Slapp dag i skolan

Onsdagar är riktiga slappdagar i skolan. Tema/lagtid/arbetspass dagar. Idag vek vi papper till små figurer och hängde upp i klassrummet, jobbade med cabarén och hade Hemkunskap. Det är gött, iaf för mig, att just onsdagarna är så slappa för jag gör så stört mycket på eftermiddagarna. Om en halvtimme ska jag sticka iväg och är hemma någon gång vid 23 tiden ikväll, hinner inte ens äta middag. Men det är så det ska va!

Mallorca 09


Emma och Jossan


Emma och Syster <3


Jossan och Emma


<3


Poolen <3


Rätt gött


Solen i all ära, men DETTA var anledningen till att man åkte dit.
Chokladkaka på resturangen krokodil.. MUMS!
Saknar Mallorca, det var asgrymt!


Nu ska jag skriva lite mer på engelskan.
Puss !

Pluggpluggpluggpluggpluggplugg

Pluggpluggplugg..

Jag sa ju det, skulle aldrig börjat i skolan.
Godnatt

Vecka 40 måndag

Ny vecka. Jag kanske är den enda personen i världen, men jag gillar måndagar på ett sätt. Det är liksom, ny vecka, nya tag och nya dagar. Och framförallt en vecka närmare 9.ans slut. Tack Gud för det!
Min måndag började sämst iaf! Försov mig en halvtimme, så hela mina tidsplan sprack och jag fick springa till skolan, nästan. Mitt morgonhumör sög verkligen. Var sur på allt och alla. Tillochmed när jag kom till skolan så var jag otrevlig.
Jaja, det släppte snart, och engelska redovisningen gick superbra! Fick asbra kommentarer efteråt, så det var suveränt!
Eftersom att det är jämn vecka så slutade jag 12:50 idag, skönt! Så jag ska sätta mig med matteboken och plugga klart och sen ska jag se på en film hade jag tänkt, Män som hatar kvinnor. Så det är dags att börja plugga nu. Eller så ser jag på film och pluggar samtidigt. Det låter som en bra idé!
Sen blir det träning, och lite saxofonspel. Håller på att jobba in trysilresan förfullt så barnpassning också. Eller barnhämtning kanske man ska säga. Wellwell, vad gör man inte för familjen ;)
Att bero på skidor så hittade jag min skidjacka häromdan, åh jag längtar och är as taggad för skidsäsongen.

Nu pluggpluggplugg


Fina Anna

Kram!

Söndagar är min favorit

Söndagar är alltid så himla bra. Börjar alltid med Gudstjänst och sen går man hem och bara är.. Det är så härligt! Jag ska spela lite på saxofonen, måste lära mig Donna Lee. Det kommer ta tid, men jag ska lära mig den! Jag ska!
Jag ska prata lite engelska för att förbereda min muntliga redovisning. Med det kommer gå superbra tror jag! Känner det på mig!

Var inne en sväng på jobbet och skrev.. vad heter det? Tidsrapport? Ah, iaf, jag skre vhur många timmar jag hade jobbat denna månaden. vilket inte var många, men bättre än inget. Lite pling i kassan blir det iaf.

För er som har spotify;
http://open.spotify.com/track/6Pjbh7UiZakQdOBocWcY6W

Och för er som inte har:

Charlie Parker - Donna Lee

Det ska gå, förr eller senare. Nu - ÖVA!


Puss <3

För det första..

Så har jag sovit till 14.00 idag! Till klockan 2! När hände det senast..? Kommer inte ens ihåg, gött var det iaf!
För det andra:
Jag måste rätta mig, förra inlägget. Peter: Nej man bankar inte på skakar x)
För det tredje:
JA ANNA! Kom hit till lerum och visa hur man ska göra ! Det blir as ballt!

Har varit på släktmiddag idag. Trevligt trevligt. Spelade Wii balance, eller ah, med den dära plattan, roligt roligt.
Just nu sitter jag och pluggar lite engelska, har muntlig redovisning på måndag och jag ska prata om Jennifer Shuettes. En tjej som blev grovt våldtagen och misshandlad när hon var åtta år. Så typisk mig att ta en sådan glad nyhet!
Hur som haver, nästa helg, då jäklar, då är det bio för hela slanten! Kan inte bli annat är AS BRA! Hurray!
Men först ska jag ta mig igenom skolveckan, matteprov och engelska muntlig. Är inte särskilt orolig över något av det. Så det blir najs bajs.

