Men älskling vi ska alla en gång dö.

Nej, egentligen borde jag sova. Jag har precis gjort klart mina fina kemi och fysik frågor, så egentligen borde jag stå i badrummet och borsta tänderna. Men så kom jag ju på att jag inte skrivit här idag, och då var jag ju tvungen att göra det såklart!
   Helt sjukt ovärd dag i skolan idag. Aulasamling (där vi förövrigt vann en tävling, vilket gjorde dagen lite mindre ovärd), sedan film i tre timmar (okej, jag gillar filmen, men film kan jag se hemma) och sen egenstudietid i en halvtimme. Ovärt att ens gå till skolisen? Ja!
   I morgon är det däremot torsdag, jag hatar torsdagar, de är den sämsta dagen på hela schemat. I morgon är det iaf lov efter skolan är slut. Och det är ju inte helt fel. Snarare helt fantastiskt bra! Och jag är klar med mina fina arbeten. Både tråk-skriva-100-frågor-på-datorn arbetet och mina roliga klipp och klistra arbete. Fast jag har inte klistrat än. Men det var för att jag inte hittade klistret, så jag får klistra i morgon i skolan. Mums!
   I morgon väntar också kycklingkampanj, så om ni känner för att få en chokladkanin gratis och se mig som kyckling så kom förbi Lerums Station vid 15-16 tiden så lovar jag vara där och ge dig en.

Nä, nu minsann så måste jag borsta tänderna, tvätta ansiktet, gå på toa och krypa ner i sängen. (en fråga bara; varför säger man hoppa in i duschen och krypa ner i sängen. Vem i hela världen hoppar in i duschen (jag provade, jag ramlade) och vem kryper ner i sängen? Man snarare slänger sig i sängen och somnar bums!) Hur som helst så ska jag slänga mig i sängen och i morgon ska jag GÅ försiktigt in i duschen.

Emmaögon


Min plugglåt

Puss!

Våren tittar fram



Och så gör även min naturliga hårfärg. Blond blond blond.

Var inne i stora staden idag och fikade med härliga gamla godingar! Nu väntar lite läxor och sen en god natts sömn.
Puss!

name above all names

Tiden bara rinner iväg, måste sätta igång med pluggandet om jag ska hinna åka till stan imogon.
Hoppas ni har en bra dag!
Puss

Vakta din tunga, vakta den med pilbåge och med sköld

Shit bananas vilken dag! Först Gudstjänst, där jag helt oförberedd fick spela gitarr. Det var iofs mysigt. Hem och börja packa ihop hela rummet. Packa packa packa i flera timmar. Upp till mammas mans föräldrar, alltså typ låtsas farmor och farfar, och äta lunch. Kyckling. Hem packa packa, flytta flytta flytta, packa upp packa upp och nu sitter jag här. Helt utmattad, svettig och vill bara sova. Men det går inte för att jag tvättar hela sängen. Eller ah allt som går att tvätta. Det som sitter runt sängen också. Så klockan 22 ikväll kommer jag kunna lägga mig ner. 
   Min nya garderob är för liten. Det är sjukt. Jag har packat upp hälften och garderoben är så full så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Men jaja, det löser sig.
   Kvällen igår var bäst. Jag älskar alla mina fina vänner. Så himla himla mysigt!

Nu ska jag fortsätta packa upp, vika, sortera och möblera.
Ha det bra
 puss
/e

Save all your kisses for me

Hej!
Hinner inte skriva så mycket. Men jag tänkte lägga upp en bild på när jag talar på Förbundstämman. Är riktigt stolt över att jag vågade gå upp.


Jaha, snart kommer fina flickor hem hit och gör sushi. Mums!

/e


Jag ser mitt namn i tidningsbokstäver

Nya tights

Från H&M Garden Collection. Alltså, återvunnet material. Supernajs!

Nu sticker jag till Hanna och äter mat där, sover där och kollar på film. I morgon väntar en spännande dag och jag är riktigt riktigt taggad!
PUSS

och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

VÅR! FÖRSKÖVEN MÄNNISKOR DET ÄR VÅR. ISTIDEN ÄR ÖVER OCH LYCKAN BARA SPRUDLAR I KROPPEN!
   Jag har vårjacka, jag har nya leggins (tack mamma), jag har converse och jag äter våfflor. Ska strax skutta ner till sambaaaaaan. Tjoho. Åh, jag vill åka nu på en gång. Så det ska jag göra. Ska bara byta till mina nya leggins. Bara för de är fina (och miljövänliga)!

