Med lite socker på

Ja, allting löser sig med lite socker på. Jag är trött som attan. Får panik över skolan och vill helst bara ligga i sängen hela dagarna. Inte okej. Jag behöver sommarlov, jag behöver resa. Jag behöver bli frisk jag behöver ligga på topp igen, för detta funkar inte.
   Men allting löser sig, med lite socker på.

Depp.

The army

Första heldagen i skolan på länge. Helt slut nu. Sova middag? Ja tack.
En låt

jag är inte sugen på att skriva. Så ni får nöja er med detta.
Puss!

Here comes the sun

Igår var jag inne i stan med Joakim som sagt. jag tvingade in han på massor av olika butiker och affärer. Jag letade efter en hatt och en parkas. Var båda slut? Ja, de var de. Hur roligt var det då? Inte alls roligt. Jag hittade iaf ett par jeans och ett linne och ett par örhängen så jag är glad. Jag köpte en mindre storlek i jeansen än vad jag brukar. Det gjorde min dag. Jag var hur glad som helst resten av dagen och i morse när jag tog på mig byxorna så svävade jag på moln. För att jag kom i ett par jeans i en mindre storlek. Det är sjukt. Helt sinnes. Varför?
   Det var min tanke idag. I morgon ska jag på utvecklingsamtal. Och det är inte roligt. Och sjukt ovärt. Hur som så ska jag stänga av datorn nu, godnatt!
En liten låt såhär på kvällskvisten
/e

if i used to love you baby, it's nothing like i'm loving you now

var i skolan idag på eftermiddagen och gjorde kockduellen. Den gick bra tror jag. Jag tyckte det var gott iaf. Sedan repade vi inför musikshowen, som jag förövrigt tänker banga för det funkar inte. Ska snart repa med symfoniorkestern och sedan hem och sova. Är helt galet trött. Förstår inte vad det är i skolan som gör att jag blir trött. Sjukt.
Jaja,
God put a rainbow in the sky.

/e

i samma stund ser jag sanningen

Lite ledsen. Varför vet jag inte. De säger att det är åldern. Ja, så kanske är fallet. Hur som helst ska jag trösta mig lite med att åka in till stan med Joakim och tvinga han att gå och kolla i affärer med mig. Planen är, om plånboken inte säger emot, att jag ska köpa en parkas och en hatt. Hatten först tror jag. Fast parkasen har jag suktat efter länge. jaja, what so ever. Nu åker jag racer på min blåa cykel till Lerums fina centrum för att åka tåg till stora staden Göteborg.

Puss

Vad ska det bli av dig?

Vaknade imorse och mådde faktiskt inte alls jättebra. Fruktansvärt trött. Mediciner, tjoho! Så jag följde inte med på utbildningen med MUF. Funderar på om jag ska till kyrkan. Sen om jag orkar vill jag åka in till stan och köpa min hatt och en parkas. För jag vill verkligen verkligen ha dem.
   Så får det nog bli. Ikväll åker jag hem till Joakim.

Ha en bra dag
Puss

Its friday im in love

Hihihihihihihihi


visst känns det som om kärleken väntar.

En hatt och en parkas. Nu tack.


För allting jag skriver, det blir ändå för kort och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Det nationella provet gick väl som det gjorde. Jag gjorde mitt bästa och mer kan man inte göra. Jag ska alldeles strax sticka ner till gymnasiet för att se på cabarén med Jacqueline.
   Nu måste jag klä på mig kläder igen, för jag har sovit middag. Haha. Och vänner, allting löser sig. Med lite socker på som sagt.  Puss <3

Det är vår värld. I en värld full av liv

May Be , Kiss the rain

Förtusan. Livet leker. Det går bra nu. Jag har flyt. Vad händer?! Förtjänar jag detta? Det vette tusan, men jäklar vad gött det är.
   Idag på morgonandakten (efter veckomötet på praoen) så pratade vi om att leva i nuet och att ta en dag i sänder. Inte tänka så mycket på framtiden.
   Det var så himla gött. Att det var just det de sa. Att det var just dem orden som kom ut ur munnen på Staffan, att det var just det han bad för. Det träffade mig rakt i hjärtat och det var en sjuklig känsla. Kan inte riktigt beskriva. Men det var på riktigt. På riktigt
   "En resa mellan tvivel och tro". Jag kan inget annat än att tro nu. Det finns liksom inte i denna värld att allting ska kunna vara så härligt om jag inte har en tro. Jag kan inte föreställa mig att leva gott utan mig tro. Det är svårt att förklara egentligen. Men tron finns med. Den gör verkligen det och jag tackar Gud för dessa härliga dagar. Och jag tackar Gud för att det regnade en skvätt idag, så det rensade upp lite pollen. 