Nu ska jag se på män som hatar kvinnor och sen på den nya tvserien Vampire Diaries. Mmm... <3


Emma Anka -HUMOR!
PÖSS Å KRAM!


Update; Om fiskebäcksanna råkar läsa detta så tycker jag att hon kan prata lite med mig, för jag saknar henne.. Hjärta

Nu är det fredagsmys.

Hoppas inte föräldrarna stöööör.
Får panik på den reklamen, sitter två emosar i ett rum med OLW.
Måste börja med att berätta att igår så spelade vi samba för första gången! Jäklans var roligt det är! Ska se om jag hittar en bild på trummorna så att ni förstår vad det är vi bankar på! Hur som haver så var det super roligt och jag längtar massor tills nästa torsdag!
Idag har jag varit i stenkullen och haft musikteori. Tonika, subdominant, dominat och annat skoj. Är lite ledsen över att nivån är så låg. Vissa kan ju liksom inte ens vad tagenterna på pianot heter. Skumt..
Wellwell, det blir nog bra.

Jag hade planerat att träffa min konpanjon Adrian typ snart, men han skulle ha "killtid". Ifall jag inte skulle vara tillräckligt manlig för honom!? Är det det han menar? Knepig kille det där;)
Så jag får väl vara duktig och plugga lite engelska. Nej, det ska jag inte göra. Jag ska kolla på film och sen ska jag ner till torpskolan, min syster är på sitt första disco, och vem är det som är nervösast? JAG! Hon är bara 10 år! Inte okej!


En Surdo.
Och så bankar vi på massa andra fina saker, tamburimer och skakar, augogo och caisha.
(Stavningen har jag inte koll på)
Bilden är tagen från google

Åh, det är så roligt.

nänu får det vara nog!

HEJDÅ!

Parlez vous francais?

Oui! Franskan går finemang och jag är snart klar, mår lite bättre nu efter lite bufacin, ipren och noskapin. Kollade innerhållsförteckningen på noskapin och det innehåller 99% etanol. Ba; wtf?! Ska prova att tanka en bil med noskapin någon gång.
Hur som haver så ska jag nog gå till saxofon lektionerna och så.

Nu ska vi läsa om samhällsekonomin.

Puss!

Sjukdag

Hemma från skolan idag. Är hur förkyld som helst och det var friidrottsdag, och eftersom att jag inte får idrotta så kändes det otroligt meningslöst att stå uppe på stonehill och inte göra något. Bättre och vara hemma och äta chokladpudding och plugga franska.
Skriver en liten käck historia på franska. Den blir inte lång och det är inte krångligt språk, inte någonstans. Lite som totteböckerna fast på franska.
"Nu ska Totte baka. Totte tar fram skeden, och skålen. Nu är kakan klar."
Typ så, men man kan inte så mycket mer, så då får det bli så!

Uppdatering:
Jag hade ju köpt turkisk youghurt bara för att se om det var gott, och det var det. Eller ah typ första gången man åt det, sen blev det bara för mycket.

Nu ska jag öva lite mixolydiska skalor, och plugga lite musikteori.
Hejsvejs
:*

Juste, får inte glömma bluesskalan med! Hejaheja!

Och du förtjänar en nomenering för rollen du spelade

Så kan det gå.
Nya tag, peppa peppa ta i trä.

Någon måste det ju finnas? Eller?





Har du en hand för mig?

Fina systrar <3

Puss och kram så ses vi när vi ses!

Nerbäddad med Eclipse

Nu klarade inte kroppen mer. Hostan och halsont har tagit över och jag ligger i sängen, och läser förfullt. På engelska, eclipse, tredje boken i "twilight serien".
Att bero på twilight så lyssnar jag samtidigt som jag läser på Pygmy Twylyght med Frank Zappa. Åh det är så bra!