PUSSSSSS!


I will open up my heart


Nu är det vår! Tio plusgrader och vårjackan ska på. Converse, blåa strumpbyxor och klänning! Först en dusch. Gymmet svettade ner mig, och mina vänner, jag var inne i svarta rutan igen! Hantlar är grejen. Lite vingligt och så, men va tusan!

Puss

Det finns mycket mera kunskap än du tror

Nationella provet gick väl bra. Jag gjorde så gott jag kunde, och mer kan man inte göra. Nu ska jag äta mellis och sen ska jag kila ner till gymmet. Ska ta det lite lugnt. Sedan väntar saxofonspelande och musikal ikväll.

Puss!

Jag ska nog lyckas..

Nu mina vänner, nu är jag nervös. Shit bananas vad nervig jag är! Nationellt prov i morgon, i engelska. Uppsats. Jag vet inte riktigt varför jag är nervös. Jag menar. Engelska kan jag ju..? Eller? Nu börjar jag tänka så mycket igen!
   Tips till mig själv: Tänk inte. Bara skriv. Skriv skriv skriv. Jag kan skriva. Jag vet hur man gör. Eller hur? Ja det vet jag.

Nu ska jag läsa Carolina Gynnings självbiografi och sen CS Lewis självbiografi. Olika personer? Personligheter? Vadå? Haha

Puss!

Be my everything

Fick en anonym fråga:

Ja du. Det är svårt att förklara. Jag har liksom mött Gud. Jag har känt hans närvoro, jag har känt och sett att han besvarat mina böner. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara egentligen.. Prova och se själv. Prova och be lite, gå på en Gudstjänst eller sjung en lovsång. Han kommer svara, och Han kommer finnas för dig. Precis som Han finns för mig.
Everything
/e

Helt klart grym

Fy farao, vilken härlig vecka! Jag har nationellt prov i morgon, NO läxa på fredag. That's it! bara softa hela veckan och vänta på helgen. Rätt gött!
Köpte en vårjacka idag. 25:-. Den var inte så Emmig. Den var lång, tunn och svart. Ingen färg. Men eftersom att den var så billig så tänkte jag att man kan köpa en till när man hittar en. Och det är ju najs förstås!
   Ska alldeles precis nu åka till diskanten och sjunga lite. Sen ska jag på bibelordsbyte med Sara. Bäst.
   Mitt rum ser värre ut än vad det brukar, men jag har mina anledningar. Jag ska ju byta rum. TJOHO!
   Ha en riktigt bra kväll så hörs vi när vi hörs!

Puss!

But if you just believe

Jag kan numera säga att jag känner mig hemma. Hemma i Lerum. Jag ler när jag ser Alingsås genom tågfönstret. Jag ler faktiskt mer åt Alingsås än åt Södertälje. Jag vet inte riktigt hur man ska tolka det. Kanske att jag har landat och bosatt mig i Lerum. Och att jag numera hälsar på Stockholm, istället för att "åka hem". Jag hälsar på och nu är jag snart hemma. Hemma i Lerum. Hemma där allt och alla finns. Där finns mina vänner, där finns kyrkan, där finns skolan, där finns saxofonen och musiken och där lever jag.
   Stockholm kommer alltid ha en speciell plats i mig, men jag menar jag här ändå bott har i 5 och ett halvt år. En tredjedel av mitt liv. Och jag kan numera säga att jag känner mig hemma.

/e

I just can't stop lovin' you

You're not alone - Micheal Jackson

Hade börjat skriva ett långt inlägg om ensamhet och att man aldrig är ensam. Inlägget blev inte bra, jag bara svamlade och det blev kass helt enkelt.
   Min poäng är att du är aldrig ensam, Gud går med dig på livets ibland krokiga och långa väg. Han finns för dig i alla situationer, små som stora och du är aldrig ensam. Aldrig aldrig aldrig. Det spelar ingen roll om du har "syndat", uppfört dig dåligt, gjort fel, Gud finns alltid! När du går hem på lördagsnatten i mörkret så går han brevid dig och håller din hand. Han ser till att ingenting händer dig. När du gör ditt värsta prov någonsin, så lugnar han dina nerver och hjälper dig.
   Ja, det var väl typ det jag ville få fram.
   Fem minuter bön om dagen är bra för magen.

