and you can tell everybody, this is your song

Helgen har varit en slapphelg. Igår kollade på Greys med min bästis Jacqueline och sedan åkte hem för att mysa med Joakim. Idag har jag inte fått något vettigt gjort alls, bara legat i soffan eller sängen och halvslumrat. I morgon är det ny skolvecka med massa nya spännande saker. Får se vad vi hittar på för något, det kan bli spännande.
Tills dess ska jag sova tills jag vaknar och känner livet i mig.

Puss på munnen

Well, you need a bluesky holiday

hihihihihihihihihih
LM är grymt. Klassen är grym. Lärarna är grymma. Väckarklockan är fin och tåget går som på räls.
Helt sinnes, kunde knappast bli bättre. VAD jag förtjänar detta!
Och det känns vuxet att säga att jag går i NV1a.HAHA

It's all because of you

Jag har sprungit. Styrketränat. Och hej och hå.
Jag har nästan spytt. Lite spya i munnen iaf. Mycket trevligt.
PUSS i hjärtat

they call it freedom

och jag är SÅ glad att jag valde LM!
nu ska jag sova middag och sen fixa lite grejer inför imorgon. Ska nog leta upp en fin ryggsäck också.
PUSSISAR

Making fabulous planes for today

Sitter hemma hos pojken och väntar på att han ska fixa sig klart å hit å dit. Raka sig, och blablablablabla. Släktkalas väntar om 2 timmar. Jag har inte tänkt att göra mig iordning för det är ju ändå bara de gamla vanliga. Så gött att kunna säga så.
Imorgon börjar skolan, och jag har nog aldrig varit så nervös som jag är nu. Kan inte ens skriva ordentligt. Ska åka 09,22 tåget med Tova i morgon. In till stora staden Göteborg och in till lilla skolan LM Engström. Jag känner mig inte trygg och inte säker. Det känns inte bra. Jag är nervös och vill helst bara ligga hemma i sängen och sova bort tre år. Ta studenten och så är det klart sen.
Ikväll ska jag äta kakor med finaste familjen Sjögren och se på IFK-DIF matchen som förövrigt börjar om en halvtimme. De spelar på rååååsunda. Nostalgi och sånt.

Puss och kram mina fina

dom hade mycket å säga, men vad var det dom sa?

Igår var grymt! Vi hann måla klart allting, jag, Jackie och Jockis var på Hoffmaestro och åt god mat innan. Vi träffade Hanna Persssssooon ett litet tag. Jag och Jackie åkte balder. Och jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Köpte tillochmed en bild. Det har jag aldrig gjort innan, men jag har aldrig haft så roligt, på väldigt länge, så det var ett måste. Hihi. Jag köpte en kalender som var fin på bokia och träffade Sofie och hennes käresta. Jackie och jag fick springa till tåget. Fast vi inte behövde. Men roligt var det.
Idag ska jag baka kladdkakemuffins, jag ska passa barn. Och inget mer. Imorgon är det bio och sen börjar jag på LM.
Och vänner, sommarlovet är officiellt slut nu.
PUSS

Paint by numbers

Jag har målat och målat och målat. I två dagar nu. Fortsätter i morgon också. Sen på kvällen ska jag och Joakim på Hoffmaestro. Snart börjar skolan. Annars händer det inte så mycket.
Hej

my mind is all empty

Jag vill bara ligga i din famn med dina armar omkring mig. Och så kommer du inte hem förns om en och en halv timme.
Tårar.

P.S i love you

'cause i just make the same mistake again

Det är fan ingen bra period just nu.
Orden finns inte. Och så går allt åt pipan. 
Tack å hej

and the good girls are home with broken hearts

Imorgon åker jag somsagt till frizon. Är taggad till tusen och jag tror att jag har packat allt. Jag har blivit så beroende av att ha någon i min säng så Vendela fick sova här i natt. Mysfaktor.
Jag gillar att jag ska vara med Jackie i fem dagar. Jag gillar inte att Helsjönlägret är samma vecka. Lite tårögd blir jag allt. Inte roligt för mig
Nu ska jag sova.
Puss i ljumsken
John Mayer kan vara en av världens finaste artister

lalalala

Komma hem och packa om. Imorgon drar jag till Frizon och ska bo i ett tält i 5 dagar. Soft.

Bo i en resväska

Känns som om jag inte varit hemma alls länge. Har iochförsig bara varit hemma i två veckor och nu ska jag iväg igen. Imorgon bär det av till Vadstena och hem till farfar. Stannar där tills på söndag då jag åker hem till pappa en sväng för första gången sen i påskas. Känns sådär va. Stannar hos pappa över natten bara och åker hem på måndag morgon. Så det blir inte en sån lång resa. Efter den lilla turen i vårt avlånga land så är jag hemma i en dag, sedan ska jag på Frizon. Kristen musikfestival för de som inte vet vad det är för något. Jag och Jackie ska bo i tält och lyssna på fin musik i 5 dagar. Riktigt skönt! Sedan är det bara en vecka kvar innan skolan börjar. Och det kändes som om skolan nyss sluta och jag fick sommarlov. Plötsligt känns gymnasiet fruktansvärt nära och jag känner nervositeten komma krypandes.
Jag har inte packat än, men ska nog göra det snart. Det är så tråkigt bara och jag har nästan inga trosor rena. Suger ju.
Tack och hej vi hörs imorgon kanske, för nu ska jag ju vara ifrån Joakim och allt pussande så då har jag tid för datorn. Jockispockis fick ett fint halsband av mig idag för att han har blivit stor. Jag fick också ett, tyckte det var mer rättvist då.
Nu säger jag godnatt.
Hejdå
Love

18 år

Idag fyller min Joakim 18 år. Stora pojken. Han hade körlektion 07.15 i morse. haha ägd. Nu ska jag äta frukost.
Hej svej
Och juste. Grattis <3

Sofia

Nu tänkte jag skriva ett inlägg, tillägnat till en av mina finaste vänner Sofia. Men sen kände jag att jag är för trött för det, så det får bli i morgon. Hon kommer iaf att åka till USA i ett år om 6 dagar. Och det suger.
Ska krypa ner under täcket och somna typ nu hade jag tänkt mig.
Är rätt arg också, men det tar vi en annan dag. I morgon ska jag på Diggelo med la familia och Jockispockis.
Puss i ljumsken

hjärtipussigullisnutt. hihihihihihihi