Det blir ingen diskanten idag och antagligen ingen skola i morgon eftersom att de ska till Stonehill för friidrottsdag hela dagen och jag kommer ju inte kunna vara med där, och då finns det ingen anledning att stå där och frysa hela dagen.
Så det blir franskaläsning för hela slanten. Prov på torsdag, sen har jag gjort min insatts denna veckan och så tar vi nya tag efter helgen så kommer matteprovet gå galant.

on the 33 seet, by the doodoo room (8)

vi hörs snart igen!

Signalsystem och köttfärsås

Har nog aldrig i hela mitt liv gjort en sån smaklös köttfärsås som jag gjorde idag. Inte okej. Kan bero på att jag pluggar signalsystemet omvardannat samtidigt som jag häller i kryddorna i den överfulla stekpannan. Köket ser ut som hej kom och hjälp mig. Men min mamma säger att "Skolan går före allt" därför skjuter jag upp med att städa där och "pluggar" istället.
Dagen har bestått av skola och mat typ. Skulle egentligen träna eftersom att det är måndag, men jag är sjuk så det blir ingenting med det. Kommer antagligen inte kunna vara med på Stonehill heller på onsdag. Och jag hoppas att rösten är någorlunda bra så att jag kan sjunga på onsdag..
I morgon är det tisdag och det är diskanten. Det är plugg för jag har franska prov på torsdag. Och matteprov på fredag. Och No prov i morgon. Hm.. Alldeles för mycket för en stackars 15 åring som jag.

Jag saknar Sofie också. Min extra mamma. Jaahaadu, träffar henne bara en gång i veckan nu, vilket absolut inte är okej. Blöblöblöblö.

Nänu ska jag fatta pennan (tänk på hur töntigt det låter) och forsätta skriva om gråa substanser i ryggmärgen som består av cellkroppar som kopplar om och leder svaga elektriska signaler kors och tvärs i kroppen. Spännande? Nej, eller jo, eller bara ibland. Inte när man har press på sig för att man måste ha MVG.


Hittade föresten en söt bild på mig, mitt tackkort från konfirmationen som jag inte skickade ut för att jag skickade ut ett annat.
Mahaa.

PÖSS!

Klantarsel

Jag sitter på tåget på väg till Stockholm, plockar upp datorn och märker att jag har glömt mitt internet hemma. BRA TÄNKT DÄR!
Så nu har jag fått var en hel helg utan internet, vilket har varit ganska skönt egentligen. Jag har pluggat otroligt mycket iaf!
Helgen har tillbringats i Sthlm som sagt, och oj, vad jag älskar den staden. Så... hemma. Någon gång i mitt liv ska jag flytta tillbaka. Haha, blir nästan tårögd här.
Jag ska lägga mig ner och sova nu, är otroligt trött, trots att jag har sovit 11 timmar i natt sovit middag 2 timmar och sovit på tåget 1 timme. Jag har så ont i halsen. Kanske stannar hemma i morgon från skolan. Känner mig inte bra alls. Lever liksom på honungsvatten. Det är ganska gott om man halsar i sig det fort så att man inte känner smaken.

När jag var på Ica kvantum idag med mamma så fick jag för mig att vi skulle köpa Turkisk Yoghurt. Ja, det var endast för att Blondinbella säger att det är gott med Turkisk Yoghurt med honung å valnötter. Jag skippar nog valnötterna och kör på all bran istället. Men men, i morgon ska jag prova och se om det är så otroligt gott som hon säger.

I lördags gjorde jag riktiga kap när vi var i kista gallerian för att byta en borrmaskin på cleas ohlsson. På VeroModa hittade jag en stor stickad tröja för 100 kronor. Och ni vet ju alla vad jag tycker om stora stickade tröjor. MUMS! Den fanns dock bara i Large, men vad gör det. Den ska vara stor och stor var den!
Mums!

Nänu är det natten.
Puss och kram (L)!