Puss!

Ligger ändå allting kvar. Jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till inga korståg jag vill gå. Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte då. Jag tänker inte så.

Ja, då var helgen almost over. Sitter på tåget påväg hem igen. Har varit i stockholm, i Falun och i Stockholm igen. Det har varit spännande.
   Ikväll hade jag tänkt att jag skulle gymma. Det kändes som en suverän idé! Men, så kollar jag på öppetiderna (hade ett svagt minne av att de stängde tidigare på helgen) och Life stänger klockan 18:00! Klockan 6, det suger! Det betyder att jag inte hinner komma hem innan de stänger. Det är riktigt kass! Hur som helst, jag får motionera på något annat sätt. Hm.. kanske en sväng till friskis? Eller så tar jag bara en promenad. Beroende på hur vädret är. Jag gillar inte om det är kallt.
   Hur som haver, äter mellis nu. Yoghurt med flingor. Mumma!
Bjuder er på en fin låt Close to you

Vi hörs senare!
/e

You gave me life, and I can't explain just how much You mean to me now.

Det sitter en liten tjej snett emot mig. Eller ah, liten och liten, hon är typ i min ålder. Men väldigt liten ändå. Yttepytte. Hon äter godis och lyssnar på musik. Förut ringde hennes telefon och hon svara. "Hej pappa! Jo, det går bra! Nej, inga förseningar" Så tar hon fram en remsa (typ 100kort fast i Sthlm) och säger " jag har typ två kvar". En minut senare ringer min pappa och jag säger "jo, det går bra! Nej, inga förseningar." Min pappa frågade också om jag hade någon remsa och jag tar också fram mig och berättar att det är lungt, mer än halva kvar.
   Jag är nog inte så ensam egentligen. Livet känns lite lättare.

Emma


Long the river, with an empty bag..

LM känns nära nu, det gillar vi hur mycket som helst. Fick tillbaka mitt matteprov idag och ni kan inte gissa vad jag fick! Mina vänner, Mycket Väl Godkänd. Det mina vänner, det är fett najs! Nu känns det verkligen bara som om det är nationella kvar och sen sticker vi i från Torpis. Helt okej, helt okej!
   Nog pratat om skolan. Jag är påväg upp till Stockholm just nu. Kan inte i min vildaste fantasi förstå varför vi ska till Falun. Men men, det är väl bara gilla läget. På lördag, nästa lördag alltså, då ska jag och mina vänner göra hemmagjord sushi och äta å ha det mysigt. Det gillar vi!
   Nu ska jag försöka sova lite. Ha en skitbra helg !

Emma


Sjukt nöjd!

Förövrigt mina vänner, så har ni en blivande fransman (kvinna) framför er! För vem fick inte MVG på franskaprovet idag? Det provet som jag "trodde gick åt pipan".
   Det bästa med det är att jag är riktigt uppåt i himmelen nöjd med detta! Jag har aldrig, aldrig varit nöjd med ett prov innan. Om det så har varit VG - eller MVG +. Har aldrig varit nöjd. "För jag kan prestrera mer". Men nu mina kära kompanjoner, nu är jag riktigt riktigt riktigt nöjd med mig själv.

Ouioui.

PUSS!

Vilken härlig dag, tjalalala lalalala lalalalala

Torsdag.
Upp 06:30
Hemma 22:42
Nu ska jag sova. I morgon bär det av till Stockholm och till pappa för att vila upp sig lite.
Jag gillar min pappa. Ganska så mycket faktiskt <3

Puss på nosen !

Wake up happy

Attans att onsdagar ska vara så fullproppade! Hade velat sticka ner till gymmet, men jag har inte tid. Ska repa nu alldeles strax och sen är det tonår hela kvällen lång. I morgon hinner jag inte heller antagligen. Om jag inte tjyvar mig och sticker ifrån mitt viktiga mackuppdrag. På fredag far jag till pappa och till Stockholm för att sedan fara till falun och sen tillbaka till Stockholm för att sedan komma ner till Göteborg på söndag igen. Söndag blir en bra träningsdag. Och nästa måndag.
   Provet gick finemang. Nu ska jag äta mellis.