   Jag ser på människor med andra ögon. Jag ser inte en bebis, inte en pensionär utan en människa. En fullkomligt hel och perfekt person. En människa med hjärta och känslor. Och när jag tänker på det ordentligt, så kan jag inget annat än att komma fram till att livet är ett mirakel. Allt allting har en mening och att jag kanske eventuellt förtjänar att leva lite gott.

Puss i ljumsken 
/e
  

Ett ögonblick i sänder

Riktig härlig dag idag! Helt sjukt gött att praoa i kyrkan. Så vansinnigt slappt. Had barnrytmik med massa små bebisar, som förövrigt var de sötaste jag sett. Sedan bjöds det på japansk buffé. Det åktes in till stan och fikades med mina favoriter. Åktes hem och övade musikal med mina diskantenbarn, åktes hem till huset och hade pannkaksdejt med ett par andra favoriter och fick massa kläder av mamma! Underbart!
   Jag ska sova nu, för imorgon väntar en heldag på dagis. Jag gillar barn.

Puss!

något nytt något gammalt något lånat något blått

Vädret är awesome. Jag har suttit inne hela dagen och ska strax cykla iväg till symfoniorkestern. Med lite gröt i magen blev livet genast mycket lättare. P!nk är dagens favorit. Hur bra som helst. 
   Nänu ska jag ut och rädda världen på min blåa cykel och saxofonen på rygggen.

Ha det bäst
/e


Let's pretend, we just two people and you're not better than me

Jag ska rädda världen. Det är mitt mål här i livet. Inte realistiskt tycker ni. Jo, säger jag. Det är det visst. Jag ska lösa miljöproblemen, jag ska få fram botmedlet mot HIV/Aids. Jag ska fixa jämnställdheten. Jag ska se till att vi alla arbetar oss uppåt, och jag ska hjäpa andra att hjälpa sig själva.
   Hur jag ska göra det, det vet jag inte än. Men jäklar, jag ska göra det!




Strax dags för slagsmål men först kommer blåsljud

Idag väntar SOböckerna och franskaböckerna. Min franskalärare har inte hört av sig och sagt vad jag ska göra, så det kommer antagligen bara bli massa andra världskriget. Men det är najs. Om en vecka har vi ju faktiskt redovisningar. Och det är gött. 
   Vi slutar tidigt idag, så jag behöver inte göra så mycket. Jag går ju faktiskt efter mitt schema, fast hemma.
   Nu ska jag ta bort mitt avskavna nagellack och göra klart SOn så jag kan ligga i soffan och äta cashewnötter hela dagen lång. OCh så ska jag smsa Niklas och säga grattis och säga åt han på skarpen att ta tag i musikshowen.

Puss!


i wish that i was stronger then the people that you meet


Ingen skola för mig i morgon heller. Eller ah, jag går i skolan hemma. Roligt. Verkligen. På tisdag och onsdag är det praktik. Nationellt på torsdag och sen är det fredag. Lovely.
Hittat en ny artist. Adele
   Är jag rastlös? Ja. Får jag träna ordentligt? Nej. Gillar jag det? Inte alls. Och går jag hemma hela dagarna som en desperat hemmafru? Ja.
Godnatt

Like i've been there before

I'll be there for you
Attans att jag inte har tv på rummet längre. Galet sugen på vänner.

Hon vandrar längs krokiga vägar, hon själv trampat opp


Typ såhär mår jag nu. Sömn? jatack.