Sovit ut

ohja! Jag har inte sovit ut på jag vet inte hur länge. Idag vaknade jag iaf av mig själv kvart i nio, och det måste ju iaf vara ett tecken på att jag har sovit ut ordentligt. Aldrig i hela mitt liv att jag skulle vaknat den tiden annars.
Jag har druckigt obòy idag, vet inte när jag drack det sist. Det är fruktansvärt gott iaf.
Har även hittat en datorväska hemma. Ganska ful, men det spelar faktiskt inte jättestor roll för jag kan trycka ner datorn där, och även alla mina miljoner skolböcker som jag ska ha med mig till Stockholm. Jag har inte riktigt packat klart ännu. Massa småtjafs kvar, såsom kläder, tandborste, skor, sminket.. ja, typ allt. Men det löser sig!
Hoppas att min lön kommer i helgen så att jag kan handla kavajen som jag har suktat efter så länge! Provade den i går, och det är verkligen gjord för mig! Såå min stil! Whoho!
Jag drömde om gymnasiet inatt. Att jag började på Hvitfeldtska och spelade sax. ASbra spelade jag, verkligen typ stört bra! Helt otroligt, jag ska bli så duktig som jag var i drömmen. Jag ska, jag ska, jag ska!
Märker man att jag längtar till gymnasiet? Bara liiite ^^
Nänu måste jag fortsätta packa!

vi hörs antagligen på tåget!
Kram!

Candy Dulfer

WOW är det enda jag kan säga. Hon är grym!
Lyssna på det här:



Så sjukt bra! Helt otroligt.


hur som haver, så blev det ingen samba idag. Vilket var synd för jag hade verkligen sett fram emot det.
Har iaf ätit chips och kollat på idol. Ska snart sova, bara för att jag är trött och för att helgen egentligen inte börjar förns i morgon. Haha!
Nejmen, det blir nog bra!

Godnatt så hörs vi i morgon <3

Pyjamasbyxor och shopping

Finns det något bekvämare än pyjamasbyxor? Nej, verkligen inte. Det är konstigt nog det bekvämaste plagget i hela mig garderob. Jag har rutiga, köpta på Lindex tror jag. Hur som helst så är de otroligt bekväma! Bor i dem när jag är hemma!
Vi slutade tidigt från skolan idag - skönt. Studiedag i morgon med, så helgen har börjat! Efter skolan så åkte jag, Madeleine och Emma in till stan och tittade runt lite. Hitta två superfina armband i en mysig butik i Arkaden vid typ EH.
Var inne på Tessie också, och Emma och Madde gjorde ett eller snarare två kap - Blus för 199:- st. Har nog aldrig sett Emma så glad. Hon köpte förövrigt de snyggaste legginsarna ever! Svarta med nitar på sidan. Hur fina som helst! Jag vill också haaaa!
Har gått en långpromenad med Julia också! Alltid lika härligt. Hon är bra!
Middag med familjen, och nu har jag börjat tvätta och packa och städa. För i morgon åker jag till Stockholm. Mumsmumsmums på det! Hatar dock att packa. Tar alltid med mig för mycket. Slår aldrig fel. Helt otroligt! Kanske ska försöka att inte ta med mig mer än nödvändigt i helgen..Eller vad säger ni?

Godnatt

Ville bara säga godnatt. Till en blogg. Hm.. Wellwell, nu har jag ändå börjat då kan jag lika gärna avsluta.
Så;
Godnatt!


Nu ska jag sova, som jag gör på bilden *Pil upp*.
fail att man inte ser att jag har en napp!



Värdelöst

Sämsta dagen idag. Helt ärligt. Vi har varje onsdag såkallad lagdag. Detta innebär att vi ska vara tillsammans hela arbetslaget och gör massa skojiga övningar. Men idag var båda mina lärare sjuka så vi hade arbetspass hela dagen. Och både du och jag vet ju vad man gör på arbetspassen. Ingenting. Verkligen totalt meningslöst.
Vi skrev iaf lite idéer till Cabarén, och kom på några riktigt bra grejer, det var ju bra iaf.

However, sitter och äter potatisgratäng, lunch-middag typ. Vad kallar man det då. Brunch är ju frukost-lunch.  Blir det Linner då? Haha, hur som haver så ska jag snart skutta iväg till Saxofonlektionen och Duetten, kvartetten samt orkestern för att sedan hämta upp Josefine och hänga på tonår hela kvällen. Mums!
Nu är maten slut och jag är mer hungrig. Ska man ta sig en kaka kanske? En kaka!? På en Onsdag? Haha! Så roligt!