Puss
Emma


Pensionär? Tantvarning?

Godmorgon!
   Jag vaknade, helt av mig själv, superpigg klockan 07.00 i morse. Suveränt! Uppe med tuppen, lite yoga och så en dunderfrukost och nu har jag en hel timme kvar som innan jag måste gå till skolan. Detta är för göttans! Så, nu är frågan; vad ska jag göra under denna timman? Jag har iofs inte sminkat mig än, och inte borstat tänderna. Men det tar ju typ 5 minuter vardera. Så, ja, antingen så gör jag rent tänderna riktigt ordentligt eller så sminkar jag mig riktigt riktigt noga. Vi får se hur det blir med den saken.
   Idag väntar "egen-studie-dag", jag hade tänkt att koncentrera mig på att plugga inför svenskaprovet i eftermiddag, eftersom att jag somnade igår kväll. (kass? yep) Det är dock inte så svårt. Annars så ska jag väl försöka ta tag i fysiken och kemin som jag inte fattar. Det kan behövas.

Nu måste jag iaf ta tag i min sminkande och borstande. Ha det bra så höres vi!
Tjing!

Frågan är.. färg?

Jag är i ett desperat behov av en vårjacka. Våren kommer med stora bamsesteg och jag kan inte traska omkring i min fina rosalila stora pluffsiga jacka hela våran lång. Det går inte för sig alls.
   Så två frågor, Ett: var kommer pengarna ifrån? Två: Hur ska den se ut? Jag vet att den ska vara färgig. Någon glad färg. Och så ska det vara en Emma jacka. Ja, jag vill hitta den ultimata vårjackan helt enkelt. Second hand tror jag blir bra. Ska nog kolla lite på det i morgon efter skolan. Röda Korset har alltid något fint. Jag måste också börja behärska mig när det gäller pengar. Nu räcker det. En vårjacka, sen får det vara nog.

Godnatt
Emma

satsa allt på ett mirakel

svenska är vansinnigt tråkigt. Jag kan faktiskt allting om konjuktioner och annat nu, så nu ger jag upp. Kanske ska skutta iväg lite till gymmet. Jag har iofs hört att det inte är bra att träna två dagar i rad, men jag har sketmycket energi som jag måste göra mig av med. Plus att jag har ätit rosemackor hela eftermiddagen lång, inte för att det gör något eftersom att jag tränade igår och så var det gott. Men det kan ju vara en anledning.
   Jag ska bli lite halvtöntig och skaffa mig handskar också, igår så fick jag så apanont i händerna och fortsätter jag såhär så kommer jag få valkar och det är inte kvinnligt. Däremot är det manligt. (det var ytterligare en dum kommentar). Hur som helst, så ska jag skaffa det, för att inte få valkar i händerna. Ett: det gör ont. Två: det är inte kvinnligt. 3: killarna skulle nog inte tycka de var så ball.
   Nog om det, nu ska här ätas rostemacka. Sedan ska jag ut och poerwalka. Eller ta en extra lång cykeltur till diskanten sen. Eller så går jag helt enkelt till gymmet och tränar. Fast det kanske inte är bra. Nåväl. Det löser sig.

Puss i ljumsken
Emma

Let me see your that face, smiling back at me

Jag började dagen med att gå upp en halvtimme tidigare än vad jag behövde. Det var riktigt najs. Började hela dagen med att göra några fina yogaövningar, andas ut och andas in. Det kanske låter helgalet men det är helt sjukt vad man mår bättre. 
   Hur som haver. Vi hade nationella prov idag, i engelska. Det gick rätt bra. Tror jag. Jag blir alltid så fruktansvärt osäker på hur det har gått. Håller tummarna iaf!
   Nu ska jag strax sätta mig med svenskaböckerna och lära mig alla ordklasser. Verb, substantiv, adjektiv, adverb, prepositioner, pronomen, konjuktioner och interjektioner. Det låter inte roligt och det är inte heller. Men ikväll väntar diskanten och massa mys. Det gillar vi!

Dessutom är det bara 11 veckor kvar till sommarlovet. ELVA veckor tills jag inte går i samma klass längre. Fy vad gött!

