och ja, vi är bättre tillsammans

Idag har jag myst hela förmiddagen, en extra timme sova i morse också. Mycket trevligt. Kollade igenom ett kapitel på kemin också, mycket nöjd. Sedan bar det av till Joakims lilla söta runda farmor. Massa god mat och efterrätt. Nu sitter jag här och ska se på starke man snart. sedan dubbelavsnitt av the event. Det gillar jag starkt.
Sen ska jag pussas massor. Imorgon ska jag köpa skor och gå en sväng till apoteket. Lagom ansträngande.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Better together

Efter att ha ätit massa ljus mat, typ baguetter och pasta hela veckan så är det dags å träna. OCH jag är taggad. Så in i. vet inte riktigt vad jag ska träna bara. Är inte så sugen på å springa, inte så sugen på styrka, skulle helst vilja gå på ett pass, men det fanns inga bra idag. Så vad gör man. Vet inte, jag går till gymmet iaf, så får vi se vart det bär.
Pusss

Sista kvällen i spanien

då var det dags för den sista måltiden. Lockisar i håret. Pussis

Det är ju party

Maskeradpartaj till helgen och jag vill så himla gärna vara prinsessa. Hittade den mest underbara klänning. Denna:
http://www.buttericks.se/webbshopen.aspx?MenuId=73,167&menu=Maskerad,Prinsess&PageId=5&id=209930&produkt=Sagoprinsessa,%20bl%C3%A5
Grejen är att den kostar 600 kronor, vet inte om det är värt det. Hade varit fruktansvärt mysigt att vara prinsessa. Och så får joakim vara prins
http://www.buttericks.se/webbshopen.aspx?menuid=73,167&menu=Maskerad,Prinsess&PageId=5&id=209932&produkt=Prince%20Charming
Åh, vad jag vill det. Det får nog bli så. Supermysigt.

Pussis

Nu drar vi ut och äter lite paaaaaaaaaaaasta
Puss på er mina fina

whats the piont of doin' anything

Idag har jag haft semester. Legat på stranden och verkligen inte gjort något alls. Har badat i medelhavet, hoppat i de stora vågorna, skrattat tills jag inte kan stå på benen och bara solat järnet. Vi ska äta middag hemma också, så skönt. Bara dra på sig mjukisbyxorna och chilla järnet.
PUSS

Puss

jag älskar joakim så stört mycket så det är heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt sjukt.

I en frostig vind finner jag en sol

Idag har vi legat i solen hela dagen. Varit vid havet och ätit glass. Mycket trevligt. Ikväll blir det kinamat. Fler bilder kommer sen när jag har kommit hem. Jag saknar Joakim också. Vem är inte förvånad?
Puss

Nu är jag i spanien

jag har solat, badat och varit på marknad. Köpte mycket fina grejer. Två stora turkosa ringar, presenter till syskonen, en väska och ett armband. Prutade mycket mycket. Fick ner väöskan till 15 euro som skulle kostat 45.
Hörde att det var tre grader i Lerum. HAHAHAHA

dom kommer kliva på mig. dom kommer kliva på mig igen

i april 2010 började ett nytt kapitel i mitt liv. jag träffade Joakim. Via Jacqueline. Det är något av det bästa som har hänt mig.
Jag älskar dig joakim och blir mer och mer kär för varje dag som går.

can't someone stop this train?

JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT!
Vaknade halv 6 och kom hem klockan 6 från skolan. Tisdagar är sämst. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa musikhistoria. Missade tåget precis idag igen så gick omkring på centralen och kikade in på den lilla lilla lindex som finns där. Hittade ett par örhängen. Rost typ. Löv. Höstigt och mycket mycket fint.
I morgon ska jag ha långklänning och mina nya örhängen.
Nu sängen.
Puss

Du och jag håller andan och håller händer i språnget

Nu ska jag måla naglarna. Kent är fruktansvärt bra. Jag gillar inte alls musikhistoria och jag orkar inte ta tag i någonting. Jag gillar att träna. Tack och hej

101018

Skolan var lång idag. Massa massa massa kemi. Nu lyssnar jag på klassisk musik, för vi har klassisk musikhistorieprov på onsdag. Och ja, jag åker fortfarande till spanien på fredag. Om jag är taggad? Klart jag är taggad!

Vi två är sakande te havs

Helgen var.. asbra. Började fredagen med lite tjejmiddag hos Lisa. Hur mysigt som helst. På lördagen var det storstädning. Höll på i mitt rum i fyra timmar. Rensade garderoben och allting. Så nu är det hur fint som helst. Kickade igång denna veckan med ett gympass 07.15. I kväll blir det yoga. Men först till skolan och trycka in lite kemi i huvudet. På fredag åker jag till spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanien! Yeees! och på torsdag är det the yes day. Då säger vi ja till allt. alltalltalltalltallt.
Nydushadddddddd
Juste, hittade min gamla iPod från 2006. tryckte in asbra musik i den. Så nu ser jag cool ut på stan

Du är en saga för god, för att vara sann

Jag hade världens läskigaste dröm inatt. Drömde att mitt ex attackerade mig mitt i natten och börja slå mig. Alltså på riktigt. Sparka mig i magen å hade sig.
Nu skuttar jag iväg till skolan för att ha en lektion och sedan ska jag städa och tvätta och allt sånt tråkigt. I morgon är det tjejmiddag hos lisefisen. Och snart är det heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg.
Pusss

I'm not ready to make nice

Nu är jag taggad
Naturkunskap. KOM IGEN

Här kommer pojkar och flickor på drift igen

Är det inte förjävla jobbigt när man tar mascara och så råkar man peta borsten i ögonen så man blinkar och när man tittar igen är det svart under hela ögat?
Jag pluggar matte och saknar Jackie. Idag ska jag träna Yoga. Och om 11 dagar är jag i SPANIEN. Om jag längtar?
En del.
Förra gången man hängde i spanien

Ååå kom igen leenaaa

Shoppat. Inte bra. Men jag behövde det. Nu ska jag samla in pengar till världens barn och sen ska jag träffa Tovisen för att sedan åka hem till älskling och krypa ner i hans säng. I morgon ska jag se på pingis. YES.
Helg för hela slanten.
Puss hörs

för bredvid ditt namn står ett namn till

Det är kämpigt nu. Lite för jobbigt. Orkar inte riktigt hänga med i svängarna så att säga. För mycket helt enkelt.
Ville bara säga det.

Jaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Min hjärna är full. Det är bara så. Nu går de inte in mer. Jag har gått i skolan 8 timmar i dag med en halvtimmes rast. Då blir det fullt. Nu ska jag äta lite. För jag är lite hungrig.
Puss

Stjärnfallet är jag. Och du är himlen jag föll från den dan

Jag. Ska. Inte. Till. Trysil.
Jag ska inte till trysil.
Det kändes inte bra i hjärtat.
Nu ska jag träna.
Hej svej ses

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?

så var helgen över och det är söndagskväll igen. Helgen har bestått av mys bowling och mys. Och lite mer mys. Har bott hos Joakim och vi har kollat på tv, lagat mat och pussats. Jag vill att han ska komma hit nu också. Men vi får se. I morgon ska jag upp halv sju och träna. Trots att vi börjar 10.20. Men jag har börjat mitt nya liv. Då blir det så!
Jag får ont i magen när jag är ensam. Känner mig så.. ensam.