Snart är det helg, helg = Stockholm och Stockholm = Kärleeeek! Ska bli kul att träffa lillasyster också! Har ju inte sett henne på hela sommaren. Mwhii!

Nänu ska jag länsa kylen och äta lite mer, inget plugg för mig idag. Tar det i morgon.

Ha det finfint!

Bob Marley

Lovelovelovelove!
reagge musik är goast som finns! Älskar att lyssna på det. Wiho! Just nu sprutar Redemption Song ut ur högtalarna. Härligt låt det där!

Tisdagar = kyrkan hela eftermiddagen! Härligt är det! Gick dit direkt efter skolan eftersom att det var ReKo idag, så jag hade annars bara varit hemma i typ en timme. Och det är stört ovärt, så jag gick till kyrkan, satte mig i köket och åt kakor och pluggade i typ en timme. Plingade lite på flygeln (åh, så softisikerat det lät ^^ ) sprang sedan till köket igen och fikade! matmatmatmat! However så pratade vi om "Olika Gudsbilder" idag på ReKo. Tittade på massa bilder och skulle försöka förklara för varandra hur "Gud ser ut för just mig". Och jäklans vad svårt det var. Det är liksom någonting som bara jag vet, och svinsvårt att sätta ord på.
Läste i bibeln också, den klassiska " liknelsen om den förlorade sonen" i Lukas 15:11-32 om jag inte minns fel.

Lilla diskanten efter allt detta och sen plingade jag lite till på pianot. Hem fort som attan och kolla på Idol. GAH! Jag älskar det programet! Det är ju så sjukt roligt! Speciellt de som är så stört dåliga! Haha! Garvar så man nästan kissar på sig! Haha!

I morgon är det Saxsaxsaxsaxsax, lektion, "duett m. Peter", Kvartett, Orkester och Tonåååår. Härligt Härligt! Ska försöka hinna plugga lite innan. Men får se hur det blir med det. På torsdag ska jag iaf promenera med Julia! Åh, det ska bli härligt! Hoppas bara det är sådär höstigt väder!

Kom ihåg innan Stockholm:
Ladda kameran,
Ladda mobilen
Kolla skolarbetet (framförallt matte /no)
Leta fram badkläder!

jahaadu, nu är det snart nattinatti, börjar 9 i morgon. HÄRLIGT! Cabaré första lektionen, och vi ska dansaaaa. Ni vet den dära dansen när man först tar fram ena handen och sen den andra, vänder på dem, på axlarna, höfterna och rumpan och skaakaar. Älskar den ! Haha!


Beach! H j ä r t a

Sov sött!

Träning

Ja, jag vet faktiskt inte riktigt varför man tränar. Man ligger där på golvet och svettas som jag vet inte vad. Det gör ont och man vill inget annat än att bara gå hem. Men ändå så ligger man kvar där och fortsätter göra armhävningar, sit ups, konstiga friskis moves, frågan är bara varför i hela friden man gör det. Är det för att man ibland råkar titta upp och ser en riktigt hurtig 70 åring som gör armhävningar som om det vore den enklaste grejen i världen, eller är det för att få ut frustationer och agritioner. Är det för att bli smalare, snyggare, få lite fastare lår eller vad är grejen?
För mig handlar det inte om utseendet iaf. Faktiskt inte, även om det är bra att tänka på beach 2010 när det gör som ondast, för då orkar man oftast göra liite mer. Men jag tror faktiskt att jag tränar när jag mår som sämst. När jag inte orkar med något annat, jag är trött, ledsen, arg eller bara stressad så går jag och tränar. Oftast i perioder. 2 månader här och 2 månader där. Och det är faktiskt, tro det eller ej, riktigt gött efteråt. När man är helt död i hela kroppen och man bara känner massa massa lugn svämma över en. All stress, alla tårar och alla negativa tankar är verkligen som bortblåsta och man går hem med ett leende på läpparna.
Då är det faktiskt värt att ligga på golvet och svettas flera liter, hoppa och studsa som om man vore ett barn 2 gånger i veckan. För det gör väldigt mycket för den psykiska hälsan.
Sen att man får lite fastare lår, blir lite smalare, och lite snyggare, det är bara ett plus i kanten. För i slutendan så är det bara det psykiska som räknas.

Lite kvällskrivning är aldrig fel. Håhå,
Nu ska jag sova så jag orkar med skolan i morgon. Jag ska ha en blå kjol på mig har jag bestämt mig för, för det var länge sen jag hade den nu.
I helgen kommer jag kunna köpa min kavaj. Hurray! Fast jag funderar på att köpa en ny kofta istället. Men nej, jag har bestämt mig för att jag ska ha den där kavajen! Så nu får det bli så. 499:- på BikBok. Heja heja!



Godnatt <3


Mat!

I love mat. I love svengelska. Mat är gott, fy vad gott det är!
Och eftersom att jag har ätit nu så ska jag träna lite grand så blir det MVG i hälsa. Jag har nämligen lärt mig att man måste träna om man äter. Lite fel formulerat kanske, eftersom att man måste äta för att överleva. Men jag tror ni fattar poängen. Hur som helst så har jag slagit mig ganska hårt i huvudet eftersom att jag numera tränar två gånger i veckan. Helt otroligt. Bockar och bugar för Lovisa och Hanna som har dragit in mig i denna hälsosamma livstil. Det gör inga underverk, men jag mår prima och som en riktig "modebloggare" hade uttryckt det, jag strålar! Håhå.
I vilket fall som helst så vill jag bara berätta att jag är sjukt trött på min skola. Nian suger, och jag ska gå här i ett år till. Jag har inte ens tagit mig igenom en fjärdedel. Vilket suger. Alla säger: det kommer bli bättre, snart ska ni välja gymnasie och så och BlaBlaBlaBlaBla! Men jag har redan valt. Jag ska till Hvitfeldtska och gå Estet - Musik. Och bli en riktig musik nörd B-). Gött är det. Så varför i hela friden skulle nian bli bättre över att jag går omkring och oroar mig för att jag inte kommer komma in på gymnasiet. (Varför jag nu skulle oroa mig för det, eftersom att jag är ganska duktig i skolan). Nej, jag tror nian kommer suga riktigt ordentligt. Och jag bävar för nationella proven som jag inte fattar varför vi ska ha eftersom att lärarna inte ens får sänka betyget om man suger på provet. Så vi gör ett prov som alla hetsar upp sig för och för statestikens skull. Vad är det för påhitt?
Nej, hvitfeldtska nu tack!
Och så saknar jag mina vänner som inte går på skolan eftersom att alla går på gymnasiet. Hejaheja högstatiet! NAT! Usch vad jag klagar.. x)
Wellwell, nu ska jag sätta på mig träningskläderna och skutta ner till det beröma FRISKIS&SVETTIS och blir svettig och frisk! ( För jag är lite sjuk faktiskt) Men whatever..

Förövrigt så suger det att vara olyckligt kär. Ska nog sluta upp med det där med killar ett tag. Bara jätteansträngande.. Böl.


- Jag är bäst!
- Nej, jag är bättre.
- Man kan inte vara bättre än bäst!
- Jag kan
- NEHE!
osvosvosv...
HannaPannaPäronKung <3!
Tänk P.. HUMOR!

Puss på nosen!

Måndag

Måndagar varranan vecka är bäst. 8-12.45. Kan inte blir bättre. Eller jo, det är klart det kan, men det är brabrabrabra!
Har gjort läxorna, ätit mellanmål och övat på saxofonen. Härligt är det!
Ikväll har jag planerat att åka och träna. Friskis&Svettis for life! Det är bäst! Helt klart. Om man bortser från att mina mamma har tappat bort (plockat undan, fast hon vet inte var) mitt kort. Men annars så är det bäst! Medel gympa, skivstång och spinning. Det är jag, Hanna, Lovisa och pensionärerna.
Med andra ord de coola, som hänger där.
I morgon är det tisdag, och då är det diskanten och ReKo. Roligt roligt roligt. Undra vad vi ska prata om..