Emma


Du var full och jag var full i aprilsolen. Du är den sortens flicka jag gillar för du är tom och jag är tom. Egentligt är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig, jag blir aldrig kär i någon, sånt där i slöseri med tid.

Shit! Jag tränade så otroligt mycket idag. Det var så fruktansvärt gött och jag ville aldrig gå hem! Tog mer styrka och lite mindre kondition med tanke på att jag powerwalkade i morse. Testade att köra utan bandage runt foten, vilket gick superbra! Detta gillas, otroligt mycket. Nu är jag helt mör i hela kroppen.
   Ska nog ta ett bad och gå och lägga mig tidigt ikväll. Nationellt prov i morgon och jag vill vara utvildad, till skillnad från förra svenska när jag råkade komma hem apansent från tonår. Haha. Suveränt!
   Hoppas ni har haft en lika grym dag som jag.


Att vi alltid lyckas. suveränt!

Emma

Fem minuter bön om dagen är bra för magen

Vilken underbar dag! Helt otroligt!
   Började med riktig brakfrukost med nybakta scones och smoothie, sedan en välbehövlig dusch. Ut på långpromenad, laga tonfisksås med pasta, äta lunch ute i solen och nu ska jag sticka till gymmet för lite styrketräning. Idag blir det rygg, ben, mage. Ja, lite vad jag känner för.
   Nationellt prov i engelska imorgon. Håller tummarna och ber att det ska gå bra. Hade varit fruktansvärt roligt om det gjorde det.
   Nåväl, nu sticker jag till gymmet.

Tjing!

take this heart and make it all right

Nu är jag på banan igen. Sovit igen alla timmar jag inte sovit. Ätit sushi med min fina vän Jacqueline och kollat på 500 days of summer. Jag har ätit chips också. Men inte mina favoritchips för de har av någon konstig anledning utgått. Eller ah, de fanns inte i affären, vilket suger. För de var verkligen de godaste. Vi gjorde dipp också, fast i vanligyoghurt. Det var inte gott.
   Hur som helst, idag ska jag träna för första gången på länge. Fick feber förra veckan så det blev inte så mycket. Men idag blir det Dancehall. Jamaicans reagge dans. Sjukt najs! Ska nog träna lite styrka och så innan.
   Gröt till frukost.

Over and out.
Emma

En drömmare? Jag? Vadå?

Två finaste filmerna någonsin.


Filmerna är så hiskeligt bra. Så hiskeligt sorgliga och så hiskeligt lyckliga på en och samma gång. Jag gråter som en liten, liten fluga när jag ser dem. Och så drömmer jag mig bort, att hitta den perfekta. Det perfekta som tycker om mig. Som skulle älska mig även fast jag är kristen, även fast jag är lite speciell och även fast jag absolut inte är som alla andra.
   Finns det tro finns det hopp. Jag vill hoppas och jag vill tro att det finns en för alla där ute. Det innefattar mig också, och jag är bara barnet än sålänge. Min tid kommer. Jag hoppas den kommer snart. För jag vill. Åh, vad jag vill.
   Hur som helst, kolla på 500 days of Summer och A walk to remember. Åh herregud vad fina de är!

Emma

I believe in God as I believe that the sun is rising in the morning


Jag saknar de där legginsarna. Attans att de gick sönder. Jaja, nu har jag sovit middag och jag har druckigt vatten. I  mängder. Jag har studerat CS Lewis. Sjukt intressant! Vill bara att dagen ska ta slut, så när jag vaknar i morgon är febern borta.
   Det är ju musikteori, matlagning och fredax som gäller i morgon. På lördag åker vi på disktriktstämma. Och det kan man INTE missa!

Emma

You making my dreams come true

Ser på världens vackraste film, 500 days of Summer. Har ni inte sett den, gör det! Kan se den om och om och om och om igen. Fruktansvärt fin!
   Sitter och studerar CS Lewis. Riktigt riktigt intressant, på riktigt! Helt otroligt. Jag gör det, inte för att jag behöver, utan för att jag vill. Tjoho.


