Jag viskar en bön för dem som tappat allt

Hemkommen från en inte så händelserik skoldag. Skönt det. Ska strax sätta mig med So arbetet och tvinga mig själv till att börja skriva. Jag har ingen insperation alls, men jag ska skriva.
Sen ska jag belöna mig med att åka in lite tidigare till stan och springa in på Lindex och köpa julklapp till mami. Hoppas verkligen inte att hon läser detta nu! Wellwell, mammi, jag ska absolut inte köpa de gosiga strumporna till dig i julis.
Sen ska jag fika och plugga lite till med Peter. sen är det hem och se på Puss å Snusk teatern. Det kommer bli så stört bra, har redan sett den innan, men den är så rolig och alla springer omkring nakna på scenen och fjantar sig, man kissar på sig av skratt. HAHA! Bilder kommer I PROMISE! tror ni att man måste fråga om man få lägga upp bilder på dem på internet? Jag ska iaf fråga. Åh, vad jag läntar.
Nänu måste jag skriva. Ska försöka hitta insperationen i en bulle eller liknande. Någonting säger mig att vi har kakor hemma sen släkt kalaset. MUMMA!

Emma idag


Förövrigt är det skam hur dålig min cam är. Men men, jag hittade ett fint halsband idag som jag inte använt på länge. PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback