We are slow dancing in a burning room

HÄR MAMMA. HÄR ÄR AFFÄREN, Fashionology.nl

John Mayer är kung. Bäst. Helt klart grymmast i vår tid. Och snygg är han också. Sjukt tur killen har.

Synd att jag inte har turen att ha honom som pojkvän. Lite gammal eventuellt.
Imorgon är det vår.

Det var det jag ville säga

You better think, think about what you're doin' to me

Åh jag har haft en bra söndag!
   Började som alla andra söndagar med Gudstjänst. Jag älskar Gudstjänster, de e najs. Sen var det fika med underbara vänner, mycket skratt! Jag tycker om att skratta, speciellt tillsammans med mina fina vänner, de gör mig lycklig. Och jag gillar att vara lycklig. Sedan skuttade jag iväg till gymmet och körde crosstrainer i 45 minuter och armar, axlar, nacke å rygg i 45 minuter. På tisdag skulle jag egentligen kört Zumba, men passet var fullbokat. Ja, jag blev vansinnigt arg, men kom på att det inte skulle hjälpa ett piss att vara arg, så jag struntade i det och ska istället sitta bänkad framför datorn klockan 07.00 på torsdag och boka Zumbapasset på lördag. Så jag får träna vanligt på tisdag helt enkelt.
   Antagligen så ska jag spela i morgon, men jag funderar på att dra mig ur, vet inte om jag vill ta på mig mer. Tänker på skolan och så, det är ändå rätt viktigt. Så jo, jag ska nog slänga iväg ett mail till P.O och tala om att jag inte kan vara med. Det är ju så vansinnigt mycket med MUF nu också, valår å grejer. Så nej, symfoni får bli en annan gång.
   Ikväll ska jag mysa med ost och kex, lite glass och så ska jag flirta till mig den där ringen i förra inlägget. För den är så apanfin. Så, jo, jag gillar söndagar. I morgon är det måndag. Måndagar är rätt najs.

Hejdå

Jesus tell me now; how far the east is from the west?



om någon skulle ge mig något av dessa smyckena skulle jag bli glad. Speciellt ringen. Otroligt vacker. Mamma, jag har storlek 17.

puss

I want you to stay forever.

Har precis kikat klart på melodifestivalen. Min favorit var helt klart Anna Bergendahl. Så fruktansvärt bra låt. Helt underbar klädstil, jag älskade converse och finklänning kombinationen. Och så ska jag sy en likadan klänning som hon hade på sig. Bara för att den var otroligt fin.
   Har varit på kladdkakeparty idag med mina kompanjoner Sofia och Jacqueline. Det var najs. Vi kollade på Bridget Jones Dagbok, som förövrigt är den mest pinsamma filmen i historien, och så spelade vi galen panna. Helt stört vad folk kan vara dåliga. Men för all del, August Strindberg kanske var den som skrev ET, vad vet jag. Jackie kanske vet bättre? Eller vad säger du? ;)
   Nu ska jag äta upp mina vänner Ben&jerry och kollla på en bra film. Sen ska jag sova, upp klockan 8 i morgon! Det vankas Gudstjänst med Diskanten och gym efteråt. Juste, min träningsvärk är MAD! Helt sjukt. Men det var så najs å träna. Så vill jag göra det mer. Tjoho!


Källa


In a world full of people

Skolan stängde idag. För det var snöras. Det var spännande. Däremot är det inte lika spännande att vara hemma helt själv utan en endaste människa som lever i flera timmar. Ska till musikteorin (som förövrigt är apantråkig för tillfället) senare, och sen ska jag träna (!). Får se om någon vänlig själ vill umgås med mig ikväll. I morgon är det iallafall kladdkakeparty som gäller. Det gillar vi!
   Jag ska nog vila lite. Har faktiskt städat mitt rum. Så det är jag värd. Eller så pluggar jag matte i massor. För det är rätt roligt. Eller så har jag SATC maraton. Det är rätt mysigt också. Så gör vi.

Vet att jag har lagt upp denna låten innan, men den är apokalyptiskt bra!
Astronaut


från den fina voken jag fick av Sofia, Jackie, Rebecca och Olivia.
Ni är grymma tjejer!

Have you ever felt that way?

what life would be like

en liten fin låt såhär på kvällskvisten. Nu ska jag gå på toa.
Tjing!

Love is not for me, not for me

Nu är det torsdag. Fjärde dagen på veckan. Sverige förlorade matchet i morse = dålig start på dagen. Teknik som första lektion, inte min favorit, men vad tusan. Det gick ändå rätt bra. Hade sån där pedagogisk eftermiddag, ett påhitt från torpskolan som alla älskar. Någon dag i månaden så får vi gå hem klockan 12. Det är särskilt gött när det inte är på tisdagar, utan typ torsdagar, typ idag.
   Jag och tre tjejer från min klass stannade dock kvar i skolan och övade inför något ramträdande, har inte riktigt fattat var hur och när, men jag ska tydligen spela piano och sjunga Lisa Nilssons Långsamt farväl. Det blir väl fint, kan man tycka.
   Jag ska skaffa mig ett gymkort idag. Är så galet rastlös så jag bara känner att jag vill träna. Friskis och svettis lockar inte alls längre. DÄREMOT gör Zumba det. Rytmisk dans typ, riktigt riktigt najs. Det kan bara bli roligt. Tjoho! Åh, är riktigt taggad. (Nej, jag har inte påverkats av reklamen på trean som går runt halvfyra varje vardag) 
   Igår så fick jag reda på (genom at tjyvläsa killarnas "hur tjejer ska vara lapp" att man skulle spela spel. Då får man alla killar man vill. Det var roligt. Ha-ha. Ironi på hög nivå.
   Jag längtar tills det blir sådär soligt vinterväder igen, för nu kan jag gå ut och gå. Och det vill jag. Men nu snöar det. Apanmycket, apanroligt! HiHiHiHi.
   Ska nog ta och kolla på Kenny Starfighter ikväll, tröttnar a-l-d-r-i-g. Och på lördag ska jag Jacqueline och Sofia ha dricka varm choklad, äta kladdkakekex och kladdkake-eftermiddag. Det kommer bli mysigt.


!

Puss i ljumsken

Vi är starka och vi klarar det. Vi klarar det tillsammans

jag fick sluta tidigare idag. För våran svenskalärare var inte i skolan, sjuk eller något sådant. Har några svenska uppgifter att göra, skall sätta mig och göra dem alldeles strax. Ska bara koka lite tevatten. Är det bara jag, eller kan man inte plugga utan att dricka någonting? Jag måste göra det. Det går inte annars. Haha!

Hoppas ni får en fin dag.


Jag önskar att en ängel från himlen kom ner och gav oss allt vi behöver, och mycket mer.

Åh, jag fullkomligt älskar H&Ms nya kollektion med hon Sonja eller vad hon heter. Den är fräck.

Månadens inköp kommer vara en magkort tröja. Nej jag kommer inte gå runt å visa magen, men de e snygg att ha typ en svart bumullsklänning och så en magkort tröja över. Yep.

Nog snackat om det, jag äter popcorn, för det är gott och för att jag har ont i foten.

hejdå


I give you praise when the sun is shining, I give you praise in the darkest night

Herre,
   jag ber att allting ska lösa sig. Allt trubbel som har svämmat över mig det senaste, allting som bara kom precis samtidigt. Jag ber att jag ska våga stå upp för vem Du är och vad Du gör. Jag vill känna mig älskad, för den jag är, jag vill skatta och le.
   Jag behöver känna att Du älskar mig, att Du alltid finns där. Jag behöver att Du finns, igenom andra människor. Jag behöver mina vänner. Mer än någonsin.
   Jag vill finna trygghet i Dig och i människor omkring mig. Jag är inte mer än människa, och Du vet exat hur jag har det, hur jag känner och vad jag tänker. Mer än vad jag själv gör. 
   Så Gud, hjälp mig nu igenom dessa svåra studer jag har nu och led mig igenom den långa vägen. Livet. Var lyktan för min fot.

Jesus, jag vill skratta och må bra.

Matt 28:20b
Och jag är med er alla dagar till tidens slut.

Joh 3:16
Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.

Matt 7:7-8
Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas. Ty den som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas

Worthy is the lamb

Amen


Då solens strålar värmer mig, då livets glädje fyller mig, ära till Ditt namn.

Ikväll vankas det melodifestivalen. Ser ni någon idiot som viftar med kryckor i TVn så är det jag.
ha det goottans

<3


Alltför stora för någon så ung Låt mig torka din tårade kind Jag ska stå där vid trygghetens grind Tills du vågar att åter gå genom Tills du ser där din tro

Jag känner inte att jag får ut någoting av att skriva här längre faktiskt.. Inte just för tillfället. Jag har insett att jag behöver människor omkring mig mer än någonsin. Jag är riktigt svag för tillfället. Har toppar och dalar omvardannat. Man vet inte riktigt vart jag har tagit vägen egentligen.

Jag har min trygghet. Mina fina vänner. Alla speciella på något sätt och alla hjälper mig att klara dagen.

Vi ses kanske igen, kanske inte. Hoppas iaf på att ni har de ball


jag vågar ta steget ut och ro, jag älskar att jag funnit min tro. Att jag klarar allt, som den långsamma blomman som äntligen slagit ut

Nu får vi se vad som händer.
Håll tummarna så kommer jag tillbaka i framtiden.
<3

Som om himlens alla små stjärnor sjöng för mig och de sjöng för dig i en underbar refräng

Är i Stockholm på semester. Det blev varken gran canaria eller thailand som jag hade hoppats på. Skidor idag, bubbelbad i morgon och spa på tisdag. Vi hörs!

this song is created to the whole world. Let your light shine

Nu är det lov. Lov är härligt. Jag gillar lov otroligt mycket. Inviger lovet med att skriva klart mitt biologiarbete för att sedan fortsätta med svenskan och engelska. TJOHO. Så går det när man har varit ledig i en vecka innan lovet.
Yes, men ha det fint!
Assassin

Let your light shine on the world. Let your light shine.

<3


But still i can not see. How can there be soo much you don't know

Idag har jag sovit lite, skrivit nationellt prov, svenska uppsatts, sovit, duschat och ska strax iväg och repa. Kvällsföreställning ikväll. Tjoflöjt!

Lyssna på en finfin låt

Love you

Let's make some happiness



Kärlek, gemenskap, känsla, lycka

Ungdomsgudstjänst ikväll.  <3

och jag går inte isär när jag är med dig

Fina ord ur en fin låt. Sanna ord, sanna ord som skulle kunna vara skrivna om mig, till mig.
Pizzan med Jacqueline var fin, filmen funkade inte och facebook har ny design. Nu ska jag sova.

Godnatt fina fina ni, och glöm inte att ta vara på varje stund med dem ni älskar. De är så värda det och vänner är det bästa ni någonsin kommer att få!

I was stuck in the middle, i loved her so, but she was gone.

Nu kommer det som alla gillar. Musik musik musik musik!
Först ut är Salem Al Fakir - Astronaut
Ytterligare en Salem låt - Cold shower

Gospel
Jag vill ge denna dag till Dig

Åh, denna låt får mig att tänka på Hönökonferensen. I år kommer det bli bäst! Jag och mina fina tjejvänner ska bo i husvagn (om allt går vägen) på hönö i en vecka, gå på seminarier, Gudstjänster, sola och bada och hänga med 1000 kristna hela dagarna! Kan inte bli fel!
Jag ska även till frizon i sommar. Kristen musikfestival! Husvagn där också! G-r-y-m-t!
Vad ska ni göra i sommar?


instrumentala ord, skrivna till dig. en liten hälsning ifrån mig

Sitter just nu på mitt kära x2000 igen! Jag fullkomligt älskar det. Min nya kärlek. Ska börja åka varje dag. Nämen skämt och sido. Började denna fantastiska resa med en 10 minuters försening. Tjoho! Men det kör vi nog ikapp.
   Handlat en ny klänning, ett par treggins och en sjal idag. Mycket fint! Rea <3 Fint ska det va! Klänningen var gammelrosa med minivolanger, tregginsen blågrå och sjalen leopardmönstrad. Mums!
   Ska strax till resturang vagnen och köpa senste numret av ELLE. Näst bästa tidningen. Vouge är ju bäst. Men lite för dyr för min tighta studentekonomi. Så ELLE får helt enkelt duga. Jag ska börja göra en klippbok. Så detta kommer bli fint!

Nu ska jag ta och skriva på mitt biologiarbete. 3 sidor kvar! Tjohej!
<3

I bet you'll never se the sun again, shining in your eyes again. 'cus boy, you're just a dream


Idag har jag på mig Leggins och en skjorta. Bästa resekläderna. Ever!
Skjortan är köpt på Röda Korset, men det kommer från början från Monki.
Korsörhänget är en födelsedagspresent!

Mycket kärlek

So keep on walkin'

Salem Al Fakir gick vidare igår. Riktigt bra! 
   Jag tycker faktiskt att deltävlingen igår var över förväntan, det fanns ändå rätt många bra låtar. Hoppas det blir lika bra den 20e i Göteborg, för då ska jag dit och det längtar vi till!