Låt ditt ansikte få lysa över oss

Jag vaknade med feber i morse. Tänkte att det skulle gå över så jag gjorde mig iordning, åt lite gröt och drack lite juice. När jag väl kom till skolan så kände jag hur illa det egentligen var.. Så jag gick hem och ligger nu i soffan och kollar på bröllopsfotografen. Den är jobbig. Ska nog se på 500 days of summer igen istället. Den är fin.
   I kväll skulle jag tränat och spelat samba. Det är ju kass att man ska ha feber. Kaaaaaass! Vill verkligen träna! Jag villl vill vill vill! Gah!

Emma

det är bara i din vilja som min frihet är.

Bara tre månader, 12 veckor, 12 tonår, 12 diskanten övningar, 3 UGs. Peppa peppa ta i trä.
Fem minuter bön om dagen är bra för magen.

Emma


Everybody wants your love

Hinner inte skriva. Jag ska repa. Jag vill inte repa. Jag måste repa. Jag är otaggad på rep.
Det är kallt och ikväll är det UG.
Softa banener

Peace,
over and out
Emma

Petter är helt enkelt grym på att förklara matte för mig

ekvation 1: y = k*x

dela båda sidorna med k
... Visa mer
y / k = x

ekvation 2: y = k*x + m

flytta först över m:

y - m = k*x

sedan delar du båda sidorna med k

(y - m) / k = x

ekvation 3: y = m - k*x

flytta över m igen:

y - m = - k*x

sedan dela med -k

(y - m) / -k = x

eftersom man delar med minus i vänsterledet kan man göra det enkelt för sig och flytta upp minustecknet... för att vara övertydlig:

(y - m) / -1 * k = x

-1 * (y - m) / k = x

vilket gör att man får (minus * minus = plus)

(m - y) / k = x

jag vet inte riktigt om du blir klok på detta men.. ^^

Det sjuka är att nu fattar jag precis. Det är hur jur gött som helst. Någon kommer vara grym på matteprovet i morgon. Sopa banan och vi hejar på att det trillar in 5 poäng till i slutet av terminen. Hade inte suttit fel.
   Okej, det är bara ett prov. Men det kan vara ett avgörande prov. Det är det sista vanliga innan nationella. Woooh!

Godnatt

nobdy even care, i've left it all behind


Hej hopp!
Sitter här och skriver lite matte. Räknar kanske man säger. Ska skutta iväg till symfoniorkestern senare och om jag känner att jag kan så ska jag träna ikväll. Beror på hur mycket matte jag hinner göra nu. Jag har ju typ två timmar kvar och har pluggat 3 redan. Så det borde gå fint.
   Franskan gick väl sådär. Jag har gjort bättre ifrån mig innan, men jag kunde inte gjort bättre, jag gjorde mitt bästa. Faktiskt och det var rätt svårt.
 
Vi hörs senare
Emma

Ångesten närmar sig

Och det är inte ångesten över skolan. För där har jag lärt mig att ta det lilla lugna, och att man faktiskt inte kan förvänta sig mer utav mig, så länge jag gör mitt bästa. Det är ångesten över att behöva vara stor och vuxen, ångesten över att vara en bra människa, ångesten över att lyckas i livet, ångesten över att vara älskad.
   Det är kass. Jag tycker det är rätt jobbigt. Det där med ångest.

Emma

De sa de låg och solade, som andra människor gör. Men jag har bara regn hos mig.

Idag är det en ledigdag. Jag ska inte tänka på skolan alls. Jag ska absolut inte kolla i några skolböcker överhuvudtaget! Det tar jag imorgon.
   Idag ska jag träna, Zumba. Perfekt start på dagen. Sedan åker jag och Jacqueline in till stan och handlar lite present till en mycket fin vän som fyller år. Jag ska även kolla/köpa en fin spetsklänning som jag har spanat på en några veckor nu. Får se om den sitter lika bra på som jag tycker den borde. Ikväll väntar middag hemma hos Rebecca. Massa mysiga tjejer. Ska blir hur gött som helst.
   Så, nu börjar min lediga dag. I morgon börjar pluggdagen, men vi tar en dag i sänder.

Emma

Någonstans finns det en vår, mitt i höstens stormar. Jag hoppas att du är där, och bevisar vad kärlek är

Nu är det helg. Helg är härligt. Jag ska till Tova på tacokväll ikväll. Det ska bli riktigt riktigt myspys. I morgon väntar Zuumbaaaaaaaa. Tjiiiiho! Det ska blir så najs. har velat gå på det i flera veckor (läs en vecka) och nu ska jag äntligen få göra det. Jaaaahaaaaadåå!
   Ska ta med mig kameran ikväll, mums. Ha det fint.