Det enda som hörs och det enda som låter


Nu sticker jag på grillkväll. Soft. Puss

God only know what i'd be without


25 tvthemes in 7 minutes. bäst

Det gör inte ont efter tre dagar på golvet. Det som är skrivet är skrivet och livet är livet


Vad har ni för er. Jag har tråkigt. Som attan. Puss


det måste kännas såhär

Jahopp, dags att ta tag i skolan då. Grejen är att ingen av mina lärare har mailat och sagt vad det är jag ska göra.. Så jag får väl antagligen gissa mig fram. Det blir ju spännande.
   Nämen, jag ska nog ta tag i SOarbetet, jobba lite matte och eventuellt kolla lite på NOn.
   Jag hoppas på en rätt najs dag. Tråkigt att sitta hemma själv bara. Men vad gör man?

Puss

You making my dreams come true, well, well you

Världens partylåt!

Lite yoga och humöret är på topp igen ett tag och framåt. Jag blir verkligen värsta surkärringen av medicinerna. Inte okej. Nu en dusch


Lord I lift your name up high

Så najs och denna

Jag gillar afrikanska rytmer. Att bero på rytmer så ska jag faktiskt ta och åka till sambis idag. Bara för att det är najs. Jag skiter i allt vad allergi heter.

PUSSSSS

I throw those knives



Vi tog hoppbilder som failades, körde racer på Röda Faran och hade en najs Andakt.
Lite skola nu då? Oui.

/e

Godmorgon är du riktigt vaken än, godmorgon har sett nått glatt i tidningen? Är du riktigt vaken än

Jag slapp sova ensam inatt. Jackan sov här och nu ska jag strax sticka till skolan. Mår lite konstigt, får se om jag klarar hela skoldagen. Jaja
Puss i ljumsken

Hela livet är ett disco

bilderna sparades i fel format. NU STICKER VIIIIII
Pössssss i ljusmken

hihihihihihihohohoho

Jag har fuskat å inte kodat själv utan tagit en gratisstilmall och lagt till en egen header. Super. Funderar på att byta lite färger och eventuellt bakgrund. jaja
Pusssss

Pingisbollar till ögon, jordgubbe till näsa och så snöt jag ut halva hjärnan precis

Snart kommer glass. Hemleverans. Min hals behöver det. Jag behöver det. Jag tänker nämligen som bäst när jag äter glass. Och det är ju najs. Och så sa jag till Jacqueline att hon skulle komma hit på sin håltimma och ge mig lite choklad. Men hade hon någon håltimma, nej det hade hon inte. Så, jag får äta glass och strepsils jordgubb. Kul. Verkligen. Men jag ska äta tills jag dör så jag kan kanske eventuellt åka till kyrkan i kväll. För det behöver jag. Alot!
   Ätit lite najs sushi idag också. Hemleverans där också. Gottans. Fast det var inte lika gott som det brukade. Wasabin sved i halsen och jag kände nästan ingen smak. Pollen <3

Jag vill till skolan.


We'll be together

Hemma från skolan idag. Jag orkade bara inte. Kul att sitta där och inte kunna prata. Känns som om man får mer gjort om man är hemma då, så så blev det. Jag ska börja på mitt SOarbete och så ska jaglämna in grovplaneringen, göra franska och ett matteprov. Soft.
   I kväll blir det, om jag orkar, kyrkan. Jag saknar alla där, så jag ska dit. Jag tror inte jag kommer kunna repa. Med tanke på att jag knappt kan andas så är det sjukt jobbigt att spela blåsinstrument.

Allt gott!
/e

Are beautiful like a rainbow

Tröttnar aldrig

<3

Ta mig vart du vill så fort du kan.

Nu gråter jag när jag harklar mig. Det här är nog någonting annat än allergi. Så illa kan det inte vara. Doktorn i morgon. Marsch!


In a world full of people, you can loose sight of it all

Jag är helt tät i ena näsporren och halsen värker så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helt sjukt ont gör den. Jag kanske inte skulle tränat idag. Det kanske inte var det bästa jag gjort i mitt liv. Men gött var det. Hur som helst, så får det nog bli lite vila i från träning tills polleneringen har lagt sig, iaf det värsta. Det skulle ju vara gött å andas igen! Att bero på näsor, vart kommer snor ifrån? Måste leta upp svaret, detta gör mig galen.
   Kanske ska dricka lite te och kolla på TV. Det var hur längesen som helst jag kollade på tv. Så jo, det ska jag nog göra. 
   Hoppas på en lika fin dag i morgon som det var idag.