I eftermiddag åker jag hem till Göteborg igen, längtar hem. Ikväll ska jag bada, smörja, raka och så vidare. Helt enkelt ta hand om mig själv. Hela nästa vecka kommer gå åt till att repa, repa, repa och spela konserter. Riktigt taggad! Hoppas att allting blir bra bara! Eftersom att jag repar hela dagarna måste jag ta ledigt från skolan, vilket innebär att jag måste plugga som en gnu på kvällarna och i alla pauserna. Jag måste även sticka iväg från två rep och skriva nationella prov. Eftersom att jag missar rep så måste jag öva extra på kvällarna. Ja, mina dygn skulle behöva vara 30 timmar.
   Sitter nu och gråter. Home make over är så jäkla sorgligt. Nä nu ska jag klä på mig, och fixa andra nödvändigheter.

Ha en fin dag

Jag vill visa världen från ett annat perspektiv

Är riktigt sugen på att dra på mig partyklänningen, skyhöga klackar, sminka mig, locka håret och dansa hela natten. Men icke. Sitter i Stockholm och väntar på familjemiddag. Melodifestivalen ikväll, lite godis och annat mumsigt.
   Sitter och skriver på mitt biologiarbete, det blir nog bra. Jag är riktigt dålig på att formulera mig bara. Jaja, det löser sig.
   Hoppas maten är god och att nästa helg blir grym!


Kramar på er alla!


vad får du allting ifrån?

Uppe i ottan för att jag ska hinna med så mycket som möjligt. Idag ska vi åka till min farmor, som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi ska äta lite, fika lite och prata lite. Det blir väl nice nice. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Ska ta det bara lungt och vila. Myspys.

Hoppas ni har en fin helg!
<3

SJ x2000 in my ass

Jag är för trött, för arg, för frustrerad för att överhuvud taget skriva något vettigt. Tåget till Sthlm var försenat 2 och en halv timme. Man vill ju bara strypa dem.

Har fått paket av pappa och Lena. En miniräknare. Eller en jätteräknare var kanske rätt ord.
Texas Instruments TI-84 plus

Oj, jäklar vad stor bilden blev. jaja, nu ska jag se på solsidan. Hejdå

Påväg till sjukdom

Nu ska jag strax dra iväg och spela saxofon. Klockan kvart i åtta kommer massa MUFare hit och vi ska ha styrelsemöte.
Hinner inte skriva mer. Hörs ikväll antagligen!
Puss

Gör du ju visste, gör ja inte allsde, gör du ju visste, gör ja inte allsde. Sarru? HiHiHi

Maha, Kenny Starfighter är en riktig klippa han! Kollade på filmen på tonår efter jag repat i tre timmar. Har precis gjort franskaläxan och ska bara kolla igenom engelskan en gång till sen ska jag sova. Imorgon väntar en aplång skoldag med rumpjobbiga lektioner. Dock musik/no istället för teknik. Vilket är roligt. Det är också tre timmars rep som gäller i morgon igen, och sen är det Styrelsemöte med MUF. Lite läxläsning sen på kvällen och på fredag åker jag till Stockholm och hälsar på pappa. Ska vila upp mig lite. Härliga bananer!

Nu väntar kudden och täcket.
Godnatt vänner <3

ingen säger sluta, ingen säger gör så, ingen säger gå dit, ingen säger hör på!

Idag har jag verkligen gjort jättemycket! Jag bara älskar tisdagar, gör alltid så mycket roliga saker då!
   Var i skolan som vanligt, men hade dock bara 3 lektioner för det var lärarkonferans på eftermiddagen så jag åkte in till stan och spenderade massor av pengar. Riktigt härligt! Blev riktigt mycket och riktigt fina grejer.
     
Bild: 1 Sammetskavaj - SecondHand 15:-
Bild: 2 Mönstrade leggins - H&M 129:-
Bild: 3 Leggins med två tyger - Missäy - 129:-
Bild: 4 Vårjacka - Missäy - 99:-
 

Bruna läderconverse - 999:-


Blommiga vårskor - H&M - 129:-

Ja, nu ska jag iaf sova. Hoppas ni har haft en bra dag
<3

Fina nya skor


Det är ingen vanlig dag

För det är min födelsedag. HURRA!


Orkar och hinner inte skriva mer, grattis till mig!


Puss å kram <3