Jacqueline och Emma.
Fina fina Jacqueline


Jag spelar inte med öppna kort, lever ett liv i lögner och tror på Gud

Oj, jag ska bli poet när jag blir stor. Det är roligt att skriva dikter (se ovan) HiHiHi. Livet blev lite lättare efter ett pass på gymmet. Körde 30 minuter crosstrainer, och massa mage plus balansplatta för min fot. Nu är jag svettig och ska strax hoppa (varför säger man hoppa, är det ens någon som någonsin har hoppat in i duschen. Ring mig om ni har) nej, jag ska gå in i duschen och duscha lääääääänge. Och varmt! Mmm... sen ska jag fixa massa för i morgon ska vi till vattenpalatset och simma. Och hur lite jag än tycker om vattenpalatset så måste jag ändå raka benen, för man behöver faktiskt inte göra det vidrigare än vad det redan är kan man tycka. Packa bikini, handduk, lotion å shampoo. Tjoho!

Ha en fin kväll, helgen kommer bli bra tror jag.

Emma

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Balans. Det skulle vara något.
   Jag har ingen balans alls. Varken fysiskt eller psykist. Skulle vilja ha det. Det skulle vara gött som körv. I morgon har jag tre val. Antingen till fredax, till Tova eller till Olivia. Svårt det där. Fredaxcafé är rätt gött. Samtidigt behöver jag vara på insändarskrivarkvällen för Tovas skull. Och samtidigt så är det tjejkväll med tjejerna i klassen, vilket kan bli rätt roligt. Men jag tror ändå det står mellan Tova och fredax. Fredax är ändå på något sätt varje vecka och jag behöver verkligen vara på insändarskrivarkvällen, plus att jag lovat det.
   Så får det bli. Nu ska jag plugga alla Sveriges landskap med min lillasyster, sen är det oregelbunda franska verb som gäller för mig. TJOHO!

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans, folk säger att allt är för konsten, inget för berömelsen, och kom igen Lena.

Kram


I guess that's the price I want to pay..

Hemma från skolan nu. Det blev inte så farligt egentligen. Det liksom.. rullade på som vanligt. Man gick på lektionerna och kollade på klockan hur lång tid det var kvar tills man fick gå hem. Sitter nu med franska verb som jag bara vill skjuta. De är sämst! Oregelbundna och allt!
   Jag har iaf bokat mitt första Zumbapass nu! Det är najs. Längtar. Lördag 11:30, det kommer bli fruktansvärt gött.
   Ska pallra mig iväg till gymmet ikväll också. Kondition och magen. Tjoho. Imorgon är det simning i skolan, jag hatar simning, eller nej, det gör jag inte, jag hatar vattenpalatset. Blää.
   Nu orkar jag inte skriva mera. Har ätit lite glass och ska strax sova en skvätt. Om jag orkar. Godnatt

En halv Emma i maj förra året

Kram

För du vet hur det kan va

Ska alldeles strax till skolan. Tänkte bara tala om att livet inte blivit lättare och att magonten håller i. Funderade starkt på att stanna hemma, men kom på att jag vill träna. Vilket man inte får om man är sjuk. Så det bär av till skolan. Jag tror iofs inte att magonten beror på att jag är sjuk eller så. Det är något annat som gnager. Vad, vet jag inte än. Det blir att ta reda på. Frågan är hur? 
   Det är inte lätt.

Emma


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Jag har en konstig känsla i magen. Något är inte som det brukar. Det känns inte bra. Och jag gillar det inte alls. Ska försöka sova bort känslan och se hur det blir i morgon när jag vaknar. Det känns inte bra nu iallafall.
Fasen
Kram på er


Så låt mig ta dig här ifrån, till en annan vrå av världen där krig inte finns och kärlek är uppe, nere, vänster, höger

Världen är rätt hemsk. Egentligen.
   Taggar pensionärsparty i morgon, lär bli fett! Nu ska jag få min skönhetssömn så jag orkar md skolan i morgon, det ärändå en engelska redovisning som skall göras.
   Jacqueline sa på sin blogg att hon kände massa. Massor av känslor. Ang. skolan. Att hon inte vill gå i skolan, osv. Läs det här. jag tycker samma sak.
   Det känns totalt meningslöst att gå i skolan. Jag vill hjälpa andra människor, jag vill göra bra saker. Jag vill hjälpa mig själv och inte göra massa måsten hela tiden. Jag vill inte stressa, vill inte ha press. Vill L E V A.