JUSTE på fredag åker jag hem! Hem till härligt underbara och otroligt saknade Stockholm. Åh, vad jag älskar den staden. Så mycket bättre än Göteborg. Även om Göteborg inte är så tokigt så är ändå Stockholm hemma. Och jag ska åka dit på fredag. Aldrig varit så exalterad över ännu en x2000 resa. Men jag ser verkligen fram emot det!

P
Hold me until I die


Kram!

Nu är det slut på veckan..

Jag blir så arg. Varför ska helgen alltid gå så jäkla fort!? Jag har inte ens hunnit med att andas känns det som. I fredags så var jag på Ungdomsgudtjänst i Floda. Tog med Josefine, Adrian och Christoffer dit också. Missionerar kallas det. Håhå.
I lördags så jobbade jag, hard work work.. Nej, men det var kul att vara i butiken igen, även om jag inte bokstavligen var i butiken, men ah, ni fattar vad jag menar. Eller så gör ni inte det.
Hur som haver så har jag jobbat, vilket innebär att jag ska köpa mig en kavaj snart. en halv lång. Åh, vad fint! Jag har hämtat ut mammas skor som är fina. Stövlar med dragkedja på sidan, klack och hela grejen. Suveränt. Juste, den årliga föremjukelsen, spelning på torget hann jag med också. sen gick jag hem alldeles i onödan, eftersom att jag skulle tillbaka sen och hyra film. Dumhuve. However, så var det movienight hemma hos mig med Adrian, Christoffer, Tyler och Josefin. Trevligt trevligt trevligt!
I natt har jag sovit 5 timmar.
För jag var i kyrkan i morse, eftersom att mina små körbarn skulle sjunga på gudtjänsten. Åh, så duktiga de var! Vi brukar normalt vara 25 stycken, 15 stycken var sjuka. FEMTON stycket. Stört. Svininfluensan svininfluensan. Hejaheja!
Men de 10 tappra som var där, var grymma! Blev stolt som en tupp. Sen bar det till centrum för att gå runt där, Livsrumsdagarna. Jag har valt en bil jag vill ha. Nej jag kommer aldrig få en bil, men jag vill ha en.
Hela eftermiddagen har jag spelat saxofon och piano, gitarr, you name it. Sen tillbaka till kyrkan, körövning. Hem, äta mat och nu ska jag sova för jag har inte sovit på hela helgen känns det som.
Jag ska också bli bättre på att ladda upp bilder, eftersom att det är roligare att läsa då. Grejen är bara att det är otroligt tråkigt att ladda upp bilder. Så jag hoppar det, tills den dagen då det blir roligt. Eller, ah typ.

Juste! Måste berätta om den sjukaste händelsen. Jag, Emma, har ramlat ner i ett nässelsnår. Jag har bränt mig på brännässlor i hela min hand! Helt otroligt! Den är röd och aloe vera är min bästa vän.
Nu är det sängen, imorgon är en ny dag, nya tag!
Träning ifall jag inte känner mig allt för krasslig.



Mina otroligt fina Helsjön vänner. (Ja, jag kände för att ladda upp en bild (;)



Fina Amanda och jag.
Hjärta

Oj, det råkade blir två. Ingen fara.
Jag vill ha McDonald's, för det var länge sen.

Puss å kraaaaaaam



Torsdag

Skolfoto idag. Inte jättespännande, fotografen var sämst och jag blev inte fin. Men men, det är ju bara hela släkten som ska få kortet och skolkatalogen kommer ju bara finnas typ.. förevigt. Imorgon är det spexfoto med klassen. Anton kom med den briljanta idén att vi ska ha en jädrans massa ballonger överallt. Vilket hade varit sjukt ball, men fotografen var en ursäkta uttrycket, surkärring, så det lär antagligen inte funka. Men vi ska försöka.
Vet inte vad jag ska vara än. Funderar på "litet barn som precis ska gå och lägga sig". Orkar inte hålla på med massa annat. Så antagligen blir det så. :)
Min kalender är smockfull i helgen, and i like it!
Fredag: Skola först, musikteori, körövning, ungdomsgudtjänst, Josefiiin.
Lördag: Jobbjobbjobb, spelning, jobbjobbjobb
Söndag: Gudtjänst, träning, plugg inför svenska muntliga som jag har på måndag.
Och snart är det oktober, jag älskar oktober då är det h-ö-s-t.
Att bero på höst, så var det stört kallt i morse, frost och hela grejen. Vi hade ett fint spindelnät på balkongen, ni vet så som det ser ut i tecknade filmer, så såg det ut! Och så var det alldeles frostigt och vacker. Men dum som jag är så hade jag inget batteri i kameran så jag kunde inte fotaa. Blöblöblö.

