har fått idag, blev värsta chockad när jag hade fått typ fem stycken. Värsta b-bloggare är jag. Men vatusan, jag orkar inte bry mig.
På lördag ska jag ha family guy maraton med mig själv eller någon som vill ha det med mig.

Nu är det natten,
nattnatti <3

Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Onsdagen är avklarad. Eller ah, skolan iaf. Ska strax skutta ner till saxofonen. Det blir en kvartett och orkester, sen tonår. Najsnajsnajs.
Nu måste jag äta, för jag är hungrig.

PUSS!


Katten den är död

Jag har en cool tröja.

Så kan det gå, nu ska jag prata lite med mina stockhomsvänner.

Puss i ljumsken


Why does love always feel like a battlefield?

Det luktar korv i hela huset. Henrik lagar mat, då blir det så. Haha!
Jag har precis kommit hem från kyrkan, det var ReKo idag. Spännade. Diskanten var inställd eftersom att Ulli är i Afrika och jag känner att jag ville inte ta på mig för mycket och kan behöva lite mer lov. Så det passar mig alldeles utmärkt att vara hemma runt 17 istället för vid 19.
Nu ska jag äta, hoppas ni har haft en bra tisdag!

Kram på er!

Music and (no) lyrics




Det blir bara bättre och bättre.

Godnatt med er!


alla gånger jag fått höra vad jag inte får förstöra

Nu har jag tränat! Igen! Åh, detta kan bli bra!
Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag läsa lite i Historieboken och något annat spännande. Kanske dricka te? Jaaaa!
Är sjukt sugen på att flytta till stockholm, saknar hemma otrooligt mycket! Men det får bli någongång i framtiden!
Navid Modiri är sjukt bra. Bara så att alla vet.

Jag ska till kyrkan lite grann i morgon, och på onsdag är det massa saxspelande. Måste till läkaren också och kolla vad det är för fel på mina läppar. De är för torra för att vara sant, och ingenting fungerar, jag har tom haft indominsalva. De vill inte bli som vanligt.

Wellwell, nu ska jag duscha. Har ni föresten hört att aik tog SMguld? ;D





Puss på er <3

But my heart can still dream

Smguld Jaao


Första skoldagen avklarad. Jag är hur trött som helst, höll på att somna på franskan! Helt galet.
Vi har börjat öva inför lucia, åh jag älskar lucia och julen! Det kommer bli sååååååå grymt! 
Jag är som sagt jättetrött och ska därför sussa lite tror jag.
Så godnatt, hörs sen!
Kram<3

Halloween

Det var partaj hemma hos mig i går. Helsjönåterträff, skräckfilmer å pizza. Fett!
Alldeles för trött idag, ska träna om en timme.
Smguld till AIK. Soft!


Pizzadeg.

Mumma


Vi hörs
<3