Emma

This is my life, my friend. And this is my time to stand. This is my life my friend, and i can't be no one else.

This is my life - Anna Bergendahl

Helt klart på listan utav världens bästa låtar

Melon, avokado, creamcheese, knäckebröd och frosties.

You must think outside the box. Det är där hela grejen ligger. Ovan står mitt mellanmål. Jag var galet hungrig. Helt stört. Men det är inte så konstigt kanske, jag åt ju lite ris å linsgryta (som för övrigt var apangod) till lunch, innan hade jag tränat, och nu var jag hungrig igen. Det kommer sluta som med Rasmus. Man äter HELA tiden. Jag menar verkligen hela tiden. Han äter konstant! Var han än är, vad klockan än är, så äter han. En rasmus utan gaffel å mat är ingen Rasmus alls.
   Nåväl,  åter till mig, jag äter alltså. Mat. Det är gott. Nu ska jag sätta mig med franskan. Den där förgjorande franskan som alla hatar. Jag älskar Frankrike och Paris, men jag hatar franska. Det är bara för det är svårt. När det är lätt är det roligt. Hur som helst, jag ska översätta en hel text och sen återberätta den. På franska. Apansvårt.
   Sen är det lite engelska som behöver göras. Matteprovet blev uppskjutet tills nästa vecka, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Att det blev uppskjutet berodde på att många i min klass inte var klara. Jag tycker de får skylla sig själva. Ta lite ansvar för sköven! Om man vet att det är en vecka kvar till provet kanske man inte ska spela spel på mobilen i skolan. Det tycker inte jag iaf. Och det blir ju inte bättre av att läraren skjuter upp provet, det gör ju bara så att de inte kommer lära sig. Ta konsekvenser för sitt handlande, det har iaf jag fått lära mig. Men uppenbarligen inte dem.
   I morgon är det pensionärsfest, vilket innebär att jag ska upp till ålderdomshemmet och ragga lite pensionärs grejer. Typ rullstol och annat fint! Det kan bara bli roligt! Synd att Jacqueline inte ska med bara. Jag tycker INTE om hennes skola för att de stressar henne så mycket! Inte alls, uschuschuschusch!
   Juste, jag fick inte åka till Polen. Buhu!
   Så, ni får ha en fin eftermiddag, ut i solen om ni inte måste plugga. Och komihåg, think outside the box.

Emma

I'm standing on the edge, ready to fall

Nu går vi in i vecka 9. Detta innebär att det är ojämn vecka vilket i sin tur innebär att det kommer vara massor av människor här. Huset fylls på med ytterligare två barn. Så nu är vi 5 barn och 2 vuxna. Tjoho!
   Pluggandet är rätt mycket. Så jag ska egentligen inte sitta här. Men jag gör det ändå. Busigt. Ska strax sätta mig och skriva lite engelska om Roald Dahl. Har redan gjort fysiken och ska göra matte ikväll. I morgon väntar en ganska skön skoldag, men jag är lite nervös oxå (antagligen den enda på hela torpskolan som är nervös) vi får veta vilka som får åka till Polen. Och jag vill så in i bängen åka dit! Fatta vilket upplevelse, att få åka till koncentrationslägret som börjar på a och sen är det alldeles grötigt så jag kan inte ens uttala det, om än mindre stava det. Men iaf, hur värt som helst!
   Nä, nu ska jag ta tag i pluggadet, ikväll är det årsmöte och någonting om hur man skapar gott klimat blablabla. Jag ska inte stressa för mycket, jag ska prioritera det som är bra för mig och vad som gör mig gott! Men nu måste jag faktiskt göra mina läxor om jag ska komma någonstans i livet. Vem vet om några år så kanske ni får kalla mig Dr Emma. Eller varför inte Fru stadsminister. Ja, jo, jag vill nog rätt mycket med mitt liv. Och genom att skriva här lär man inte komma långt, om man inte heter Blondinbella dvs.
   Plugg var det ja!