Whatever, nu ska jag äta och sen ska jag lämna/hämta Elliot i kyrkan, kanske stannar där och tjötar ett tag istället för att gå hem. Värt.

Måste sova tidigt idag. Trött, och så måste jag komma på vad jag ska ha på mig i morgon på spexet.
Det löser sig :)

NU - Sopraaaaaaaaan!


Pluggpluggelipluggplugg

Geografi, engelska, franska, svenska. Ja det finns å göra. Är snart klar med allting iallafall.
Sitter och funderar på vad man ska hitta på till spexfotot på fredag. Och så undrar jag vad jag ska ha på mig i morgon på "vanliga" skolkortet. Wellwell, jag är trött som attans, och ska ut och springa nu. Bara för att göra mig lite tröttare.

Om jag fick så skulle jag kunna leva på digestivekex och apelsinjuice. Mumma!

Vi hörs!


Bäbisar

Jag har massvis av bäbisar i hela rummet just nu. Min lilla minidator, även vid namn Ture. Kameran, kallad Gunilla. Min Altsax, döpt till Stina och nu min lilla Sopran som inte har blivit döpt ännu. Ja, jag har en förmåga att döpa mina prylar. 
Av någon anledning har inte tenoren något namn. Så det får vi ordna snarast.
Det jag ville komma till var att alla dessa goingar är som bäbisar för mig. Man måste vårda dem med omsorg och kärlek.
whatever,

Nu ska jag sova och i morgon är det saxoofoon för hela slanten. Lektion, kvartett, orkester.
Pöss :*

Tisdag

Skolan är verkligen botten när det inte finns något vettigt att göra. Temadagar är sämst! 2 timmar om droger, "idrott" och en teater. Kan verkligen inte bli bättre.. host!
Jag är färdigpluggad och klar. Svenska muntlig redovisning i 10 minuter. Och det fick inte vara längre. Hur ska detta gå.. Jag babblar ju alldeles för mycket. När jag tog tiden så hamnade jag på 16 minuter. Får ta och korta ner det. Fast då känns det inte som om jag får sagt det jag vill ha sagt.

Anyway - Jag äter nu. Digestive och apelsinjuice. Seriöst, det finns inget godare! Bästa helt enkelt.
Ska snart skutta ner till kyrkan och till alla mina körbarn. Funderar på om jag ska träna efteråt eller om jag tar det på torsdag istället. Har ju faktiskt tränat tre dagar i rad nu. Helt otroligt, måste ha slagit mig eller något.


Sopranen går som på räls, älskar den. Verkligen älskar! Bäst är den! Det roligaste är när man spelat på sopranen och sen byter till tenoren. Tenoren blir liksom BAOUTASTOR!

Nu ska jag vara lite cool och hänga på facebook ett tag.

kram!

Jupiter 747 Sopran

Stack in till stan en sväng för att fixa min Altsaxofon där det hade lossnat några filtar och korkar, råkade komma ut med en Sopran saxofon. Åh, vad fin den är! Har den dock på hyra i ett år och så får vi se sen hur det blir. Men ett år är lång tid, och jag älskar "min" sopran.
Nu ska jag träna ocn bli svettig och annat gosigt.
Imorgon är det skola och annat fint,
Hej svej :)


back on track

Nu är jag tillbaka! vilat upp mig från bloggadet och sisådär nu. Kände att det börjar klia i fingrarna, så here I am.

Design och hela paketet kommer lite senare, nu - frukost och sen pluggpluggplugg. Broarbete, högstdiet suger verkligen.

Önskar er en fin måndag <3


Välkommen till min nya blogg!