Puss
/e

Vi är kvar, vi är tiden som går du och jag.

Hemma från skolan. Skolan är kass. Jag sticker till gymmet och promenerar ett tag. Får inte träna för mycket eftersom att jag är fruktansvärt allergisk. Men en promenad kan väl inte skada? Hur som helst. Jag höll i tre franskalektioner idag med Tim. Det gick finemang!
   I kväll sticker jag till kyrkan och sjunger. Eller ah, kraxar. Allergin har satt sig på stämbanden. Underbart! Nu sticker jag!
Hejdåå
/e

men jag skulle inte vara någonting om du inte fanns

Nu ignorerar vi smärtan i halsen, vi ignorerar att snoret rinner till munnen, vi ignorerar att folk tror att jag har gråtit och vi ignorerar att jag ser ut som rudolf med röda mulen på näsan. För, mina vänner, det är vår. Och jag fick en "härlig" vår promenad med min finfina vän Jaqueline som jag inte träffat sen i lördags. Vilket känns som en evighet. Hur som helst så åt vi glass (för andra gången i år) och gick till apoteket eller som det numera heter "Kronans Droghandel". Nej, jag skojar inte. Det heter droghandel. Varför vänner? Varför? Jag är ju stammis på droghandeln, och det känns inte bra.
   Jag har repat idag och träffat finfina Tova, Johanna och min älskade och saknade Towe. Jäklar vad kul det var att träffa alla! 
   Jag tycker inte om att sova. För jag kan inte andas.
   Ha det naaaaaaajs


JAAHAAAAADÅ!

FYTUSAN I HIMMELEN VAD BRA JAG ÄR!
MVG på engelska läs&hör och på svenska uppsats PLUS svenska läsförståelse. Fick även alla rätt på svenska grammatikprovet. Nu borde mina föräldrar vara stolta över mig.

PUSSSSS

Jag har varit nere på gatan och letat efter Hurricane

Då var det fina lovet över. Och det är bara 9 veckor kvar i skiten. Sen är det ut och se världen. Eller ah, iaf Göteborg. Det är typ 45 skoldagar kvar. minus lite kortislov och sånt. Hur bra som helst!
   I morgon ska jag springa. På gymmet. För jag får inte gå ut. KUL. verkligen. Jag hatar pollen och har hakat upp mig på detta. Tur att Life har en balkong där man kan låtsas att man springer ute. Springbanden har till och med fläkt så man kan ha vinden i håret. Lovely!
   Men först är det skola. Underbara, fula, hatade torpskolan. Positiva Emma är i farten.

kanonkul

Puss!

Denna natten kommer döda mig, om jag inte får va med dig

Jag får inte vara ute. Eller får och får, jag kan inte vara ute. För det svävar omkring små grejer i luften som kallas pollen. Så min söndag får tillbringas inomhus. Med gamla matteprov som jag tänkt ta mig igenom. Hade även tänkt och tvätta. För det har jag sagt sen i tisdags att jag skulle. Så det är nog dags nu. Haha.
   Hoppas ni får en grym sista dag på lovet!
 
/e


Men jag kan inte tro att jag fortfarande finns

Jag måste bara säga tack för ett förgjordat bra lov. Funnit nya vänner, bekantskaper, träffat mina gamla fina godingar!
Ni är g-r-y-m-m-a!

Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll

Och lite närhet från rätt sort.
   Ska för första gången sen natten mellan fredag och lördag förra veckan sova ensam. Jag har sovit lite varstans och Jacqueline har sovit hos mig 4 nätter i rad. Så inatt alltså, ska jag lägga mig ner utan att fnissa, utan att prata, utan att somna bums, utan att hålla om någon, jag ska bara lägga mig ner och sova. Kul? Nej. Välbehövligt? Ja.
   I morgon bär det av till kyrkan igen. Jag känner att jag behöver skutta ner dit och träffa lite människor över en Gudstjänst, och vem vet det kanske även vankas studier, jag vet inte. Hur som helst så ska jag träna i morgon också. Det blev ingen promenad för jag kan inte vistas utomhus. Och speciellt inte träna utomhus. Kass? Yep! 1 tablett 1 gång om dagen vid allergi står det på en av tabletterna. Jag skulle kanske eventuellt behöva typ 10 tabletter. Det är inte roligt det här. Pollen alltså. Och det är inte särskillt spännande att trycka i sig massa mediciner. Jag gillar ju inte ens huvudvärkstabletter. Kemikalier och inte bra.
   Lite närhet var det vi pratade om ja. Nu ska jag alltså lägga mig i min stora 1.80 säng helt i min ensamhet och bara stirra upp i taket. Det kommer vara kallt och det kommer vara tråkigt.
   Nu fick jag en snilleblixt och kom på varför folk sitter uppe vid fejjan hela nätterna. Det är ju tråkigt att sova ensam! Där har vi det. Hur som helst, så kommer det vara tråkigt och ensamt och kallt. Det kommer inte heller vara särskilt roligt att äta frukost imorgon ensam och själv gå till kyrkan för att sedan gå hem igen, träna själv och bara vänta på att dagen ska gå för att sedan sova ensam igen. På måndag börjar skolan också. Och jag har en, ursäkta svordomen, helvetes vecka framför mig. Jag har dubbelbokat (mina lärare!) så jag ska hålla franska lektion och idrottslektion samtidigt. Bra va? Nej. Inte alls. Sen så har jag även matte nationella hängandes över mig. Engelska muntlig kommer också när jag minst anar det. Usch.
   Nu vill jag lägga mig i sängen för mig själv, sova bort så mycket tid som möjligt och be till Gud att denna veckan går fort och att jag klarar allting.

Sommarbild sisådär.

/e

Opening to the son above

Vad sägs som lite schysst music?
Joyful, joyful - casting crowns

Rock 'n' roll blåa ögon

Fy vad jag är seg. Pollenmedicin plus alldeles för sena nätter ärlikamed ingen bra kombination. Jag har sovit nu i 3 timmar och ska faktiskt ta mig ut på promenad. Annars kommer jag somna igen.
   Hoppas erat lov har varit awesome, för det har mitt!

Puss

Floooooda

Floda har blivit mitt nya hem. Tjing sålänge!

Min klocka har stannat. Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi

Jag har precis målan mina naglar i en tjusig färg. Jaqueline siter i en biosalong just nu och ser på en film. Jag sitter här och väntar på att den där förgjordade filmen ska ta slut så hon kan åka tåg, så vi kan åka tåg tillsammans till Floda så jag får något att göra. För jag har verkligen ingenting att göra nu.
   Jag har lyssnat på Håkans alla låtar och har nu börjat plöja igenom Kents. Jag har målat naglarna och jag har gjort håret. Kläder har jag på mig och sminka mig får jag inte göra. Så vad gör jag?
   GAH, jag är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen!


Då föll allting jag trott var sant, jag vet du kände likadant



Rastlös som en gnu. Vad gör man?


When you are big in Japan



Åh, det bara sprudlar i hela kroppen. Jag har så mycket energi! Varit och tränat precis, jag har också hunnit städa köket och ska strax tvätta, det börjar liksom ta slut på underkläder i garderoben. Haha! Men först ska jag äta pannkakor och ikväll blir det filmkväll hos Linus (Lucas) och massa annat snajsigt folk. Och det är ju najs.
   Blond har jag också blivit. Nu väntar bara en helblekning och sen är jag på banan igen. Nu är det lite gult och fult, (fast gult är fint, men inte i håret) men det löser vi i morgon.
   Puss och kram på er alla

vad vet du om månljuset

Nu har Jaqueline sovit här i fyra nätter. Hon ska eventuellt hem och säga att hon lever idag. Själv ska jag till gymmet och städa köket. Lovely! Mitt hår är en liten bladras just för tillfället, men vi löser det.
   Jag orkar inte skriva mer. Puss och kram!


Men det är ju bara där skylten sitter, resten är ju inte strömförande.

Nu ska jag sova. Igen. 
   Imorgon ska vi till staden. Och vi ska röra på oss.
Puss i ljumsken

Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll


slingor i håret, orange är fint har jag hört. Idag blir det gym, diskanten och film samt ännu fler slingor!
puss å hej

Jag känner pojken här i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan

Livet är rätt najs. Nu ska vi göra idrottslektion och sen är det 50 års party har jag hört.

Trysil är rätt najs det också.
Nu bär det av till Emmsipemsi.

Puss

Party like a rockstar

Vad sägs som att tagga med lite markoolio. NAJS!

PUSS

Det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram

varit på stan med Tova och Christoffer idag. Handlade en fin blus som jag ska ha på mig ikväll, för ikväll är det mys med min bästa!
   Nu är det grillmums.
Puss!

Har gått på knä så många år i den här staden. Men jag svär att jag hörde frälsningsarmén sjunga

Bara för att jag är på så fruktansvärt bra humör, så får ni min bästa lista. Någonsin. Det är ingen blandning. Utan bara HÅKAN rätt igenom. Jag älskar Håkan, mer än något annat.
   Möt mig där båtarna rullar ut senare idag! Åh sommarkänslorna bara sprudlar i hela kroppen! :D


take me as you find me


Happyface!

Hittade mitt påskägg i trädgården precis. Fick lite påskgodis, polly och en bok(!) Hur glad som helst! Fast min choklad hade smält i solen. Haha fail ! Hur som helst, så fick chokladen åka in i kylen och är det inte ätbart så får jag en ny påse, så jag är glad!
   Hur har eran påsk varit?
Puss!

Du var full och jag var full i aprilsolen

Jag älskar vädret, har sovit utomhus under filt och tränat och massa mys. Nu ska jag leta påskägg och sen ska jag på partyparty. Mums!
   Juste, jag turnar hårfärg igen. Blont here we go! Så två slingpaket och ett färgpaket och en jäkla massa inpackning sen. Awesomeness!
Puss!

Det här har växt i mig.





Glad Påsk!

Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Välkommen hem till mig. Eller ah, hem till mitt rum. Där jag bor.

En fin hylla, och herre jisses vad dålig kvalitén blev. VAD HÄNDER?!
Under hyllan ska det sitta ett väggord, antagligen en bibelvers, eller något liknande. Mums!

Och andra hörnan av rummet. En gardin, skrivbord och lite foton. Bilderna i de stora ramarna ska antagligen bytas ut, jag letar efter ett kort som togs på nyår. Jag vet inte vem som tog det, men det är iaf på mig, Sofie och Rasmus. Det kortet vill jag ha. SÅ HAR NÅGON DET KORTET SÅ RINGRING!
Juste, den stora klumpen brevid korten är en bibel. Hur ball?!

Tredje hörnan, även kallad The music corner (eller inte). Mina tre saxofoner, gitarr, notställ och i den svarta grejen brevid bibeln ligger numera noterna (Jag har fått bra ordning, applåd till mig!). "Min" flöjt är där också, och massa annat fint!

Och så måste ni ju bara se vad jag hittade när jag flyttade. Min finfina kjol som jag har saknat!
   Så, det var mitt rum. Välkommen när ni vill. Finns det hjärtrum finns det sjärtrum.
Insåg precis att jag inte fotat sängen. Men sängen är under hyllan. så nu vet ni, ifall ni skulle komma hit mitt i natten och det är mörkt och ja.. ni förstår. Jag har ju hört att det finns folk som får nattbesök i gråbo.
/e

Åt helvete med kärleken.

I like my money right where I can see it, there hangin' in my closet!

Lite spontant shoppande idag. Inhandlade tjusiga prickiga strumpbyxor och en underbara skor! Kan typ inte riktigt fatta att jag har ett par sådana här! De är så fruktansvärt fina!
   Jahopp, vad nu då? Mer än halva dagen kvar och jag har redan gjort massor. Vad ska jag göra mer?

Puss!

Across the eveningsky

Klockan är liksom inte ens nio än och jag har redan hunnit simma en halvtimme, fått massage och ätit frukostbuffé. Det är vad jag kallar lyx!
   Funderar på om jag ska sticka ner till kyrkan. Det är ändå långfredag liksom! Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, och mina vänner, det är lov! LOOOV


Nysimmad och klar